Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се погласни се шпекулациите дека Милевски нема да биде наш тренер повеќе. Исто викаат дека Ѓоре Јовановски нема да бил следниот избор. Ондак стварно немам идеја на кого размислуваат.
Јас па разбрав дека имало спротиставени ставови во клубот околу тоа дали да биде сменет Боби Милевски или да остане?!
Е сеа доколку го шутнат, а не биде Ѓоре, преостанува Влатко Костов. Мене друг тренер не ми паѓа на памет, ама него од друга страна и Брегалница го посакува. Само Цапар да не им се згреши по трет пат да го носат :D Тогаш со две раце потпишувам да остане Боби Милевски :D

Митев:
Во Вардар се уште селекцијата на најдобри играчи кои треба да играат за клубот не е најдобро направена. Времето беше многу кратко да се направи најдобриот избор. Има играчи кои не заслужуваат да го носат вардаровиот дрес. Нема место за играчи кои се манипуланти и фолиранти. Дресот мора да се заслужи и добро да се препоти за да имаат некои играчи право и да го носат.

Многу ме интересира кои се овие играчи.

Да си го продолжам ритуалот од секоја година :D
Момци среќна нова година, и секако како и секогаш пазете што правите вечерва :icon_mrgr:
Џандари не демнат на сите страни :icon_lol:
Лани мислам дека си посакавме опстанок, а оваа година нашата желба е титулата.
И не само таа од првенството туку и од купот :D
Како и секоја година... :icon_mrgr:

Да не се пвоторувам, овојпат желбите се двојна титула и минување бар едно коло во Европа :D
На арно нека е :icon_mrgr:

Момци,искрени ВАРДАРЦИ,нека ви е среќна новата,бидете здрави и живи,па после све друго,среќа,љубов,пари...:)

Во новата да си лапнеме двојна титула,на лето повторно да го осетиме тоа што го осетивме претходното лето,и за крај немора да биде пласман по групи во ЛШ,да не бидеме лакоми :icon_mrgr:,нашите нека не израдуваат барем со пласирање во Лига Европа.:)

ЕДЕН ЖИВОТ,ЕДНА ЉУБОВ!
Ф.К.В

СРЕЌНА НОВА 2013 ГОДИНА КОМИТИ!!!
ви посакувам да имате многу пријатни и весели моменти во оваа година, а на клубот уште една титула!
И Победа да се опорави во 2013, односно повторно да биде дел од најдобрите на домашната сцена. На нас е да ви посакаме ;)

И Победа да се опорави во 2013, односно повторно да биде дел од најдобрите на домашната сцена. На нас е да ви посакаме ;)
фала фала... сепак, јака прва лига е со јаки победа, вардар, тетекс, пелистер, екипи со голема традиција и име кое го знае цела европа, а не со некакви си ку.тон екипи кои ја трујат лигата.
позз

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и од мене и да даде господ што поголеми успеси за Вардар годинава и здравје и радости на сите вас што го сакате Вардар од срце.

Среќна нова година, честити празници комити/лојални фанови.
Патем, би ви пожелил да подобрите рустер со играчи за неколкумина со што би се стигнало да се навива во ЛШ/Еу лига макар тоа било и сите порази но сепак во група.

Кај оние суперспорт прочитав дека Најдовски сепак не доаѓал во Вардар бидејќи не ги договорил личните услови со клубот.

Види го ти мочкото,да не сакал случајно 3000 евра плата,нека биде таму среќен што е поврзуван со Вардар.Такво дрво заслужува само по еден ручек после тренинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom