Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Како што гледам Турново ќе изигра нерешено,и денес нашиве ако не го искористат киксот на конкурентите,директива да идат да се џитнат у Вардар.

Турново со бод од Железара.
Шкендија изгуби дома од Брегалница.
Ако победиме денес дербиото го дочекуваме одс првата позиција.
Ако загубиме или изиграме нерешено денес очекувам итна оставка од Милевски(n)

Добри резултати за нас. Јас сеуште мислам турново ќе падне во вториот дел па некако и металург што изгуби бодови добро е. Тепаме ли денес, полесно ќе биде таму ќе мора они да нападнат.

ГООООООООООООООООООООООООЛ !!!

24` Златко Таневски за водство на Вардар од 1:0

Нема на мтв директно?
Нема имаше пренос од Металург и Хоризонт.. Победа на Вардар со 3-0 против секогаш незгодинот противник Ренова.Стрелци: Таневски 24мин, Оса 27мин, Стјепанович 71мин

3-0 конечен....

Многу лоша партија за Костовски, но не ги оправдувам свирежите кон него, како и (можеби) намерното(а може и грешам) скандирање на името на Филип Ивановски. Вардар имаше многу шанси, Костовски 2-3 шанси, статива погоди Стојаковиќ, Ѓоргиев исто 2 шанси.

Головите паднаа од прекини, но имавме шанси и од акции, сепак мора да се смени нешто во играта.

3-0 конечен....

Многу лоша партија за Костовски, но не ги оправдувам свирежите кон него, како и (можеби) намерното(а може и грешам) скандирање на името на Филип Ивановски. Вардар имаше многу шанси, Костовски 2-3 шанси, статива погоди Стојаковиќ, Ѓоргиев исто 2 шанси.

Головите паднаа од прекини, но имавме шанси и од акции, сепак мора да се смени нешто во играта.
Не приметив јас дека му се свирело на Костовски, а на Ивановски и Грозданоски им се скандираше ваљда зашто беа присутни на Јужна.

Не приметив јас дека му се свирело на Костовски, а на Ивановски и Грозданоски им се скандираше ваљда зашто беа присутни на Јужна.
Од јужна се свиреше на Костовски, инаку помислив на тоа дека Влатче е на Запад, али не знаев дека Фичо е во Скопје.

Од јужна се свиреше на Костовски, инаку помислив на тоа дека Влатче е на Запад, али не знаев дека Фичо е во Скопје.
Во прво и Влатче и Фичо беа на Јужна.

dsc04838c.jpg

dsc04833bb.jpg

dsc04830x.jpg

dsc04823t.jpg

dsc04820mm.jpg

dsc04819p.jpg

dsc04813g.jpg

dsc04773yv.jpg

dsc04767d.jpg

dsc04843b.jpg

Kajgana Shop