- Член од
- 23 јули 2012
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 52
Играј спортска две утакмици со тие пари што ги имаш сеа и ќе направиш 1500 ден![]()
Еднаш се изгорев така, веќе не

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играј спортска две утакмици со тие пари што ги имаш сеа и ќе направиш 1500 ден![]()
Па нема графит што останал здрав.Уништен е графитот во Ново Лисиче.
![]()
Д.С ?! Треба некој да внимава по често на графитите.. И кога се фати треба фацата да му се ишкрта, и кога ќе го гледат другите да знат дека тоа повеќе не треба да се дира!Уништен е графитот во Ново Лисиче.
![]()
Минатата пролет нели беше во Тетекс, а после може продужил само бизнисот да си го тераАли за Огбона и Ѓешо беше мајстор.
А кај игра сега легендата,знае некој?
Делије север...Д.С ?! Треба некој да внимава по често на графитите.. И кога се фати треба фацата да му се ишкрта, и кога ќе го гледат другите да знат дека тоа повеќе не треба да се дира!
Абе шо збориш?! И тој во Парк е ишктран?! Кога стигнаа матер им ебамПа нема графит што останал здрав.
Тоа е доказ со какви сељачишта ја делиме државава. И после да сме ги бранеле децата.
Па кои деца да ги браниш бе, немаат основна култура, сите графити од Македонци ни се ишкртани, и не само нашите графити и тие на ЦПБ што не им пред маало.
Долгиот графит во парк цел е испошкртан, во Маџари слушнав дека исто ишкртале некои графити, во Ченто ден графит им го ишкртаа Шверцери, кај мене за една недела ни го ишкртаа, во Карпош си доцртувале крчиња на тој од графитот Ладнокрвни ѕверови, ти ебам тоа децата, сите се ко Џастин Бибер во тоа фаците, затоа и кој ситгне ги тепа им ебам неспособното.
Да да,100 посто се насочил на приватниот бизнис.Минатата пролет нели беше во Тетекс, а после може продужил само бизнисот да си го тераТешка фалинка беше шипото у секој случај.
П.С. Глеам Рапид Б. иде у стечај, па си викам да го збереме Баже кај нас. Ќе врши работа колку толку. Језда од никад не сум го мирисал него, ама кога ќе видиш ептен е мал изборот кога се во прашање напаѓачите. Ептен е тешко да се најде некој асален во нашава лига...
Се наоѓаат гомнарчиња кога ќе видат нешто со бели букви, се потпишуваат, пишуваат глупости, ако има нешто нацртано ќе доцртаат, шупаклана тешка.Абе шо збориш?! И тој во Парк е ишктран?! Кога стигнаа матер им ебам![]()
Според мои сознанија Кировски ако не оди во странство ке оди во Работнички.Да да,100 посто се насочил на приватниот бизнис.
Кога спомна за Баже дека бил слободен,јас прочитав негде дека и Кировски исто така бил слободен.И те како би ни дошол добро некој од овие двајца.
Ама и двајцата се големи гомнари...
Забораив на него. Почнале да паѓаат бомби у близина и си ги собрал одма парталите. И правец МакедонијаДа да,100 посто се насочил на приватниот бизнис.
Кога спомна за Баже дека бил слободен,јас прочитав негде дека и Кировски исто така бил слободен.И те како би ни дошол добро некој од овие двајца.
Ама и двајцата се големи гомнари...
Тогаш ќе ни го дадете Крсте.Според мои сознанија Кировски ако не оди во странство ке оди во Работнички.