Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Пред влез ќе продаваат карти или ќе треба од некоја трафика да купам карта? Порано од Тобако купував карти а сега?
Не сум бил на Вардар од дуелот со Пелистер и да не те излажам незнам каде ке се продаваат карти. Најверојатно треба да има на билетарата пред стадион.

Не сум бил на Вардар од дуелот со Пелистер и да не те излажам незнам каде ке се продаваат карти. Најверојатно треба да има на билетарата пред стадион.
Вардар- Шкендија, најава и програма

logo_malo.png
Конечно дојде време и за фудбалското дерби помеѓу сегашниот и идниот шампион на Македонија. Дојде време Вардар да и се одмазди на Шкендија за минатогодишниот пораз на домашен терен и да не израдува со 3бода, и голем чекор кон титулата..

-Натпреварот Вардар- Шкендија ќе се игра од 13,00часот во Сабота, собирање ќе биде во 11,00 пред Соборна Црква, а ќе се тргнува со кортео околу 12,15- значи каснење да нема. Препорачливо е сите да дојдат пред Соборна, а не пред стадион !!

-Ден пред натпреварот, во Петок, ќе се организира караван со коли, кој ќе тргнува од последна стара 5ка во Ново Лисиче(каде што се чекавме со Пелистер) во 19.00 и ќе оди низ цело Скопје, со цел да се направи атмосфера за натпреварот, собирање во 18.30.

-Карта за натпреварот ќе биде 100денари, картите ќе се продаваат на Фонтана и пред стадион од страна на надлежните, НИКОЈ НЕМА да влезе БЕЗ КАРТА, единствено тие со членски.

ова е од лани... и годинава имаше караван ... така цела толпа собрана право на митинг :facepalm:

За јужна е 100 денари...

По последните настани, групата во моментов е во фаза на распад, така да немојте да се чудите што денес може ќе има повторување на 1999.
Лично не завземам страна, зошто и како не откривам, па денес ќе бидам на сосем трета страна, после долги години со семките во рака и ќе си гледам фудбал, така да очекувајте подобар извештај за утакмицата :)

ауауау Ацо МАЈСТОР.
вториот гол ретко се гледа :)
на запад 50 души нема, на јужна солидна посетеност.

Полека бе, ги утепавте :)
А на овие МТВ све да им изнаебем што не даваат пренос :@

Само јако... Изгледа Стојков е полн погодок :) Штета што не донесоа бар уште два-тројца играчи со приближно ист квалитет како него.

Ова кој стигне гол им даде. Педери им подаривме бод на сељаците од бт минатата недела место да ги пратиме во втора лига

какви голови сте пропуштиле не сте свесни :)
Мене да ти кажам не ми е жал, пошо педерите од управа ништо не превземаат и не им е гајле за нас дали може некој во вторник или не, слушаат само партиски наредби и ќутат е затоа не отидов денес, мене не ми е проблем и во четврток у 8 сабајле да ја стават јас можам да дојдам немам обврски ама другите зар е фер тоа извади сеознски и да неможат да присуствуаат на утакмиците.

Абе не се палете далеку сме од сериозен тим.Тоа што денес Шкендија беше утепана не не прави одма да се прогласиме за шампиони.Џиџи вака така спаси г'з овој натпревар.Одбраната ни е дупка,Ејпуи 9-та како само ги поминуваше нашиве како мали деца.Стојков и Јове стандардно на ниво.Оса паднал од формата очаен е веќе треба да седне на клупа малце.Рибарот се извади со голот иако имаше и он доста киксови.Ми се чини он спаси сигурен гол или пак Вајс беше не заприметив.

На Јужна солидна посетеност околу 1000 гледачи.Го видов Таневски на Јужна добро е се движи но уште малце и мислам дека ќе биде фит.На Запад се случи тоа што очекувавме сите а знаеме како стојат работите во групата.Додека има такви фаци јас а барем и поголемиот дел од групата ќе си гледаме од Јужна:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom