Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.transfermarkt.de/de/osei-kofi/transfers/spieler_159704.html

Од овде јасно се гледа за каков фудбалер станува збор.
На една веб страна од Гана некои познаници негови го имаа претставено како да тренирал во којзнае какви клубови, нели и годините му беа сменети, па изгледаше дека стварно како младинец тренирал во Хамбругер (пишуваше дека е 1983 роден).
А уствари он во 1999 година на негови 12 ГОДИНИ тренирал фактички во јуниорите на Хамрбургер и тоа сигурно ни пола година не бил таму со оглед на тоа што истата година бил и во друг клуб.
Овој е апла преварант, како последен клуб му се води некој клуб од Гана од март 2010, што значи СКОРО 3 ГОДИНИ нема играно фудбал.

Нашите го процениле од првиот тренинг се покажал добро, плус од некои видеа што им ги донел. И јас можам такво видео да снимам, ќе земам некои од маало ќе им облечам дресови и дриблај ги таму...

Што фудбалер е овој бе нема ниту една информација за него.. Нели имаше на форумов еден од управата на ФК Вардар нека одговори од кај го ископа овој моден дизајнер и со која цел е доведен во Вардар?!

Јас на фејсбук (не на јутуб) да барав играч поасален ќе најдов од нигеров. Ау нечини ова ...ова е професионален курташак!

Баш ме интересира пријателов од управа што е член на кајгана што има да каже, само да не е и он жртва на „промените“ во Вардар.

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=14355
Цикарски, според последните информации, е пред реализација на интернационален ангажман по интересот кој е активиран за него од страна на еден од најдобрите романски клубови Динамо Букурешт, но и белорускиот шампион БАТЕ Борисов. 20-годишниот Цикарски деновиве е во интензивни преговори со Динамо Букурешт, кој според романските медиуми, е подготвен да издвои сума од 200.000 евра како отштета на Вардар за услугите на дефанзивецот. Но, Романците не би застанале само на тоа со пазарувањето од Вардар. Интерес има за уште еден репрезентативец, најдобриот фудбалер во првенството за минатата година, Остоја Стјепановиќ.

Нека фрлат 200 000 евра и нека го носат одма :icon_mrgr:
Реално ДААААЛЕКУ е од лев бек Цикарски. За крило може ќе го биде, ама за бек нема иднина кај него. Само тогаш ние ќе треба и бек и крилце да земеме.

Бонифацио изминативе шест месеци настапувал како позајмен играч во кипарскиот второлигаш Анагинеси

немој да ме јебеш бе... кој кур им е ??

Абе циганот е роден 1983, имал најверојатно направено лажен пасош од Гана и со тој е тука и на тој ме семента датат на раѓање за да биде помалд и да може да си најде клуб http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/soccer/player.php?ID=284 еве тука овој е негов профил.

Абе циганот е роден 1983, имал најверојатно направено лажен пасош од Гана и со тој е тука и на тој ме семента датат на раѓање за да биде помалд и да може да си најде клуб http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/soccer/player.php?ID=284 еве тука овој е негов профил.
Абе овие црнциве сите се со лажни пасоши.Реално е што викаа за Мартинс дека сега е негде до 35 години а тој сега има 28години а ја нема брзината што ја имаше.Исто кога се играше пред некоја година светско до 17 години во Нигерија тој капитенот нивни имаше 17 години а некој тренер што ја тренирал таа селекција до 17години пред 8години, имаше изјавено дека уште тогаш тој имал 17години.Изгледа временска машина имаат овие црнциве.:pos:Освоија дури 2место и просто речено салата правеа но некако ниеден од тие не успеа да се наметне како добар фудбалер.Тешки шамани се.:pos:

Абе овие црнциве сите се со лажни пасоши.Реално е што викаа за Мартинс дека сега е негде до 35 години а тој сега има 28години а ја нема брзината што ја имаше.Исто кога се играше пред некоја година светско до 17 години во Нигерија тој капитенот нивни имаше 17 години а некој тренер што ја тренирал таа селекција до 17години пред 8години, имаше изјавено дека уште тогаш тој имал 17години.Изгледа временска машина имаат овие црнциве.:pos:Освоија дури 2место и просто речено салата правеа но некако ниеден од тие не успеа да се наметне како добар фудбалер.Тешки шамани се.:pos:
Среќа имаат па има вакви слепци кај нас па можат без проблем да ги прелажат, јас не знам што се срамел овој па можел слободно да пише во ЦВ-то и дека во Реал Мадрид играл 3 сезони овие ќе му поверувале.

Колку и Лукаку шо има 18 години :) реално во африка скоро пола играчи се така со лажен датум заради годините..гледам за Цикарски доста загризале Бате и Динамо Б. исто и за Остоја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom