Морав...
Земи таму запишувај шансите со моливче на некој лист, несакам ништо да пропуштиш![]()
![]()
Se ke bide prosledeno i dokumentirano ne se sekiraj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Морав...
Земи таму запишувај шансите со моливче на некој лист, несакам ништо да пропуштиш![]()
![]()
Само Динамо добил понуда да игра и ја има одбиено.Генерално таму не сакаат многу регионална лига.Само Динамо има таков интерес,но само 1 хрватски клуб е апсурдно.Бугарите 3,Србите 3, Хрватска само 1 иаку на пример екипите на Сплит,Ријека,Осијек и Хајдук се појаки од некои од поканетите бугарски и Војводина,а можеби и од Звезда.Иначе каде се хрватските клубови за овој Балкански Куп?
I parolata i koreografijata stampirana ...
Shtampani, printed !Извини,како тоа штампИРани
Сега касно е,сабајле порано стани иди на очно
Да ти појаснам паролата и кореографијата се изработени од најлон
Aman vise sega i shakaxhija stane, izvini sto ne go znaem makedonskiot ko tebe(majcin ti e). Happy ?!Сега касно е,сабајле порано стани иди на очно
Да ти појаснам паролата и кореографијата се изработени од најлон
Aman vise sega i shakaxhija stane, izvini sto ne go znaem makedonskiot ko tebe(majcin ti e). Happy ?!
Za izrabotkata ja ima praeno nekoja pecatnica toa e toa sto sakam da go napomenam ... najverovatno i sam znaes deka najceneto e koga samite ultrasi hand-made gi podgotvuvaat koreografiite, parolite itn ...
I mene personalno uopsto ne mi bendisaat transparenti vo cerada ili slicnite stvari ..
se nadevam deka e taka kako so ti velis, mene mi licat stampani.Значи сварно незнам како да ти објаснам,кореографијата и парола се правени рачно(како што викаш ти hand-made).Употребувано е маркер,ножици,скалпер и селотејп.Ништо повеќе.