Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе каде се хрватските клубови за овој Балкански Куп?

Иначе каде се хрватските клубови за овој Балкански Куп?
Само Динамо добил понуда да игра и ја има одбиено.Генерално таму не сакаат многу регионална лига.Само Динамо има таков интерес,но само 1 хрватски клуб е апсурдно.Бугарите 3,Србите 3, Хрватска само 1 иаку на пример екипите на Сплит,Ријека,Осијек и Хајдук се појаки од некои од поканетите бугарски и Војводина,а можеби и од Звезда.
РЛ во фудбал на никого не му треба според мене !!!

Ќе има директен пренос утре на Спортефе.Иначе за утакмицава очекувам убедлива победа на Вардар, а то значи 100че за мене од кладба:D

Сега касно е,сабајле порано стани иди на очно

Да ти појаснам паролата и кореографијата се изработени од најлон

На оној линкот околу официјални шалови, ранци, незнам ти што на Вардар - некој во коментарите има пишано дека веќе има дел од работите да се купат во Орка. На тие работи се мисли во текстот, или ова е некој обид на Орка да профитира во последен момент пред да се отворат тие званични продавници?

Сега ми текна,толку сме станале перфектни што не се приметува дали е платно(штампано)најлон,хартија,,,

Aman vise sega i shakaxhija stane, izvini sto ne go znaem makedonskiot ko tebe(majcin ti e). Happy ?!

Za izrabotkata ja ima praeno nekoja pecatnica toa e toa sto sakam da go napomenam ... najverovatno i sam znaes deka najceneto e koga samite ultrasi hand-made gi podgotvuvaat koreografiite, parolite itn ...
I mene personalno uopsto ne mi bendisaat transparenti vo cerada ili slicnite stvari ..

Навивачката група Комити Запад, како што вети, така и исполни. Денеска започнавме со хуманитарната акција која ќе трае низ цел месец Октомври.
Како што најавивме, прв чекор од акцијата беше посетата на детскиот дом "25мај" во населба Бутел.
Комити видно ги изненадија децата со своето присуство, и со подароците кои ги однесовме. Секако и играчите на фк Вардар додадоа посебен шмек и значење на целиот настан.
Комити подарија 30 маици, специјално дизајнирани за оваа погода, како и 30 членски карти.

Играчите на Фк Вардар донираа 2 фудбалски топки, од кои едната потпишана од целокупниот фудбалски тим.
Се на се, Комити со своето присуство оддадоа значење и придонесоа за социјализацијата на децата од домот. Најпрво одржавме мал говор во школската менза, па потоа се упативме надвор и одигравме еден пријателски фудбалски натпревар.
ПОВЕЌЕ СЛИКИ ОД ДЕНЕШНИОТ НАСТАН НА СЛЕДНИОВ ЛИНК
Следен чекор е дарувањето на крв, а акцијата ќе се заврши со пратка за нашите Македонци во Албанија.

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

Aman vise sega i shakaxhija stane, izvini sto ne go znaem makedonskiot ko tebe(majcin ti e). Happy ?!

Za izrabotkata ja ima praeno nekoja pecatnica toa e toa sto sakam da go napomenam ... najverovatno i sam znaes deka najceneto e koga samite ultrasi hand-made gi podgotvuvaat koreografiite, parolite itn ...
I mene personalno uopsto ne mi bendisaat transparenti vo cerada ili slicnite stvari ..

Значи сварно незнам како да ти објаснам,кореографијата и парола се правени рачно(како што викаш ти hand-made).Употребувано е маркер,ножици,скалпер и селотејп.Ништо повеќе.

Најверојатно и ти знаеш дека за да се вади секоја утакмица печатена кореографија се потребни многу пари,а ретко(кај нас ниедна)група може тоа да си го дозволи

Значи сварно незнам како да ти објаснам,кореографијата и парола се правени рачно(како што викаш ти hand-made).Употребувано е маркер,ножици,скалпер и селотејп.Ништо повеќе.
se nadevam deka e taka kako so ti velis, mene mi licat stampani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom