Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Na%20Maksimir.JPG

Не знам со кое право овој најлево на сликата, ропакот од радио Роса, се појавува тука, кога самиот јавно се има декларирано како фан на СД Работнички. Зар стигна такви кои до вчера ни грабаа сеир, сега да ни го претставуваат клубот надвор!? Класичен аутогол на управата и ако они самите не се познаваат меѓусебе, ние сме тука да им предочиме. Брука!
може тоа е во замена за реклами на утакмиците на Вардар :D

Na%20Maksimir.JPG

Не знам со кое право овој најлево на сликата, ропакот од радио Роса, се појавува тука, кога самиот јавно се има декларирано како фан на СД Работнички. Зар стигна такви кои до вчера ни грабаа сеир, сега да ни го претставуваат клубот надвор!? Класичен аутогол на управата и ако они самите не се познаваат меѓусебе, ние сме тука да им предочиме. Брука!
ШШШШШ.......ТИШИНААААААА !!!! Да не ве слушнат од управа, поарно замижете ;):icon_lol:! Тие што поќутуваат поубаво поминуваат во животот :D

ШШШШШ.......ТИШИНААААААА !!!! Да не ве слушнат од управа, поарно замижете ;):icon_lol:! Тие што поќутуваат поубаво поминуваат во животот :D

Ова од искуство го кажуваш а? Вие сте мајстори за преќутување...
--- надополнето: 21 декември 2011 во 00:25 ---
Na%20Maksimir.JPG

Овој човек ми е одговор на прашањето 'КРАТКА ДЕФИНИЦИЈА ЗА СЕЉАК'

Na%20Maksimir.JPG

...ja kollu sto znam nasmeaniov skroz levo e(ili bese) PRETSEDATEL NA KUGLARSKA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA(neka me popravi nekoj ako gresam). sega gledate li site zasto vardar ima seljacki maniri!? e zaradi vakvi raboti. cel zivot isti gluposti(nepotrebni majmuni vo i okolu klub). se raskopcal kako od kafana da iskocil pred 1 minuta!ne me cudi i grizli da iskocese na nekoja slika od ovie so Mamici..SRAMOTA,MI SE GADI OD VAKVI SLIKI...
p.s./ sto li on imal da kaze na sredbata so Mamici da mi e samo da znam:mad:

...ja kollu sto znam nasmeaniov skroz levo e(ili bese) PRETSEDATEL NA KUGLARSKA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA(neka me popravi nekoj ako gresam). sega gledate li site zasto vardar ima seljacki maniri!? e zaradi vakvi raboti. cel zivot isti gluposti(nepotrebni majmuni vo i okolu klub). se raskopcal kako od kafana da iskocil pred 1 minuta!ne me cudi i grizli da iskocese na nekoja slika od ovie so Mamici..SRAMOTA,MI SE GADI OD VAKVI SLIKI...
p.s./ sto li on imal da kaze na sredbata so Mamici da mi e samo da znam:mad:

DPMNE

А, ти по што пресуди дека си лепотан, па се најде компетентен за сите да коментираш?

Овој па...
не реков дека сум лепотан,ако ја немаш видено блиску до тебе дотичната подобро не коментирај воопшто :icon_lol:
три тона шминка и пудра ала аргета паштета.

Овој па...
не реков дека сум лепотан,ако ја немаш видено блиску до тебе дотичната подобро не коментирај воопшто :icon_lol:
три тона шминка и пудра ала аргета паштета.
На оваа да и дадеш 1000 евра цела година ќе доаѓа у 7 сабајле да ти го пуши

Пријателскиот натпревар, прв на реновираната подлога на теренот, би се одиграл во април со што ќе се одбележи и 65-от роденден на "црвено-црните"

8AFDF1B4736D6E4A88EC9C4AC50F566B.jpg
Јубилејниот, 65-ти роденден на најтрофејниот фудбалски клуб во Македонија, Вардар, ќе биде збогатен и со пријателскиот натпревар против актуелниот шампион на Хрватска и учесник во групната фаза од годинашното издание на Лигата на шампиони, Динамо од Загреб. Првиот човек на "црвено-црните", Зоран Шишковски, потврди дека е договорена официјална соработка со најпознатиот спортски бренд во Хрватска, кој ќе ја имаа таа чест да биде дел и од свеченото отварање на реконструираната Национална арена "Филип Втори".
- Разговаравме со извршниот директор на Динамо, Здравко Мамиќ и со спортскиот директор, Зоран Мамиќ. Без никакви проблеми ја прифатија нашата понуда и со 100% сигурност потврдија дека ќе бидат дел од 65-от роденден на ФК Вардар. Пријателскиот натпревар ќе се одигра во месец април, а господинот Мамиќ изјави дека тој термин е идеален и дека Динамо ќе допатува со најсилниот можен состав и со сите репрезентативци. По натпреварот ќе биде потпишан и официјалниот меморандум за соработка. За почеток е предвидена соработка помеѓу младински школи, изјави претседателот на Вардар, Зоран Шишковски.
Првиот човек на "црвено-црните" откри и дека се уште нема ништо конкретно кога е во прашање учеството на Вардар во долгонајавуваната Балканска лига.
- Нема ништо ново, најверојатно ќе има уште еден состанок помеѓу раководните лица на сите клубови, кои треба да бидат дел од таа лига. Исто така има проблем и со терминот за тие натпревари. Го чекаме официјалниот став на челниците на УЕФА и на ФИФА, изјави Шишковски.
Паузата во националниот шампионат, есенскиот шампион на Македонија ќе ја искористи и за консолидирање, но и за засилувања на сопствените редови.
- Ова е помирен период за сите нас во клубот. Се уште е рано да се каже кои фудбалери се во игра како потенцијални засилувања. Со одличните игри во првиот дел од сезоната, со победите кои се чисти како солза, Вардар си постави една висока цел, да продолжи со истиот стил на игра и во пролетниот дел од сезоната, изјави Зоран Шишковски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom