Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
nie pravime ekipa za kaj nas ili evropa? za kaj nas so timot sto go imame i ejupi ke svrsi rabota. vo polska ako se sekavas ke go ubiea trenerot/menadzerot sto go donese i plati grdna para za nego.
Не заебавај првата или втората сеозна во ПОлониа беше најдобар стрелец сеа не знам точно беше блиску после некако надоле му тргна со голови и дојде кај нас се врати во живите и сеа пак кај Казахстанциве не му иде.

Не заебавај првата или втората сеозна во ПОлониа беше најдобар стрелец сеа не знам точно беше блиску после некако надоле му тргна со голови и дојде кај нас се врати во живите и сеа пак кај Казахстанциве не му иде.
Отиде да се напуни кеш па ке се врати кај нас, ние сме ти еден вид на тим што ги збира сите наши сиротињи што неможат да просперираат више и што не им треба многу кеш само незнам до кога вака ке тераме :) Прочитав Митров ке сме го зимале :facepalm: па уште ке сме влегле у групи ЛЕ :pos: филмови , деца треба деца млади јаки младинци што имаат желба да се докажат а не дрва што ич не им чуе како ке изиграат или како ке заврши резултатот . Ајде со господ напред може во иднина и ке направиме нешто

Не ми се свиѓа изјавата на Џиџи за тоа дека ќе сме играле во групите на ЛЕ... Ветувај тоа што можеш да го исполниш, а не да си правиме филмови може и ќе ја освоиме o_O
А митров нели играше средина пред одбраната?

Не ми се свиѓа изјавата на Џиџи за тоа дека треба да играме во групите на ЛЕ... Ветувај тоа што можеш да го исполниш, а не да си правиме филмови може и ќе ја освоиме o_O
А митров нели играше средина пред одбраната?
Џиџи се умислил дека е Жозе Мурињо...

Крило игра Митров,по десна страна,сосема непотребен ни е. (n)

Само не ми е јасно со кој пари сега ќе се прават трансфери на квалитетни играчи, пари за нови тренери и помошници?

Само не ми е јасно со кој пари сега ќе се прават трансфери на квалитетни играчи, пари за нови тренери и помошници?
Kако беше она , keep calm and trust in џиџи :pos::pos::pos:

А зошто не земат некој млад десен бек што всуштност НИ ТРЕБА, ако не можат млад што не го земат Владе Лазаревски или Тодоровски што грее клупа во Полониа, креативец ни треба со оглед на тоа што Стојаковиќ има 30 и кусур години, може да се земе Филип Тимов, млад и екстремно брз и талентиран, а игра по ниви во Ерменија само видете на Јутуб, а дечкото е феноменален. Кај се скаутите, и зошто оваа управа не сфаќа дека треба да се носат млади таленти, а не излитени старци

Ми се олесна што не е Маџовски :) Да не е тој од Металург?
Колку што разбрав не е ни тој од Металург.

А има најава и за некоја црнчуга,ваљда деновиве ќе има нешто поконкретно.:)

Колку што разбрав не е ни тој од Металург.

А има најава и за некоја црнчуга,ваљда деновиве ќе има нешто поконкретно.:)
Вандеир да се врати заедно со некој младич од неговите погони во Сао Паоло (или од кај и да беше...)

Вандеир да се врати заедно со некој младич од неговите погони во Сао Паоло (или од кај и да беше...)
Од Гана е циганот,ти зборам за тој што се шушка.:)
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:37 ---
И не ме ги сфаќајте здраво за готово информацииве.:icon_mrgr:

634588543008579436_milic_dejan_16_090420_vp.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom