Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Дај не дозволувајте вакви интелегенции да ни ја серат темава, ко да немаат модераториве друга работа па ќе функционираат на вашите ,,мислења,, ако немаш ништо поврзано со клубов магла
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв Македонски фан-клуб шо стигнал до волку страни дискусија. Треба награда нешо да бараме од Администрацијата.![]()
Рандом ја отворив само оваа страна и одма ми стана јасно зошто има толку Фени. Модератор кизнае колку време немало влезено тамоFeni ima vise 1020 mi se ciniama kako trgnalo ke gi pomineme za edna nedela
![]()
Рандом ја отворив само оваа страна и одма ми стана јасно зошто има толку Фени. Модератор кизнае колку време немало влезено тамо![]()
B92 напиша: ↑
Ти ако ги бришаш моите мислења , бриши ги и тие од твоите другари .ФАШИСТЕ - признаа сам дека си
Бришам провокации т.е. секој твој пост да пошто провоцираш, комунист еден!
Да да во право си. Незнам зошто ама се мислевдњека и они не играа тогаш. Оса уствари со Напредок во Кичево не играше
Негооо ајде мобилизирајте се за утре, знам дека нема многу време, ама тоа е тоа...
Се собираме од 10 часот, тргнување накај 11 и 30 од железничка.
П.с. очекувајте нов графит од една подгрупа до вечер![]()
Не беше да правиш surprise ?Ренова - Вардар 0-0 ! КРАЈ
Сигурно бил тврд натпревар , гледав со коментар имаше малку на Bet365 во 1 полувреме дури 5 корнери за Ренова , сигурно доминирал во 1 дел .. во 2 ништо не покажува..
Као и да е , 1 бод ви е супер во тетово против ренова..
Ај да видиме што ќе ни каже Сајбер ( инаку сакав да одам да ја гледам утакмицата ) али ми излезе една работа ..
Не беше да правиш surprise ?![]()
На нашите им направиле супрајс да, ги чекале пијани матуранти![]()