Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Ајде бе кажи веке од кого е копирана?
Немој не го прашувај уште еднаш, пошто ќе ти се присере од одговорот. Дискутиравме вчера на темата за навивачки групи ама Комита Ултрас ги избруша мислењата поради дебилноста на самата дискусија. Ќе ти пишам по ПП за тоа која била анводната копија, да се посмееш малку.
Несакам да го усерам фан клубов со глупости :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Инаку во следниот меч ни е веќе во вторник, за два дена. Можеби еден од клучните мечеви за натамошниот развој на настаните.
Гостување кај секогаш незгодната ренова. Екипата која досега е единствена која ни зема бодови на домашен терен, но тогаш ни фалеа голем дел од клучните играчи Оса, Ранѓеловиќ, Ивановски, Стојаковиќ и некој од одбраната. Али се посрамоти милион пати тогаш...
Овојпат во најдобар состав атакуваме на трите бода.
Најавено е и гостување, се надевам нема да бидеме вратени од патарина ;)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Еми не бев ни јас, најтежок колоквиум имам во понеделник :)
Како што ми кажаа другариве од маало, сме ги растуриле Напредок. На трибина слабо било солидно, иако посетата многу слаба (околу 200 Комити)...
Си го мрзам факултетов, секоја недела полагање по еднаш-два пати од ноември до крај на декември...:tapp:
--- надополнето: Nov 19, 2011 5:13 PM ---
Иначе убедливава победа ите како не издвојува како главни фаворити за титулата. Кискот на Металург кога-тогаш мораше да дојде иако морам да признаам дека најмалку го очекував во дуелот со 11 Октомври и тоа на домашен терен.
Сега сме на +7 од Металург, на +11 од Шкендија но они имаат и меч помалку.
Работнички е со нов кормилар и малку посериозно ќе пристапат во утрешниот дуел. Мислам дека Работнички во дамнешнината беше единствената екипа која лесно поминуваше сред тетово со Шкендија, и да бидам искрен утре очекувам Работнички да земе барем бод.
Комшиите треба работа да ни завршат во следното коло, кога за мене се апсолутни фаворити против Металург. Металург ни лани не успеаа да го совлада Работнички ниеднаш кога беа појаки каде-каде од нив, а камоли годинава. Ќе ги стегне Ѓоре, нема шанса да изгубат.
Наша работа е да ја добиеме Ренова, или барем да не загубиме. Го направиме ли тоа, може уште сега титула да ни дадат :icon_lol:
За Ивановски, тоа е правиот гол-играч. Одамна го зборам тоа, и чудо е како не го земаат во репрезентација. Па зар Мирко Ивановски е подобар?:tapp:
Па е !!!
И мене Оса, Ранѓеловиќ, Стојаковиќ да ме полнат со топки цело време и јас на секоја утакмица ќе давам по 3 гола !!
И тоа пази кој екипи ги имаме: Напредок - распад систем, Тетекс - од денес за утре живеат, Турнови, 11 Октомври - екипи кој не ги сметам !!!
Чист пример ти е лани Филип ко играше во Чешка како се снајде !!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па е !!!
И мене Оса, Ранѓеловиќ, Стојаковиќ да ме полнат со топки цело време и јас на секоја утакмица ќе давам по 3 гола !!
И тоа пази кој екипи ги имаме: Напредок - распад систем, Тетекс - од денес за утре живеат, Турнови, 11 Октомври - екипи кој не ги сметам !!!
Чист пример ти е лани Филип ко играше во Чешка како се снајде !!!
Филип никад не играл во Чешка! Се гледа дека толку знаеш! А Мирко ти е подобар знаеме зошто. Тој пусти локал патриотизам ќе ве утепа!
--- надополнето: Nov 21, 2011 8:16 AM ---
Инаку во следниот меч ни е веќе во вторник, за два дена. Можеби еден од клучните мечеви за натамошниот развој на настаните.
Гостување кај секогаш незгодната ренова. Екипата која досега е единствена која ни зема бодови на домашен терен, но тогаш ни фалеа голем дел од клучните играчи Оса, Ранѓеловиќ, Ивановски, Стојаковиќ и некој од одбраната. Али се посрамоти милион пати тогаш...
Овојпат во најдобар состав атакуваме на трите бода.
Најавено е и гостување, се надевам нема да бидеме вратени од патарина ;)
Грешка си за Оса и Ранѓеловиќ. Фалеа Ивановски, Стојаковиќ и Влатче (немаше уште право на настап). Сепак на Вардар доволно е да му фали само Фичо за да биде значително послаб. Знаеме сите зашто. Еве ти листа на играчи што настапиле со Ренова:
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showReport&p=6&mid=944&Itemid=40

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ќе има ли за утре организирано превоз???
Да знам со време дали да идам на факултет или да се успијам како денес :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Филип никад не играл во Чешка! Се гледа дека толку знаеш! А Мирко ти е подобар знаеме зошто. Тој пусти локал патриотизам ќе ве утепа!
Брат, што се замараш со него.
Се гледа колку е достоен да му вратиш на коментарот.
Види во потписот и се ќе ти е јасно...уште профил сликата да му е за Вардар и крај на дискусијата со чкембоси!

Ќе ти пишам по ПП за тоа која била анводната копија, да се посмееш малку.
Несакам да го усерам фан клубов со глупости
Ај ако можеш и мене пиши ми зашто баш ме интересира што лупа овој...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
--- надополнето: Nov 21, 2011 8:16 AM ---

Грешка си за Оса и Ранѓеловиќ. Фалеа Ивановски, Стојаковиќ и Влатче (немаше уште право на настап). Сепак на Вардар доволно е да му фали само Фичо за да биде значително послаб. Знаеме сите зашто. Еве ти листа на играчи што настапиле со Ренова:
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showReport&p=6&mid=944&Itemid=40
Добро де во Полонија, Полска...
Како и да е во никој случај не се покажа подобро од Мирко !!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Динамо на 65-годишнината на Вардар?!

Управата на „црвено-црните“ ќе упати покана до најтрофејниот хрватски клуб за учество на прославата на 65-годишнината од постоењето на клубот, идната пролет

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=112111713591&id=19&prilog=0&setIzdanie=22436

Инаку една ваква информација веќе подолго време кружи во јавноста, но не сакав да ја објавувам било што се додека не стигна потврда од официјално лице на клубот. Еден ваков дуел би било одличен начин да го најавиме нашето враќање на европската фудбалска мапа, од која веќе подолго време сме отсутни.

П

Паспарту

Гостин
Мислам и дека нема само на Динамо да се остане, во текот на пролетта ќе има повеќе натпревари со странски екипи по повод 65 годишнината на клубот... :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Да да во право си. Незнам зошто ама се мислевдњека и они не играа тогаш. Оса уствари со Напредок во Кичево не играше :)
Негооо ајде мобилизирајте се за утре, знам дека нема многу време, ама тоа е тоа...
Се собираме од 10 часот, тргнување накај 11 и 30 од железничка.
П.с. очекувајте нов графит од една подгрупа до вечер :D

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Како што се наближува зимскиот преоден рок така муабетите за засилувања во Вардар се се поголеми
Денеска служнав еден муабет дека можно е Ѓуровски да дојде во Вардар порди тоа што речиси и да не игра за својот сегашен клуб.
Што мислите би било можнно да се оствари ова или јок?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Како што се наближува зимскиот преоден рок така муабетите за засилувања во Вардар се се поголеми
Денеска служнав еден муабет дека можно е Ѓуровски да дојде во Вардар порди тоа што речиси и да не игра за својот сегашен клуб.
Што мислите би било можнно да се оствари ова или јок?
Ако дојде Ѓуровски би имале прејак среден ред.

--------------Оса ---- Ранѓеловиќ-----------

Гроздановски - ----Ѓуровски --------- Лико

Па и во нападот тој нигериецот ако пројде со Ивановски да се менуваат во нападот.Нема теорија некој да не тепа во Македонија.Но треба малце и одбраната да ја средиме.Голман и еден бек под итно мора да земеме.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.948
Поени од реакции
15.118
уфф некам да се радувам предвреме. Ама ако ова за Ѓуровски е вистина тогаш :drk:
Покрај него ако донесеме само уште едно засилување во одбрана ке треба да го прекинат првенството и да не прогласат за шампиони.
--- надополнето: Nov 21, 2011 6:52 PM ---
уфф некам да се радувам предвреме. Ама ако ова за Ѓуровски е вистина тогаш :drk:
Покрај него ако донесеме само уште едно засилување во одбрана ке треба да го прекинат првенството и да не прогласат за шампиони.

Kajgana Shop

На врв Bottom