Тешко за тоа. Крсте го продолжи договорот до 2014год. Ако сакате може Генц Исени да ви го дадеме.Тогаш ќе ни го дадете Крсте.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко за тоа. Крсте го продолжи договорот до 2014год. Ако сакате може Генц Исени да ви го дадеме.Тогаш ќе ни го дадете Крсте.![]()
Абе крушката игра со еден класичен напаѓач,со Јове.Ама мора здрава конкуренција да му се донесе на него.Доста пати имам впечаток дека на моменти се фолира.Затоа еден од Баже или од Кире,и кој ќе се покаажува ќе си биде стартер.Забораив на него. Почнале да паѓаат бомби у близина и си ги собрал одма парталите. И правец МакедонијаОн демек наше дете, ама и него не сум можел никад да го смислам. Ипак се мислам дека и двајцата ќе бараат клуб надвор по секоја цена. Плус реално е проблем што шефот игра само со еден шпиц и евентуално ако е неповолен резултатот да убаци втор во задњите 10 минути, а баш не сум уверен дека и обајцата ќе сакаат да дремат на клупа...
Ајде ајде,ќе среди наш Борче тоа.Не за џабе се ко гз и гаќи.Тешко за тоа. Крсте го продолжи договорот до 2014год. Ако сакате може Генц Исени да ви го дадеме.
Се е можно. Него незнам дали сте уште заинтересирани за Баже Тодоровски. Само да ви спомнам Баже не се препознава оваа сезона. Ако лани беше еден од подобрите оваа година е катастрофа. Барем на тие утакмици што го гледав беше еден од послабите.Абе крушката игра со еден класичен напаѓач,со Јове.Ама мора здрава конкуренција да му се донесе на него.Доста пати имам впечаток дека на моменти се фолира.Затоа еден од Баже или од Кире,и кој ќе се покаажува ќе си биде стартер.
Само да не донесат некоја црнчуга собрана од меана.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:34 ---
Ајде ајде,ќе среди наш Борче тоа.Не за џабе се ко гз и гаќи.![]()
Абе каков Баже...Се е можно. Него незнам дали сте уште заинтересирани за Баже Тодоровски. Само да ви спомнам Баже не се препознава оваа сезона. Ако лани беше еден од подобрите оваа година е катастрофа. Барем на тие утакмици што го гледав беше еден од послабите.
Сеуште игра како десно крило. Само со Вардар кога игравме во Маџари играше во средина зашто ни беа повредени двајца играчи од средниот ред. Инаку борбен е,но многу некако се плетка со топката.Абе каков Баже...
Колку што го имав гледано оваа полусезона,преместен е да игра во средина.Пред тоа не играше како десно крило?
Баже мене како играч не ми се свиѓа,кускуле е...а и немаме потреба од него веќе.
Јасно ми е се тоа, али двајцава као што се уфилмани дека се којзнае какви играчишта... тешко да ти прифатат да бидат резерви. Поготово не на Боби Милевски. А Јове дека се фолира пошто знае дека нема здрава конкуренција и му е загарнтирано местото у прв тим... си потпуно у право! Затоа излеа нашиве си го прибраа Ѓешоски и мирна глава сеаАбе крушката игра со еден класичен напаѓач,со Јове.Ама мора здрава конкуренција да му се донесе на него.Доста пати имам впечаток дека на моменти се фолира.Затоа еден од Баже или од Кире,и кој ќе се покаажува ќе си биде стартер.
Само да не донесат некоја црнчуга собрана од меана.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:34 ---
Ајде ајде,ќе среди наш Борче тоа.Не за џабе се ко гз и гаќи.![]()
Добро што завршува полусезоната зашто како тргнало, ќе останеме без играчи за први единаесет да се составатhttp://ekipa.mk/News.aspx?newsId=13259
Захов оперирн, ќе биде во аут во следните 6 недели.
Ранѓеловиќ заработил дисторзија на склочниот зглоб, го пропушта мечот со Силекс.
Таневски истотака е повреден.
Додека пола од остатоков од тимот, се тазе вратени од повреди. Градска болница смe у пм![]()
Затоа сега зимоска, ако посебно се оди во Австралија... ќе се пронајдат барем 2/3 18/19 годишни, доколку има таква полиса клубот да бара таленти... и ем при повреди има одлични замени, ем за година две... првотимциДобро што завршува полусезоната зашто како тргнало, ќе останеме без играчи за први единаесет да се составатЗа со Силекс дали 15 играчи од сениорски погон иаме на располагање. Не смее Вардар вакво нешто да си дозволи!
Нема потреба да се бараат таленти од странство.Затоа сега зимоска, ако посебно се оди во Австралија... ќе се пронајдат барем 2/3 18/19 годишни, доколку има таква полиса клубот да бара таленти... и ем при повреди има одлични замени, ем за година две... првотимци![]()
Само проблемот е што... кај нас скоро сите младинци кои по 16 години продолжуваат со активно играње, се таму само поради тоа што имале врски , а 500 одлични таленти пропаднале поради нив нажалост :/Нема потреба да се бараат таленти од странство.
Нека почнат веќе со инвестиции во младинската школа,со третман каков што треба на младите,биди сигурен дека и од таму ќе искочат 1/2 првотимци.
Ме интересира тој од управа ако чита да ми каже кај тренира помладокот на Вардар?
Абе тоа со врските е нормално,на цел Балкан е така.Не ми е муабетот тоа сега.Само проблемот е што... кај нас скоро сите младинци кои по 16 години продолжуваат со активно играње, се таму само поради тоа што имале врски , а 500 одлични таленти пропаднале поради нив нажалост :/
Затоа некое африканче да се донесе , некој млад Македонец од Австралија ( каде има многу наши клубови)... и нешто слично има да трчаат и играат со две лавовски срца за разлика од тукашниве лејмери и кафанџии, после тие 16/17 години брат ретко кој останува “чист“ од се...Абе тоа со врските е нормално,на цел Балкан е така.Не ми е муабетот тоа сега.
Зборот ми е,тоа што го красело Вардар од кога постои,вадењето играчи,сега е скрос згаснато...
МОРА да се обрне внимание за тоа...
Од мака стануваат кафанџии и џанкери.Затоа некое африканче да се донесе , некој млад Македонец од Австралија ( каде има многу наши клубови)... и нешто слично има да трчаат и играат со две лавовски срца за разлика од тукашниве лејмери и кафанџии, после тие 16/17 години брат ретко кој останува “чист“ од се...
Тренираат на игралиштето на АМС во Аеродром, а секако и утакмиците ги играат тамуНема потреба да се бараат таленти од странство.
Нека почнат веќе со инвестиции во младинската школа,со третман каков што треба на младите,биди сигурен дека и од таму ќе искочат 1/2 првотимци.
Ме интересира тој од управа ако чита да ми каже кај тренира помладокот на Вардар?