Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум ако Фичо отиде ќе се земат доста пари мин 300 000 евра јас мислам и барем 150 000 да се употребат за да го донесеме Драган Ѓорѓеиев од турново за овој сванро душа давам да додје во вардар најталентиран играч ни е плус и таман ќе има и полу сезона за да се прилагоди за у европа да биде подготвен а не тогаш да се уигрува ама ќе видиме
И ја сум за да дојде Драган Георгиев,се работи за доста квалитетен играч(беше на проба и во Манјц летоска) ! Иначе деновиве слушам многу муабети низ медиумиве,се шпекулира нешто со Даниел Љубоја,верувам дека повеќето го знаете овој играч бидејки играше во неколку познати европски клубови,сепак незнам колку би можел да биде значаен за нас со оглед дека има дури 33 години !

И ја сум за да дојде Драган Георгиев,се работи за доста квалитетен играч(беше на проба и во Манјц летоска) ! Иначе деновиве слушам многу муабети низ медиумиве,се шпекулира нешто со Даниел Љубоја,верувам дека повеќето го знаете овој играч бидејки играше во неколку познати европски клубови,сепак незнам колку би можел да биде значаен за нас со оглед дека има дури 33 години !
Не беше на проба, туку на позајмица во Мајнц, али не заигра.
Љубоја нема шанси да дојде. Најмногу нервираат вакви непотрекепени новинарски причи како на овие аматериве од Спорт Eфе. Љубоја е во Легија Варшава, игра стандардно таму, има договор со нив, и како може некој да го нуди на Вардар!? Ама тоа е, новинарите битно да склопат нешто. Колку да се каже.
Одлично... се надевам дека третиот што не е кажан е Оса (y)

Бојовиќ, Оса и Ранѓеловиќ ќе добијат пасоши. Остај ги неписмениве новинари што тропаат глупости. Првите двајца на основ на нивниот долгодишен престој во Македонија, а Ранѓеловиќ на основа на неговото македонско потекло.

Dragan Georgiev pomina odlichno na probata kaj Mainz duri i postigna gol protiv Panatinaikos, no go pratija na kalenje chelik vo Padeborn kade shto ne dobi shansa i zatoa se vrati, iako mislam deka e seushtepod dogovor so Mainz. Nas ni trebaat defanzivci lugje lek desen bek shtoperi...
--- надополнето: 17 декември 2011 во 17:07 ---
http://www.youtube.com/watch?v=GvctjAemSNk
vtoriot gol ;)

И ако некад нема кој да биде тука со тебе
Овој наш глас ке го чуеш како еко до тебе
Безсмислен е мојот живот без тебе во него знај
Цело Скопје сега пее одиме на победа
О Вардаре само за тебе
О Вардаре само за тебе
О Вардаре само за тебе Комити пеат сите ко еден !!!

Супер е песнава!!!!!!!!!!!!!!!:D

^
Оваа лани или прехлани ја пеевме. Интересно песниче.
Другите се океј, освен Компас ( ептен жалопојка е (n) )
Најинтересна ми е Со години го чекавме моментот (y)

^
Прехлани ми се чини дека ја пеевме
Компас е ептен утната не за дчабе е и тргната од youtube
--- надополнето: 19 декември 2011 во 11:28 ---
Од пуста досада да се подсетиме малце на старите времиња
Мислиш ке се запали цел градски
Колку е тиња кога нема утакмици:(

Изгледа Ривалдо бил “нуклеарната бомба“ на Ц-Ц семејство:).Неговиот менаџер потврдил дека овој бил понуден на неколку балкански клубови од кои прв на листа им бил Партизан каде што одма го одбиле(веројатно голема пара бара,а е надвор од форма).Ако е точно дека е понуден на неколку балкански клубови ништо чудно да бил понуден и на Вардар, само што реално он да дојде во Вардар е научна фантастика али ако добро би било да се курчиме дека некогаш најдобриот фудбалер во светот бил пред потпис со нас(y):).

Цццц кој идоти се ова новинариве бе само колку да пишат некоја приказна сега Вардар е актуелен и ајде околу Варадр само пишувааат а не гледаат приказната што ја продаваат да им држи вода а не само да напишат да ги лажат луѓево сега па и ривалдо утре може ќе пишат и тевез го понудиле ја би им препорачал да ги следат само црвено-црно смејство на фб и така дечкото има најдобри и најточни информации никад не искача со вакви глупости само со сигурни информации и ќе немаат гајле

Изгледа Ривалдо бил “нуклеарната бомба“ на Ц-Ц семејство:).Неговиот менаџер потврдил дека овој бил понуден на неколку балкански клубови од кои прв на листа им бил Партизан каде што одма го одбиле(веројатно голема пара бара,а е надвор од форма).Ако е точно дека е понуден на неколку балкански клубови ништо чудно да бил понуден и на Вардар, само што реално он да дојде во Вардар е научна фантастика али ако добро би било да се курчиме дека некогаш најдобриот фудбалер во светот бил пред потпис со нас(y):).

За ова е дискутирано на претходната страна, нуклеарната бомба е Еднилсон... Но играчов бил само понуден на клубот, најверојатно како и на 100 други.

Цццц кој идоти се ова новинариве бе само колку да пишат некоја приказна сега Вардар е актуелен и ајде околу Варадр само пишувааат а не гледаат приказната што ја продаваат да им држи вода а не само да напишат да ги лажат луѓево сега па и ривалдо утре може ќе пишат и тевез го понудиле ја би им препорачал да ги следат само црвено-црно смејство на фб и така дечкото има најдобри и најточни информации никад не искача со вакви глупости само со сигурни информации и ќе немаат гајле
Дека Ривалдо е понуден на Партизан не е измишљотина види по српскиве медиуми најактуелна вест им е тоа.А дека им е понуден на Вардар беше чиста моја заебанција заради таа фамозна “нуклеарна бомба“ на Ц-Ц семејство, иначе во право си кога викаш дека дечкото има очигледно најсвежи и најточни информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom