Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Осеи Кофи се повреди, Вардар без договор

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=14416
Гледајте му го клипон, нема човек на планетава што може да распознае кој е играчон на сликана.
Има сто играчи што се викаат Осеи Кофи :pos:
На овој којзнае како му е право име, сигурно намерно сменил име и презиме во некојси Осеи Кофи што играл во Холанскиве лиги :pos:
Направиле компилација од некојси дриблинзи, а уствари којзнае кој е типот на видеото, ете веќе го пробиле дека се работи за тој Кофи што играл во Холандско :LOL:
Абе комедии сме бе, нема збор тука :facepalm:

Нели имаше слика како потпишува за Вардар (потпис на договор во Томче Софка, баш на ниво за еден шампионски тим o_O) ?
Од каде сега излезе немал потпишано :pos:

Гледајте му го клипон, нема човек на планетава што може да распознае кој е играчон на сликана.
Има сто играчи што се викаат Осеи Кофи :pos:
На овој којзнае како му е право име, сигурно намерно сменил име и презиме во некојси Осеи Кофи што играл во Холанскиве лиги :pos:
Направиле компилација од некојси дриблинзи, а уствари којзнае кој е типот на видеото, ете веќе го пробиле дека се работи за тој Кофи што играл во Холандско :LOL:
Абе комедии сме бе, нема збор тука :facepalm:

Нели имаше слика како потпишува за Вардар (потпис на договор во Томче Софка, баш на ниво за еден шампионски тим o_O) ?
Од каде сега излезе немал потпишано :pos:
Абе може и нашиве испаднале мангупи кој знае што му дале да потпише :pos:

Да резимираме :D
Типчето е социјален случај у германија , во 2003та година според податоци водени на трансфермаркт играл во 5та лига неколку минути ако во 2003та играл во 5та лига имал значи веќе 15 години. ( чим почнал да игра на 15 се гледа дека е талент :D :D :D ) Гледам некој исто така му извадиле од некаде инфо дека е роден 83та година што е логично чим во 2003та играч веќе фудбал :D
И типот е преварат и нашол овци во македонија и си рекол дај ке ги стрижам. Потпишува договорче .. зима убава плата ... се повредува на тренинг и не игра 2 години и си лапа паричка. :D
Сторијава е КАКО НА ФИЛМ , и сега останува прашањето како е можно тренерот да го донесе , тренерот на една сериозна екипа , првак на македонија ?? по мене единствен логичен одговор е дека ке се офајди и тренерот од целава работа ... зашто толку глуп неможе да е. Ке му лупне јака плата и ке направи договор пола мене пола тебе и сите среќни и весели

Српскиот интернационалец Петровиќ од Бск Борча е пред потпис со Вардар

На крај добро ќе испадне фамата што се дигна околу тезгаров. Му дадоа шут карта зашто немале намера да го чекаат две недели да се опоравува (пази молим ти се :D), а на негово место ќе биде ангажиран Александар Петровиќ од БСК Борча. Мислам дека типчево ќе ни врши работа:
http://srbijafudbal.net/bsk/petrovic_al.htm
http://www.transfermarkt.com/en/aleksandar-petrovic/leistungsdaten-detail/spieler_47136.html
Бар ако ништо знаеме дека играл фудбал, и тоа прилично стандардно :D

Овој Ацо сличен играч на Стојаковиќ.

Значи на таа позиција ни е само Борче, и овој новиов ако дојде.
A капитенот на Напредок го заборави
wink.png
И он е на таа позиција.
Борче најверојатно ќе лета ради високата плата. Јас се надевам за крај како шлаг на тортата, Ацо Стојков :D И доста ни е за овој преоден рок.

A капитенот на Напредок го заборави
wink.png
И он е на таа позиција.
Борче најверојатно ќе лета ради високата плата. Јас се надевам за крај како шлаг на тортата, Ацо Стојков :D И доста ни е за овој преоден рок.
Аии да бее, го забораив тој од Напредок, ќе има чао изгледа тогаш и на Борче.Ама ако си иде он па кого ќе ругаме? Го нема Ѓешо, изгледа и Борче, дизајнерот барем да останеше, да имаше на кој да се дуваме :icon_mrgr:

Не верувам Ацо Стојков, јас очекувам еден од Бајо и Баже, и затвараме со нив.

Аии да бее, го забораив тој од Напредок, ќе има чао изгледа тогаш и на Борче.Ама ако си иде он па кого ќе ругаме? Го нема Ѓешо, изгледа и Борче, дизајнерот барем да останеше, да имаше на кој да се дуваме :icon_mrgr:

Не верувам Ацо Стојков, јас очекувам еден од Бајо и Баже, и затвараме со нив.
Зашто бе не?! Си отишол од Иран... кој ќе го земе :D Разбрав дека нашиве секој преоден рок го контактирале и досега ги одбивал, ама сега нема кај да бега. Башка мислам дека му е желба на Џиџи. Он го внесе прв во репрезентација на времето.

Зашто бе не?! Си отишол од Иран... кој ќе го земе :D Разбрав дека нашиве секој преоден рок го контактирале и досега ги одбивал, ама сега нема кај да бега. Башка мислам дека му е желба на Џиџи. Он го внесе прв во репрезентација на времето.
Абе и Ацо би ни дошол супер, ама крило игра, не е класичиен напаѓач, а нас ни треба тоа.Затоа сум за повеќе за Бајо или Баже.
Јас мислам дека немаше потреба од португалецот, ќе си го земевме Ацо и еден класичен голгетер.:)

Стојков последниве 2-3 год беше цел и на Рабптнички,но секогаш остануваше во странство.
Исто и овој преоден рок е цел на Работнички,но и на Вардар.
Мое мислење е сепак ако не остане пак во странство дека ке потпише за вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom