Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сега се разочарав Прееска слушнав дека наводно некој од избрканите играчи ке потпишел со Работнички па помислив да не е Стојаковиќ,тоа да ти било Бошковски. Како што знам овој игра по левата страна каде што ги имаме и Рибар и Пандо па и Петровиќ. Ако е вистина ова сосема непотребен играч зимаме.Епа го нема Илчо,го нема Боби,да не го снема и Мичка?
Мене Тодоров не ми е по кејф,сеа пред неколку месеци го гледав за репрезентација кога играше,жив труп беше...
А Захов ако е паметен,ќе си бара нов клуб.Управата и со него си изигра курташак,не ни почекаа да се опорави,а веќе донесеа странец голман,а тој не е дојден за да му биде конкуренција,туку за да биде стартер...
Има квалитети Захов,може и во странство да се снајде...
А Злате изгледа потпишал со Работнички,тие па увек го собирале нашето ѓубре.![]()
Баже Илијовскикој Баже, Ѓешовски ли
Дакој Баже, Ѓешовски ли

Брате увек сте го зимале нашето ѓубре,сеа кога ќе ви го дадеме Ѓешо,е тек тогаш ќе видите.Е сега се разочарав Прееска слушнав дека наводно некој од избрканите играчи ке потпишел со Работнички па помислив да не е Стојаковиќ,тоа да ти било Бошковски. Како што знам овој игра по левата страна каде што ги имаме и Рибар и Пандо па и Петровиќ. Ако е вистина ова сосема непотребен играч зимаме.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 01:58 ---
Баже Илијовски

Па како што немаме напаѓачи и Гешо ке заврши рабпта, Сега не заебавај и ти сме ви зимале и квалитетни играчи како на пример Тричко,Глигоров Неџипи исто од кај вас го земавме.Да
За Баже Илисоки,Ѓешо ни со нула не го множам
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 02:02 ---
Брате увек сте го зимале нашето ѓубре,сеа кога ќе ви го дадеме Ѓешо,е тек тогаш ќе видите.
Бошковски може да игра и лево и десно,а веруј ништо чудно и Стојаковиќ да потпише за вас...
Па Ступиќ е боље од овој бе не зафркавај овој за во трета лига може да биде добар само.Па како што немаме напаѓачи и Гешо ке заврши рабпта, Сега не заебавај и ти сме ви зимале и квалитетни играчи како на пример Тричко,Глигоров Неџипи исто од кај вас го земавме.
Ѓешо ти е џоа Исени,само што овој нашиов копук и на наместена утакимица ќе неможе да даде 1 гол,а камоли 4Па како што немаме напаѓачи и Гешо ке заврши рабпта, Сега не заебавај и ти сме ви зимале и квалитетни играчи како на пример Тричко,Глигоров Неџипи исто од кај вас го земавме.

Ступиќ долго време беше повреден и не е во форма,а за бољи тоа е сигурно,но мора да имаме и замена. Абе јас го нејкам Гешо,но ако не најдеме поасален дај што дашПа Ступиќ е боље од овој бе не зафркавај овој за во трета лига може да биде добар само.
Подобро Захов земете го и играјте го напред. Сезонава и Захов се покажа подобро од Гешо.Ступиќ долго време беше повреден и не е во форма,а за бољи тоа е сигурно,но мора да имаме и замена. Абе јас го нејкам Гешо,но ако не најдеме поасален дај што даш
топ топ а гомнарите што го изиграа така србинот бел ден да не видат педерчиња скапаниБошкоски ти е олраундерЕ сега се разочарав Прееска слушнав дека наводно некој од избрканите играчи ке потпишел со Работнички па помислив да не е Стојаковиќ,тоа да ти било Бошковски. Како што знам овој игра по левата страна каде што ги имаме и Рибар и Пандо па и Петровиќ. Ако е вистина ова сосема непотребен играч зимаме.

Не е баш млад ама во секој случај задоволен сум со неговото доаѓање. Интересно ќе биде сеа што ќе се случува со Мичка. Тодоровски е далеку подобар од него ( мој претпоставки ). Има ли шанси некој од овие двајца да се префрли на лев бек ??Ако дојде тој Тодоровски ке биде екстра брз , млад, експлозивен време е капитенот Мичка малце да одмори годинки го стигаат веќе а и не нешто посебно како играч , а ке дошол и некоја црнчуга а само да е брз друго не требатоп топ а гомнарите што го изиграа така србинот бел ден да не видат педерчиња скапани
Тодоровски и не е баш млад 28-29 год има. Сепак според тоа што сум го гледал во репрезентацијата и во Полонија неколку натпревари што сум ги гледал е сосема солиден играч. Барем од Мичка е 10 пати подобар. Сепак тоа е мое мислење,па ке видиме што ке покаже во пролетниов дел.Ако дојде тој Тодоровски ке биде екстра брз , млад, експлозивен време е капитенот Мичка малце да одмори годинки го стигаат веќе а и не нешто посебно како играч , а ке дошол и некоја црнчуга а само да е брз друго не требатоп топ а гомнарите што го изиграа така србинот бел ден да не видат педерчиња скапани
Чекајте бре,не е уште ништо официјално.Не е баш млад ама во секој случај задоволен сум со неговото доаѓање. Интересно ќе биде сеа што ќе се случува со Мичка. Тодоровски е далеку подобар од него ( мој претпоставки ). Има ли шанси некој од овие двајца да се префрли на лев бек ??
Брдаревски е сеуште тука,а Егеец најверојатно си отишол.Бошкоски ти е олраундер
Може да пополни и лево и десно.
Со оглед на тоа што го имате Рибарот тогаш нема шанси да игра лево...
А Пандо е крило (мада приметив дека вие како бек го играте), така да Бошкоски ќе биде резерва.
Десно сте потенки, пошто колку што знам Брдаровски ви отиде?
Така да нема сигурно со Егеец јуниор да стартувате![]()
Кај би одел Егеец?И тој е наше дете да знаеш,као деца заедно трениравме у Вардар.Брдаревски е сеуште тука,а Егеец најверојатно си отишол.