Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Со почеток на пролетниов дел ќе имаме и нови билети за домашните утакмици специјално за нас правени и ќе се продаваат во Југото и на билетарите на Градски.
http://new.fkvardar.mk/NewsPage.aspx?newsId=83
ab73de7c-d5aa-4322-b85a-a1054cd252af.jpg

jas sum 1 od ovie tuka na skiava i site mn dobro zaneme sto znacat tie 3 prsta krenati nagore ! :D
37996518789068130400910.jpg
Maли Комити ! : )[/quote]

Еве се шверцерат шкуп...
Абе 2 грама мозок да се немало, како не им е мака да прават профили и овде и на фб

Си го играте курот со Гугут :icon_mrgr:Каква будалетинка :icon_mrgr:

Гугут е урбана легенда :D

пс Гугутка и Гулаб не е исто :D

Скопјанец 1978 Абе педери едни партиски војничиња да си идете сите бе прв Џиџи а сите вие други по него, а тој пионот на чело на ФФМ излеа ги заборави изјавите дека ќе работеле да ја вратат публиката.
ЗА ШТО КУР ПРИФАЌАТЕ ОДЛОЖУВАЊЕ БЕ ПИЧКИ АКО НЕ Е ОД ПАРТИЈА НАРЕДЕНО ОДЛОЖУВАЊЕВО ЗАШТО ЕДНОСТАВНО НЕ СЕ СПРОТИСТАВИТЕ И НЕ ГО ПРИФАТИТЕ ОДЛОЖУВАЊЕТО, А НЕ КАКО ЌЕ ВИ НААРЕДАТ ТАКА ПРАВИТЕ.

Neznam so da recam vise za ova... Donekaden i se obiduvam da svatam celava rabota so tenziive so protestive ama MVR zaso postoi? Zasto se plateni tie tamu?

РЕЗИЛ!!!
Срамота е тоа што нашиот клуб воопшто не реагира на овие обвинувања.
Па видете денес кој ги донеле за млади тенери и се ќе ви стане јасно. Сите фаци од Работнички што јадеа гомна за Вардар ги наградија да бидат младински тренери :facepalm:

Урбана легенда од село Драчево (y):D.
Тоа е тој муабет магарето му реколо на зајакот имаш големи уши , дечко од Ѓорче си незнам кој ти е филмот и не вадењето на Драчево од уста. Мислам смешно е...Драчево како населено место постоело уште многу одамна да не навлегувам во историја (сигурно пред да се оформи населбата Ѓорче). Епа сега тие стари драчевчани се сигурно поголеми скопјани од тебе што доаѓаш од Тетово Кичево Охрид....Муабетот село ниви само покажува колку незнаеш ништо за Драчево. Е сега за разлика од тебе јас имам почуствувано живот и таму и таму и неможеш да го шиткаш тој муабет зошто сам си се правиш сељак со муабетот. Вика село а збори за населено место со 35 000 жители епа незнам што да ти кажам образование нешто или слабо? Да не плаќаш пенали на државава зашто немаш основно?
Ако те интересира нешто на тема Драчево слободно пиши во приватна порака мислам нема смисла на 10 теми го спомна... не е фер да ја расипуваме темава

Тоа е тој муабет магарето му реколо на зајакот имаш големи уши , дечко од Ѓорче си незнам кој ти е филмот и не вадењето на Драчево од уста. Мислам смешно е...Драчево како населено место постоело уште многу одамна да не навлегувам во историја (сигурно пред да се оформи населбата Ѓорче). Епа сега тие стари драчевчани се сигурно поголеми скопјани од тебе што доаѓаш од Тетово Кичево Охрид....Муабетот село ниви само покажува колку незнаеш ништо за Драчево. Е сега за разлика од тебе јас имам почуствувано живот и таму и таму и неможеш да го шиткаш тој муабет зошто сам си се правиш сељак со муабетот. Вика село а збори за населено место со 35 000 жители епа незнам што да ти кажам образование нешто или слабо? Да не плаќаш пенали на државава зашто немаш основно?
Ако те интересира нешто на тема Драчево слободно пиши во приватна порака мислам нема смисла на 10 теми го спомна... не е фер да ја расипуваме темава
А што се палиш што се изнервира не ми е јасно? Се насмеав за споредбата Урбана Легенда бил Гугут. Како може да споредиш урбана легенда со Гугут. Нема смисла не постои таква споредба Урбана Легенда со Гугут....не оди :) !! Иначе братучед ми живее во Драчево не ми кажувај само за таму те молам друже :). Кај кажав село јас? Да, има Драчево село и населба ама нигде не спомнав ни едното ни другото. Немав намера да те изнервирам со реакцијата се насмеав за споредбата на Гугут со Урбана Легенда. Извинете за офф :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom