Сакавте лев бек, еве ви лев бек. Труп трупосан, дрво дрвосано такозвани Рибар. Кој аматер човече. И пази кај цела утакмица беше отсечена левата страна, Рибар нема ни О од офанзива, кај го направија магаре, при 4от гол како му ја протнаа топката крос нозе, алоо па не си џудиста па да бидеш така поставен со нозете расчепатени како на пораџај

Па и Џиџи не го ни мења што е најтрагично, ејј два гола примаме ради него, лева страна мртва, на Џиџи око не му трепнува
Па и Вајс кога ќе го додадам тука
И не ни очекувајте додека е тренер Џиџи, некој од Рибар, Вајс, Јове да седне на клупа, негови играчи се, па макар и автоглови да си даваат, увек ќе си се стартери
Вчера цела одбрана.......
Остоја брате, како бе сакаш со таа игра да играш во репрезентација? Ти треба да си тој лидер што ќе не носи до победи...
Оса? Па и уште се фолира, заприметето го на клипот од головите, кога ја праи грешката за 2от гол како паѓа како покосен, кога виде дека му ја даде на противничкиот играч, и виде дека искача еден на еден тој со голманот, па и со Брза Помош го земаа...
Темелков, топло-ладно...
Пеџа, влезе разигра малце, 1-2 паса точни, 3 грешни, и он топло ладно. Многу пробува да иде на сила, да се гура, а јеботе метро и желба за растеење е, исто и на него треба да му се каже дека не е сумо борач...
Петровиќ, според мене, вчера најдобар. Одлична прегледност има, одлична визија, пас игра топ, само да не го ебат и него некои повреди како Стојаковиќ, доста слични играчи...
Хорхе, неможе да се снајде лево странично. Како десно крило е топ, ама лево не му одговара...
Гаго, вчера, еден од најдобрите наши играчи...
Десно му одговара повеќе, може да се мести на лева и на шут. Располага со добар, јак шут. Ама некогаш премногу себичи, и памет за играње фудбал има нула...

Стојков, уште од старт се гледа дека се умислил дека е некоја звезда, ама ајде ќе видиме, нека добие прво сертификат...
Педро, овој не е ни на небу ни на земји. Да го прашаме ако знае кај се наоѓа еве на... LOST...
И на крај шарлантниот господин Јован Костовски.
Ги запримети некој вчера неговите пети, и куропецања и ладење по терен?
Лелеле па и кога ќе ми текне што промаши
Фичо Ивановски е три класи боље...
П.С. Џиџи да ми го пушиш и лижеш у исто време, и ти и тие коштаплерите окулу тебе...
Да се гониш уште пред да почне сезона, брука една скапана, LIGA EVROPA?!?!?! Носи се у курац ѓубре едно. Уф каков кејф на курот ми се направи кога на крај влагаше у соблекувална и кога сите те ругаа, како цинично се потсмифкаше....

Ама ќе дојде и твојот крај...