100денари е карта.Ќе наплаќаат карта за Јужна педериве или ќе биде слободен влез.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100денари е карта.Ќе наплаќаат карта за Јужна педериве или ќе биде слободен влез.
Пред влез ќе продаваат карти или ќе треба од некоја трафика да купам карта? Порано од Тобако купував карти а сега?100денари е карта.
Не сум бил на Вардар од дуелот со Пелистер и да не те излажам незнам каде ке се продаваат карти. Најверојатно треба да има на билетарата пред стадион.Пред влез ќе продаваат карти или ќе треба од некоја трафика да купам карта? Порано од Тобако купував карти а сега?
Вардар- Шкендија, најава и програмаНе сум бил на Вардар од дуелот со Пелистер и да не те излажам незнам каде ке се продаваат карти. Најверојатно треба да има на билетарата пред стадион.
Чиста 2ка е денес бе, со Барса може ќе ја сврзам 1-1 и 4+ тие две за 100 ден ќе има солидна добивка.3+ pisi si ja komotno
Мене да ти кажам не ми е жал, пошо педерите од управа ништо не превземаат и не им е гајле за нас дали може некој во вторник или не, слушаат само партиски наредби и ќутат е затоа не отидов денес, мене не ми е проблем и во четврток у 8 сабајле да ја стават јас можам да дојдам немам обврски ама другите зар е фер тоа извади сеознски и да неможат да присуствуаат на утакмиците.какви голови сте пропуштиле не сте свесни![]()