Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И Ѓоре е исти курац ко Џиџи, само што не е толку антипатичен во однесување туку е секогаш скромен, и искреноп не го сакам на клупата.
Абе и ја не го сакам, ама реално може да ги среди конците зашто човекот стварно е максимално посветен и ангажиран во тоа што го работи. Боби добро го познава составот, ама не сум баш сигурен дека е доволно искусен да го извади тимот од апатија за кратко време.

Очекувам победа или поволен резултат против Искра и победа против Дрита. Со што ќе сакаат да ја ублажат ситуацијата. Ама нема. Тоа во саботата на јужна беше само почеток. Бунарџик еве го каде е, лесно се стига до таму :)

Ќе имало у 5 саат пресконференција ај да виидме што ќе кажат сеа, како понатаму ќе тераме ќе го остават со сила Џиџи или ќе го стават Боби до крај на шампионатот за тренер.

Сега ги пуниме сите до крајот :love: А Боби е во фазон - ТОООО АЈДЕЕЕ ПИЧКИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud:

Оф мори мајко, на кое ниво паднавме, овој со кошаркарскиве патики и излижени тренерки да го бараме да се врати :facepalm: И се заради овој копуков од кога дојде што ни го растури тимов :mad:
Џиџи, ако си замина, нема да престанам да те пцујам копиле едно, се да ти ебам :нинџ:

Некако кејф ми се направи што се врати Боби :)
Човекот на неправден начин беше отстранет...

Не е некој стручњак, ама има срце човекот, скромен, со кошаркарски патики, по директива од Шишковски :D тренер со емоции, кога треба да се радува со екипата, се радува, кога треба да се тажи по некој неуспех, тажи и он, а не ко вампирон Џиџи, ниту се смее, ниту се мршти, класичен дебил...
Да останеше, летоска кога ќе не „внесеше“ во ЛЕ, гарант немаше ни да се насмее :tapp: Ти ебам тоа кренетот глуп, аир да не види скапаницата...

Јас мислам дека Боби ќе ги врати нашите на психички план, мене страв ми е од тоа што, нашите физички не се спремни како што треба. Како да бидат, кога во Анталија, еден ден тренинг, еден ден пауза, а пази на припреми си :facepalm:
И кажете ми како може, пред да се искочи на загревање, пред да почне утакмицата, тренерот да ви каже, загрејте се како сакате, кој каакви вежби сака, такви нека си прави :facepalm:
Ах Џиџи све да ти ебам, и ти и син ти, да го земете на усни, куропошачи едни...

Со Боби, како тренер на голманите се враќа Ставилеци, и како прв помошник на Боби, некој си Златановски, појма неам кој е тој :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom