Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе 100 пати сум кажал и пак ќе кажам....кој ку*ац од играч ви е Вајс бе? Пувачот кој најголем дострел му е што игра во најквалитетните домашни екипи а се понаша ко Лига Шампиони да играл. Од Оса не барајте играње више...го утепаа на клупа психолошки падна сега му викаат играј....играње аврио. Нека бара нов клуб дечкото е ѕвер.

Срамота, срамота, срамота...

Најпрво е срамота да излезат со таков пристап пред толку публика. Како да носеа дрес на Инџиково, не на ФК Вардар.

Џиџи успеа да прими 5 гола од 5 удари кон гол, не ми текнува да имаа некоја посериозна шанса покрај тие за головите. Голманот искрено не можеше ништо да направи во тие шанси, се се тоа убави шанси за гол.
За петиот гол да ги фати Вајс и Лазаревски за уши и да ги влече 100 круга околу градски. Како не им е срам, толкави магариња едно обично србинче онака да ги посрамотува. Па ќе земам и ќе се фрлам во Вардар она да ми го направи, башка удвоен :tapp:

Ај после како да викнеш некој на стадион со вакви игри?

Ранѓеловиќ само одигра за чиста 10ка, предобар беше, ептен ме изненади, за 2-3 години ќе биде уште подобар само да добие на снага. Илиевски :tapp: Петровиќ беше океј, ништо посебно но не беше лош како што го претставувате, Стојков беше многу полош од него за периодот што го изигра, исто и Стјепановиќ кој ништо не изигра. Оса беше виновен за вториот гол кога и се повреди.

Фали многу Таневски во одбраната, Вајс е за никаде... Лазаревски не ми се виде толку лош, особено во второ полувреме кога беше на страната од јужна, али за последните два гола беше катастрофа.

Највеќе ме изреволтира Џиџи. Имаше изјава дека ги навикнувал играчите на новиот систем на игра. Па само некој што не бил никогаш на стадион ќе му поверува, ист систем на игра како и Милевски, само сменети позициите на Драган и Хименез, нов систем :pos:

Се надевам дека беше само лош ден, генерално земено не бевме толку лоши, они дадоа се што можеа, ние не знаеме голот да го погодиме од 2 метри.

Сакавте лев бек, еве ви лев бек. Труп трупосан, дрво дрвосано такозвани Рибар. Кој аматер човече. И пази кај цела утакмица беше отсечена левата страна, Рибар нема ни О од офанзива, кај го направија магаре, при 4от гол како му ја протнаа топката крос нозе, алоо па не си џудиста па да бидеш така поставен со нозете расчепатени како на пораџај :facepalm: Па и Џиџи не го ни мења што е најтрагично, ејј два гола примаме ради него, лева страна мртва, на Џиџи око не му трепнува :facepalm:
Па и Вајс кога ќе го додадам тука :facepalm:
И не ни очекувајте додека е тренер Џиџи, некој од Рибар, Вајс, Јове да седне на клупа, негови играчи се, па макар и автоглови да си даваат, увек ќе си се стартери ;)
Вчера цела одбрана....... :tapp:

Остоја брате, како бе сакаш со таа игра да играш во репрезентација? Ти треба да си тој лидер што ќе не носи до победи...
Оса? Па и уште се фолира, заприметето го на клипот од головите, кога ја праи грешката за 2от гол како паѓа како покосен, кога виде дека му ја даде на противничкиот играч, и виде дека искача еден на еден тој со голманот, па и со Брза Помош го земаа...
Темелков, топло-ладно...
Пеџа, влезе разигра малце, 1-2 паса точни, 3 грешни, и он топло ладно. Многу пробува да иде на сила, да се гура, а јеботе метро и желба за растеење е, исто и на него треба да му се каже дека не е сумо борач...

Петровиќ, според мене, вчера најдобар. Одлична прегледност има, одлична визија, пас игра топ, само да не го ебат и него некои повреди како Стојаковиќ, доста слични играчи...

Хорхе, неможе да се снајде лево странично. Како десно крило е топ, ама лево не му одговара...
Гаго, вчера, еден од најдобрите наши играчи...
Десно му одговара повеќе, може да се мести на лева и на шут. Располага со добар, јак шут. Ама некогаш премногу себичи, и памет за играње фудбал има нула... (n)
Стојков, уште од старт се гледа дека се умислил дека е некоја звезда, ама ајде ќе видиме, нека добие прво сертификат...
Педро, овој не е ни на небу ни на земји. Да го прашаме ако знае кај се наоѓа еве на... LOST... :sleep:

И на крај шарлантниот господин Јован Костовски.
Ги запримети некој вчера неговите пети, и куропецања и ладење по терен?
Лелеле па и кога ќе ми текне што промаши :facepalm:
Фичо Ивановски е три класи боље...

П.С. Џиџи да ми го пушиш и лижеш у исто време, и ти и тие коштаплерите окулу тебе...
Да се гониш уште пред да почне сезона, брука една скапана, LIGA EVROPA?!?!?! Носи се у курац ѓубре едно. Уф каков кејф на курот ми се направи кога на крај влагаше у соблекувална и кога сите те ругаа, како цинично се потсмифкаше.... :mad: Ама ќе дојде и твојот крај...

Уште едно нешто заборавив.
Во каква состојба е Градски :tapp:
Што е со тревата бе, жута ко сено? :eek:
Разбирам зима е, ама ни кај мене во населба на стадиончево тревата не е толку очајна.
Сто пати ја вадеа-садеа и пак стадионот личи на НИВА!

Уште едно нешто заборавив.
Во каква состојба е Градски :tapp:
Што е со тревата бе, жута ко сено? :eek:
Разбирам зима е, ама ни кај мене во населба на стадиончево тревата не е толку очајна.
Сто пати ја вадеа-садеа и пак стадионот личи на НИВА!
Како бе брат на нива, па одлични услови имаа за игра, бојата на тревата е ради сенката што се прави од кровот и поради тоа во зимиски услови неможе да ја има зелената боја не стига сончевата светлина до нејзе, затоа потребни се некој рефлектори кој преку зимо ќе го заменуваат сонцето.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 13:49 ---
Еве нешто вакво е потребно.
http://www.panoramio.com/photo_expl...photo_id=6085118&order=date_desc&user=1128400

Кај прима пет комада од еден просечен тим како ОФК, па уште се дрзнува да се расправа со публика. Никој не сака арогантни копилиња како него. И нема долго да трае со таков став!
Захов и Таневски се пола одбрана дефинитивно, а и Цикарски е класа за Рибарот. Не очекував искрено дека толку е смешен човекот. Играше и по странство толку време.

DZidziju pozeleti sto pre srecan put sa silnim pojacanjima koje je doveo u prelaznom roku. Banglades ceka na njegov povratak , Ispratiti ga sto pre , jer FK Vardar moze mnogo bolje bez njega.:ROFLMAO::drk::vozbud:

Нареден fail на џиџи му ебав матер , тука кај мене у маало живее :cool:

Не знам дали ја приметивте изјавата во која кажува дека како ОФК Београд немало приближно квалитетен тим во Македонија!? Па нели бре сељачиште самобендисано ќе не носеше во групи од Лига Европа, а сега се посра од еден ОФК Београд! Никој не го сака овој бре, ни публика, ни самите играчи, сигурно ни дома неговите не го сакаат... ќе го славам денот кога кретенов ќе го снема од Вардар!
Добро бе 100 пати сум кажал и пак ќе кажам....кој ку*ац од играч ви е Вајс бе? Пувачот кој најголем дострел му е што игра во најквалитетните домашни екипи а се понаша ко Лига Шампиони да играл. Од Оса не барајте играње више...го утепаа на клупа психолошки падна сега му викаат играј....играње аврио. Нека бара нов клуб дечкото е ѕвер.
Оса нека иде во циркус! Од фудбал абер нема.

DZidziju pozeleti sto pre srecan put sa silnim pojacanjima koje je doveo u prelaznom roku. Banglades ceka na njegov povratak , Ispratiti ga sto pre , jer FK Vardar moze mnogo bolje bez njega.:ROFLMAO::drk::vozbud:
Што глумиш лудило бе море??? :D

Сега беше гостин Џиџи на Тв Сонце ама на крај фатив кога кажуваше дека Вардар секаде ќе иде на победа и дека цел е двојна круна и дека играчите максимално спремни ќе го дочекале првото коло.

KOMITI ON TOUR (y)

563219_537961379582144_828297596_n.jpg

Nie administratorite na ovaa stranica, go prashuvame celoto CRVENO-CRNO SEMEJSTVO:
Mu lici li na VARDAROV strateg da im kaze na VARDAROVITE fudbaleri:
- "Uzivajte, i onaka OFK Beograd e mnogu posilen od nas" ??

Ако тоа стварно го рекол, може комотно да си замине па макар и УЕФА да ни гарантира пласман во ЛШ следната сезона со него на чело...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom