Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Lele odlicen zdreb! Uste tolku me faka eiforija :D samo da padne bateto...
Saber Rider, Почни брате ајде да ги студираш екипеве на Дебрецин и на Скендербег, чекамо информацие од тебе, играчи, форма, ова она знаеш ти тоа го праеш најдобро.

Saber Rider, Почни брате ајде да ги студираш екипеве на Дебрецин и на Скендербег, чекамо информацие од тебе, играчи, форма, ова она знаеш ти тоа го праеш најдобро.
Абе каков Дебрецин, каков Скендербег ...:D Saber не губи време за такви екипи :icon_mrgr:

Нека ги проучи Барса, Реал како да ги пробиеме во ЛШ мора да мислиме додека е време :vozbud: :LOL:

НАПРЕД ВАРДАР !!!

Na leten odmor e momentalno :pos:

Да си прашам јас за картиве, за запад може да се земе или стрикно ќе делите на навивачи (со обележја Комити итн) ? Оти од Велес сум па да знам дали да идам пред соборна во среда или пак директно на стадион па од таму да си купам карти.

едвај чекам у пичку матер

Абе каков Дебрецин, каков Скендербег ...:D Saber не губи време за такви екипи :icon_mrgr:

Нека ги проучи Барса, Реал како да ги пробиеме во ЛШ мора да мислиме додека е време :vozbud: :LOL:

НАПРЕД ВАРДАР !!!
Еве јас за Барса.
И не се нешто посебни. Овдека сигурно ќе паднат а и таму нерешено вадиме минимум.
Само треба еден играч да им се затвори и доволно е.
Така да без проблем против Барса. Судијата ќе им го затвориме и сигурно победуваме :D

Да си прашам јас за картиве, за запад може да се земе или стрикно ќе делите на навивачи (со обележја Комити итн) ? Оти од Велес сум па да знам дали да идам пред соборна во среда или пак директно на стадион па од таму да си купам карти.
Дојди пред Соборна, пред влез гужва ќе биде сите ќе влагаат не верувам дека некој ќе продава за Запад

Играчите даваат се од себе верувајте, не се во ред вакви муабети...Видовте играчите на Шкендија што направија, а имаа ветено премија. Така да...

Значи карти ќе се продаваат во новиот привремен фан шоп на Комити на ленинова после Деус кафичот и на денот на утакмицата на соборна. Пред трибина нема да се продаваат.

fk vardar.jpg Letovo se pojavija dosta spekulacii deka adidas , nike ili neznam uste koj kje ja pravel opremata za Vardar. Na kraj nisto ne ispadna od toa i probav sam da se zaminavam so kreacija na dresovi za Vardar od pusta zelba nekogas da gi vidam u kvalitetna oprema. Se nadevam deka kje vi se svigjaat, podobro kje izgledaa so nekoj kvaliteten sponzor ama :/

Доста креативно. Првите четири растураат, како и првиот и последниот од третиот ред. Незнам дали ги заприметивте дресовите во Борисов, ама некако многу полоши изгледаа од ланските...

Значи карти ќе се продаваат во новиот привремен фан шоп на Комити на ленинова после Деус кафичот и на денот на утакмицата на соборна. Пред трибина нема да се продаваат.
Ама тоа само за Запад, а за другиве сигурно ќе има и на стадион, нема ваљда само по Тобако?

Ама тоа само за Запад, а за другиве сигурно ќе има и на стадион, нема ваљда само по Тобако?
Па да де за Комити е ова. За другите во Тобако и на билетарата на Градски. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom