Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кромид садам - пари вадам........:D

Sega izvinete za offtopikot ne razbrav coekot od selo Dracevo ili od naselba Dracevo :D

И од село Драчево ќе заработува повеќе него во БТ, башка и се што му треба му е на некој километар. Вас шопинг центар ќе ви изградат некад? Рефелекторите ги монтиравте? Кога морам да пројдам нз БТ се осекам ко да сум се вратил у 50тите. Све се мења само вие останавте исти:D

Утре утакмица против Шкендија, а никој ништо не пишува на темава уште од саботата..... Очигледно е колку ни е преку кур од све што ни прават МВР и ФФМ.
Утре ако има 1000 луѓе на стадион ја си го сечам.....

Џиџи го видов синоќа на митинг на ВМРО во Битола...:pos:
И после сакаме фудбал во Македонија....резилииии....:sick:

Утре утакмица против Шкендија, а никој ништо не пишува на темава уште од саботата..... Очигледно е колку ни е преку кур од све што ни прават МВР и ФФМ.
Утре ако има 1000 луѓе на стадион ја си го сечам.....
Истото и јас сакав да го искоментирам :)
Лично за мене можам да кажам дека никогаш не сум имал помала желба за гледање Мак фудбал.
Утре ако има 400 души на цел стадион јас глава сечам.
Голем револт има, уште од кога се одложи гостувањето во Битола.
Распад систем...

Нјаубаво е утре да не иде никој на стадион бе и обичата публика и комити да видат педерите од управа што не мрдаат ни со прст дека нема да им идеме по кејфот на Грујо и на брклата они кога сакат тогаш да се играат утакмици фудбал.
И утре ќе изгубиме ќе видите.
А Џиџи треба да се излупа и да се избрка од клубот.

Најкриво ми е за играчите...
Штета што ќе играат без поддршка.
Али ќе одам на јужна чисто да го отерам у пизду матер тоа гомното Џиџи.

Абе не е до Џиџи, тој е тренер да, но одозгора некој наредува и ги држи конците. Тој си е марионета, како што беше Шундо.

Управата и нема голема улога во одредувањето на терминот, единствено можеше да излезе со известување дека ваквите поместувања и ограничување само му штетат на фудбалот и на нивниот клуб. Секако термините ќе беа тие, а за тоа се криви од МВР...

Епа тоа е муабетот дека не се ни побунија, едно мочано соопштение не извадија.
Играат како што ќе им се каже.
Лани не им замеравав многу, од оваа сезона почнаа гомна да прават, особено по есенската полусезона и по изборот на новиот тренер.
Ајде нека се остварат најавите за Италијанците во мај и на раат да си гледаме фудбал :facepalm:

Инаку утре нема да игра Ранѓеловиќ ради 5 жолти картони.
Нема да играат ниту Захов и Таневски кои се повредени. Хименез почнал со тренинзи и се опоравувал од повреда, но е неизвесен за утре...

Утре не верувам да има повеќе од 150 души на запад. Јас на јужна ќе си одам пошо не планирам да бидам нечив партиски пиун.
Се надевам ќе се донесат во нормала работите во текот на неделава и групата ќе се исчисти од некои особи.

За утакмицата очекувам мртва игра и 0-2 гола.

Утре не верувам да има повеќе од 150 души на запад. Јас на јужна ќе си одам пошо не планирам да бидам нечив партиски пиун.
Се надевам ќе се донесат во нормала работите во текот на неделава и групата ќе се исчисти од некои особи.

3+ pisi si ja komotno

Ќе наплаќаат карта за Јужна педериве или ќе биде слободен влез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom