Фан Клуб: Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Дај не дозволувајте вакви интелегенции да ни ја серат темава, ко да немаат модераториве друга работа па ќе функционираат на вашите ,,мислења,, ако немаш ништо поврзано со клубов магла

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Прв Македонски фан-клуб шо стигнал до волку страни дискусија. Треба награда нешо да бараме од Администрацијата. :D
Feni ima vise 1020 mi se cini :) ama kako trgnalo ke gi pomineme za edna nedela :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Feni ima vise 1020 mi se cini :) ama kako trgnalo ke gi pomineme za edna nedela :D
Рандом ја отворив само оваа страна и одма ми стана јасно зошто има толку Фени. Модератор кизнае колку време немало влезено тамо :pos:

A

Ali Pasha

Гостин
B92 напиша:
Ти ако ги бришаш моите мислења , бриши ги и тие од твоите другари .ФАШИСТЕ - признаа сам дека си :tapp:
Бришам провокации т.е. секој твој пост да пошто провоцираш, комунист еден!
Комунистите и фашистите се бореле во една шума, и од една страна првите виаат УААА Фашисти, а другите одма враќат Уааа Комунисти:
А од екот во шумата се слуша само:...„Исти, исти,исти..“
Јест да е оф топик, ама ептен му личи вицот на овие погоре;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Денес очекувам да се прекине традицијата со Ренова,во првиот меч играше шутракот Али и затоа не победивме али овој пат со Ивановски ке се пее друга песна! Сега тргам ја накај железничка,ајде Скопје ајде Вардар идеме на титула!!!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Да да во право си. Незнам зошто ама се мислевдњека и они не играа тогаш. Оса уствари со Напредок во Кичево не играше :)
Негооо ајде мобилизирајте се за утре, знам дека нема многу време, ама тоа е тоа...
Се собираме од 10 часот, тргнување накај 11 и 30 од железничка.
П.с. очекувајте нов графит од една подгрупа до вечер :D
Дај некој поискусен околу графитиве нека ми помогне. Кај мене во Лисиче има два-три трансформатора, плачат за графити за Вардар, од кој едниот е на сам влез од населбата. Јас потегнав иницијатива, ама сакам помош од поискусни, да ми кажат како иде со цени и сл. работи, а и плус на Чентовци, Драчевчани и на некои други подгрупи, графитите им се лудило!

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Ренова - Вардар 0-0 ! КРАЈ

Сигурно бил тврд натпревар , гледав со коментар имаше малку на Bet365 во 1 полувреме дури 5 корнери за Ренова , сигурно доминирал во 1 дел .. во 2 ништо не покажува..

Као и да е , 1 бод ви е супер во тетово против ренова..

Ај да видиме што ќе ни каже Сајбер ...( инаку сакав да одам да ја гледам утакмицата ) али ми излезе една работа ..

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ренова - Вардар 0-0 ! КРАЈ

Сигурно бил тврд натпревар , гледав со коментар имаше малку на Bet365 во 1 полувреме дури 5 корнери за Ренова , сигурно доминирал во 1 дел .. во 2 ништо не покажува..

Као и да е , 1 бод ви е супер во тетово против ренова..

Ај да видиме што ќе ни каже Сајбер ( инаку сакав да одам да ја гледам утакмицата ) али ми излезе една работа ..
Не беше да правиш surprise ? :(

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Не беше да правиш surprise ? :(
67 души биле хахахахах што ќе им праиш :ROFLMAO: А.Ц.А.Б. сигурно имало највише аххахаха
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:04 PM ---
На нашите им направиле супрајс да, ги чекале пијани матуранти :pos:
Ти гледам никогаш не го бодриш тимот , секогаш те има во кајгана , или од тетово пишуваш сеа ? ХААХАХ

П

Паспарту

Гостин
Најде кој да зборува, човекот кој секогаш е во Кичево кога чкендија гостува :pos: Утре сигурно во Струга ќе биде...

Kajgana Shop

На врв Bottom