Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не... сите сакаме шкендија да е втора :) Да се слави титула на велико !

И тогаш на форумов ќе пишат дека биле Балисти го кренале трофејов само никој не ги видел :)
Не сум баш најсигурен дека сите сакаме шкендија да е втора пред некој друг МАКЕДОНСКИ клуб кој би не претставувал во европа

Момци, Оса и Лико беа неизвесни, а не повредени,
Оса играше цел натпревар додека Лико влезе во второто полувреме.

Еве, уште малце ќе замарам, ако има некој од управата овде на форумов,нека му го препорача Драган Ѓеоргиев (Хоризонт Турново) на Илчо Ѓеоргиевски.
Дур е време да го земеме. Страшно брз, одличен техничар и знае да постигнува голови од сите ситуации. Покрај Ивановски овој ќе биде полн погодок.

Момци, Оса и Лико беа неизвесни, а не повредени,
Оса играше цел натпревар додека Лико влезе во второто полувреме.

Еве, уште малце ќе замарам, ако има некој од управата овде на форумов,нека му го препорача Драган Ѓеоргиев (Хоризонт Турново) на Илчо Ѓеоргиевски.
Дур е време да го земеме. Страшно брз, одличен техничар и знае да постигнува голови од сите ситуации. Покрај Ивановски овој ќе биде полн погодок.

Овој е играч на Мајнц, а моментално е позајмен на Турново... :)

Не не. Беше играч на Турново, позајмен на Мајнц, па од Мајнц префрлен во Падерборн.
Таму не добиваше којзнае колкава минутажа, ама откако дојде назад во Македонија игра страшно добро. Штета што нема околу со кој да прави акции, па затоа и резултатите на Турново се тие.

Не не, обратно е. Он е играч на Турново, а беше позајмен во Мајнц лани, ама се врати назад без да заигра официјален меч.

Ок, јас се си мислев дека беше продаден на Мајнц :) Супер чим е така, ете (олеснителна) можност за негово ангажирање...

Абе Амбурет нели требаше да биде веќе во Вардар? Иначе овој Огбона изгледа солиден. Да се надеваме дека ќе потпише.

Г - Симов
О - Амбурет, Вајс, Бојовиќ, Илиевски
С - Петров, Ранџеловиќ, Оса, Грозданоски
Н - Ивановски, Огбона

Кои се наредни фудбалери за потенцијална надградба на овие?

Абе Амбурет нели требаше да биде веќе во Вардар? Иначе овој Огбона изгледа солиден. Да се надеваме дека ќе потпише.

Г - Симов
Н - Ивановски, Огбона

А мислам дека Лико е подобар фудбалер од Петров,туриго Гроздановски десно,а Лико лево со него имаме некако повеке офанзива,али ке видиме Илчо знае најдобро.

Г - Симов
Н - Ивановски, Огбона

Рано е, треба да дојде (ако се остварат најавите) на полусезона.
На почетокот се шпекулираше дека имал некои проблеми со документација па затоа не дојде, но сега е прилично сигурно дека во пролетната полусезона ќе биде дел од нашиот тим.

Инаку никој не потенцира, ама на последните три меча Захов е на нашиот гол (купот со 11 Октомври, Турново и првенствово со 11). Солидно брани засега:)
Да не знае некој што е со Симов?

Не сум баш најсигурен дека сите сакаме шкендија да е втора пред некој друг МАКЕДОНСКИ клуб кој би не претставувал во европа
Со оглед на тоа што за третиот дел се гледа табелата од крајот на вориот дел ... ако заврши шкендија на второ место на крај на вториот дел немора да значи дека и на крај ќе биде така...

Со оглед на тоа што за третиот дел се гледа табелата од крајот на вориот дел ... ако заврши шкендија на второ место на крај на вториот дел немора да значи дека и на крај ќе биде така...
Е тоа да,се извинувам јас не сум прочитал убаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom