Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Земавте премногу играчи кои се во Работнички само за да ја одржуваат формата, а тоа мислам дека ви е најголемиот проблем... :)
Е така е. Реално со овој состав ако играат како што треба требаше во најмала рака да бидеме на -5 од Вардар.
Денеска им беа замрзнати 50% од примањата исто како и минатата сезона ако не излеземе во Европа.
Само да ве прашам како игра Гроздановски не сум го гледал ни една утакмица.
Кај нас за тие 3-4 што ги изигра не беше нешто посебно.

Е така е. Реално со овој состав ако играат како што треба требаше во најмала рака да бидеме на -5 од Вардар.
Денеска им беа замрзнати 50% од примањата исто како и минатата сезона ако не излеземе во Европа.
Timo ti uste li si rabotnicki? a loso izigra Grozdanovski so 11 Oktomvri

Искрено, се очекуваше повеќе од него.
Засега игра просечно, скоро и да нема утакмица каде што може да се каже дека изиграл брилијантно (освен дебито со Брегалница). Се труди многу, ама далеку е од формата...
Ќе го биде во втора полусезона:)

Не е нешто нај нај, но како што кажа Saber, би требало да го биде во вториот дел од првенството... Сепак полн погодок е онаа т.н. трампа за Настевски :)

Не е нешто нај нај, но како што кажа Saber, би требало да го биде во вториот дел од првенството... Сепак полн погодок е онаа т.н. трампа за Настевски :)
Настевски го гледав само со вас и со Анортозис и беше прилично слаб.
Последниве утакмици поради тоа што се во сабота не сум ги гледал,но како што гледам не е во составот дури и не влегувал воопшто.
Мислев дека е некој играч барем за нашето првенство ама очигледно не го бивало.

Како што беше најавено, денеска во домот на Арм од 18.00-21.00 се одржа крводарителска акција во соработка со одделот за Трансфузиологија и Црвениот Крст.
На истата акција Комити даруваа околу 60 единици крв, а нажалост околу 30-40 членови беа одбиени поради различни медицински причини.
Секој член кој даруваше крв, прими благодарница од навивачката група. Голема благодарност до сите членови кои беа хумани и даруваа крв. Комити го продолжуваат својот хуманитарен поход, со акцијата за дарување на 300 маици на Македонците во Албанија. Истата ќе се реализира наредната недела, а ќе бидете известени за точен датум.
index.php

Повеќе слики во ГАЛЕРИЈА

Во сабота се игра големото третолигашко дерби Маџари-Раштак, така да изгледа ние во недела ќе играме :D
Раштак е Комитска екипа, ако сакаат можат и во недела да ја стават :P
Останува да видиме како ќе се договорат управите, ама мислам дека Работнички ќе форсира да се игра во сабота како и секогаш:cenzura:

Јас како што разбрав од еден човек,тренер на младинската генерација на Маџари 96/97 Маџари излеа ке игра во Недела.Така да ние остануваме во Сабота,али до Петок ке се знае се ваљда.

Околу Грозданоски, сметам дека е еден од најдобрите поединци во тимот. Откако се приклучи тој, целата игра доби поинаква димензија, впрочем Влатче игра крило, но по потреба може да биде и играч за врска, а во одредени моменти и полу шпиц, но тоа не е нај идеална позиција за него. Значи станува збор за играч од средината. Така да јасно е дека не е напаѓач, и негова задача не е стрикно да постигнува голови како што е пример задачата на Ивановски. Не ми е јасно вие погоре што очекувавте, што барате од него ? Да постигнува голови секој натпревар играч од средината на тернот ?!
Се согласувам дека мора и може подобро, верувам ќе напредува и ќе ја достигне вистинската форма. Ова до сега, не е максимумот од него, во право сте за тоа, нормално се очекува да видиме од него повеќе, но не заборавајте дека до сега има 6 асистенции, целата игра оди преку него, имаше шанси во неколку наврати 100 процентни (стативи, пречки, пример во Штип, потоа во Тетово, последен пат сега со Турново во Ѓорче статива имаше) му недостасуваше среќата, која не му беше наклонета периодов.
Но, бидејќи игра од срце, храбро, машки до крај, борбено, пожртвувано, сигурен сум дека во иднина и среќата ќе му биде сојузник, затоа што нели велат СРЕЌАТА ГИ СЛЕДИ ХРАБРИТЕ.

Значи во кратки црти, да не се разбереме погрешно, се согласувам со вас дека треба од него повеќе и подобро, но сугерирам да не се заборават досегашните 6 асистенции, креирање на многу контри, шанси, полушанси, потоа 2 пенала направени токму врз него итн.

Врапче сеуште е кај вас? Зашто на ниту една утакмица не сум видел да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom