Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На нас највеќе ни одговара Шкендија да е втора, Металург трет, рандом екипа четврта, Работнички пети и секако да се избегне гостување кај ренова во трет круг.
Со ваков распоред, уште на крај на втор круг може да ни ја дадат титулата:D
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:55 PM ---
Еј што ви е бе?Уште никој нема побарано видео?
Јас барам, ама само од делот каде што ја пеевме новата песна :D

Еј што ви е бе?Уште никој нема побарано видео?
Намерно да не ти досаѓаме бе, башка нема видеото подолго од 3 минути да е, пошто тапа беше освен новата песна :D

Значи готово да.Натпреварот со Работнички ке се одигра на стадионот во Маџари.Не дозволувале нешто тие во Чаир да се одигра таму натреварот,во Маџари има многу Вардарци и овде ке падне Работнички сигурно,стадионот е подобар од тој во Ѓорче сигурно,и преку улица ми е тоа е нешто најзакон :D

Јас си навивав за своја душа, доказ за тоа е дека сум зарипнат, а верувајте дека многу тешко зарипнувам па макар сум навивал и 360 минути без престан :D
Али јебига, неможам да викам и за 300 души :D
Сите се жалат многу било рано, петокот многу испиле, епа кој ве тера да љокате :D

Само Работнички да не не ограничат со карти...
Колку има капацитет стадионот во Маџари?
Отрпилика околу 2 000 или помалку?

Момци, Оса и Лико беа неизвесни, а не повредени,
Оса играше цел натпревар додека Лико влезе во второто полувреме.

Еве, уште малце ќе замарам, ако има некој од управата овде на форумов,нека му го препорача Драган Ѓеоргиев (Хоризонт Турново) на Илчо Ѓеоргиевски.
Дур е време да го земеме. Страшно брз, одличен техничар и знае да постигнува голови од сите ситуации. Покрај Ивановски овој ќе биде полн погодок.
Чекај малце,вака преку форум да ни исполнува желби управата сакаш ?
Ај да не прашаат нешто во врска со сувенири,фан шопови,нешто за на стадионот,термини и сл. нешто што би ни го направило пратењето на нашиот клуб подобро и поинтересно,а на клубот би му донело корист,но да им кажуваме кој играч ни се свиѓа и кој не за да го купат е стварно апсурдно.
Остајте ги луѓето нека си ја работат работата,изигруваме сите тука трнери и газди.......Стварно нема смисла.
Да земаа од било кој успешен клуб да читаа по форуми и да удоволуваа на навивачите и да правеа како што ќе им каже некој на форум за месец дена ќе пропадне тој клуб.Не иде тоа така,остајте ги луѓето да си работат.До сега тоа го прават одлично.Сигурно они ги пратат и знаат кои се квалитетни играчи,а сигурно и Илчо знае што му треба........
Не мора сите тука да глумиме тренери.........

Јас си навивав за своја душа, доказ за тоа е дека сум зарипнат, а верувајте дека многу тешко зарипнувам па макар сум навивал и 360 минути без престан :D
Али јебига, неможам да викам и за 300 души :D
Сите се жалат многу било рано, петокот многу испиле, епа кој ве тера да љокате :D

Само Работнички да не не ограничат со карти...
Колку има капацитет стадионот во Маџари?
Отрпилика околу 2 000 или помалку?

Околу 2500 души собира стадионот брат.Ке влеземе сите бз замарање,се кладам сите што ке дојдат ке бидат Вардарци,во Маџари скоро сите се Вардарци,така пуна трибина Вардарци ке бидеме,едноставно како дома а не во гости.:D[/quote]

Кај и да играме во Скопје ние сме како дома,а во Маџари јас гарантирам дека стадионот ке биде исполнет до последно место:)! Башка од дамна Маџарчани не гледале убав фудбал па тоа е мотив плус за да се наполни стадионот,иначе на вакви стадиони се прави многу полесно притисок врз судии и играчи отколку на градски со што ова ке биде дополнителен проблем за Работнички !

Околу 2500 души собира стадионот брат.Ке влеземе сите бз замарање,се кладам сите што ке дојдат ке бидат Вардарци,во Маџари скоро сите се Вардарци,така пуна трибина Вардарци ке бидеме,едноставно како дома а не во гости.:D
[/quote]
Го знам стадиончето, секогаш после гостувања поминуваме крај него, ама кога имаше Македонија-Србија тој коментаторот рече демек имало капацитет од 1 000 души, а јас знам дека е прилично поголемо.
За Работнички ќе навиваат само родителите на играчите, како и секогаш :D
--- надополнето: Oct 30, 2011 8:54 PM ---
Кај и да играме во Скопје ние сме како дома,а во Маџари јас гарантирам дека стадионот ке биде исполнет до последно место:)! Башка од дамна Маџарчани не гледале убав фудбал па тоа е мотив плус за да се наполни стадионот,иначе на вакви стадиони се прави многу полесно притисок врз судии и играчи отколку на градски со што ова ке биде дополнителен проблем за Работнички !
Ете вие како жители на тој дел алармирајте го малку народот за да знае дека ќе има утакмица, пошто знаеш дека кај нас ако не им е сервирано на тацна, не им текнува да проверат кога има првенствени мечеви...

Дали сме каснеле коа бевме на запад?овие две утакмици све зависи од полицијата,они не водат кај сакаат,автобусот од железничка се прошета низ цело Скопје
Сте доаѓале 2 минути пред да почне натпреварот, или пак уште сте се местеле а натпреварот почнал...

Сте доаѓале 2 минути пред да почне натпреварот, или пак уште сте се местеле а натпреварот почнал...
Имаме строга контрола на влезот, па поспоро оди влегувањето.
Нема веќе влегување гага на запад, секој мора да плати!
А на домашен на Градски оваа година секогаш сме имале завидна бројка, па може сме каснеле некоја минутка...
Ама ова во Ѓорче беше претеризам, во 14 часот бевме кај семафорите во Порта Влае:eek: Вината беше кај џандарите...
Па дур влеговме, на трибина касневме околу 10-тина минути и повеќе....

Го знам стадиончето, секогаш после гостувања поминуваме крај него, ама кога имаше Македонија-Србија тој коментаторот рече демек имало капацитет од 1 000 души, а јас знам дека е прилично поголемо.
За Работнички ќе навиваат само родителите на играчите, како и секогаш :D
--- надополнето: Oct 30, 2011 8:54 PM ---

Ете вие како жители на тој дел алармирајте го малку народот за да знае дека ќе има утакмица, пошто знаеш дека кај нас ако не им е сервирано на тацна, не им текнува да проверат кога има првенствени мечеви...[/quote]

Нормално тоа.Ти гарантирам дека пуна трибина ке биде за Вардар,ете да за Работнички може само брат му на Настевски да биде:P

Иначе не... поголем е стадионот,и ви викам од тој во Ѓорче е 300 пати подобар.

Имаме строга контрола на влезот, па поспоро оди влегувањето.
Нема веќе влегување гага на запад, секој мора да плати!
А на домашен на Градски оваа година секогаш сме имале завидна бројка, па може сме каснеле некоја минутка...
Ама ова во Ѓорче беше претеризам, во 14 часот бевме кај семафорите во Порта Влае:eek: Вината беше кај џандарите...
Па дур влеговме, на трибина касневме околу 10-тина минути и повеќе....
Не викам дека немате контрола и триста тракатанци, али треба да си го испланирате и барем 10тина минути пред да почне натпреварот да бидете на трибина.
Ова е само мое мислење, вие си знаете :)

Не викам дека немате контрола и триста тракатанци, али треба да си го испланирате и барем 10тина минути пред да почне натпреварот да бидете на трибина.
Ова е само мое мислење, вие си знаете :)
И јас се соглсувам, али јебига неможеме да предвидиме колку време ќе се влегува:D
И плус некои сеуште си имаат навики да доаѓаат во 5 до 12 што се вика, па се чека на нив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom