ti vikam legenda e LiPo![]()

Идат некои песни во стилот АЈде да лудујемо, и овој игра мислиш на карневал е

Ниедна женска не фати, се кај Оса одат

После дојде уште еден, во тренерчиња ама неможев да го препознаам. Ми личеше на Златко

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti vikam legenda e LiPo![]()
Само кај мене нема звук или?
Нема нигде, тапа е без навивањето ама се гледаСамо кај мене нема звук или?
А навивањето како ќе го прокоментираш?trebase 3 boda da se zemat! imas igra,imas moznosti,gi vrakjas u zivot! abe daj im vtor gol pa neka se suncaat posle...steta! nikako da se iskoreni seljackiot moment kaj igracive makedonski,vklucuvajki gi i nasive.abe nema cuvanje rezultat,nema simuliranje,nema lezenje,nema 57 sec izveduvanje aut...daj vtor gol i CIAO ROMA(mislam metalurg de)
steta za uste tie 2 boda...ali aj da ne "palime fitilj" ko sto rece vo edna prilika eden ljubitel na fudbalot pod "tumbe caffe"![]()
navivanjeto e dobro,dok ne bide boljeА навивањето како ќе го прокоментираш?
Сакам да чујам мислење од тебе.![]()
Опремата од Камчев стандард касни! И овие дресови што моментално ги носат, стигнаа со закаснување од една година. Тотално неодговорно понашање од негова страна, а не му беше проблем да си потпише договор со клубот на 4 години, да биде обврзан да настапува во негова опрема.
Опремата од Камчев стандард касни! И овие дресови што моментално ги носат, стигнаа со закаснување од една година. Тотално неодговорно понашање од негова страна, а не му беше проблем да си потпише договор со клубот на 4 години, да биде обврзан да настапува во негова опрема.