Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не снимаше ти колку што памтамНе ме сери сеа и ти...Како што глеаш снимано е со аматерски апарат,квалитетот слободно може да кажам е катасрофален,а материјалот е тој,дали снемало меморија или е нешто друго незнам
Абе не снимаше ти колку што памтам
Не се сомневам дека отпосле било извадено се што е најдобро, пошто како што гледам е снимано со аматерски апарат. Муабетот ми беше дека треба да се фаќаат моменти кога навивањето е навистина одлично. Мада ваљда во тој дел сигурно на снимките се слушало само шуштење, пошо и на ова снименово кај што не сме нешто нај нај, има доста проблеми со звукот
Не е битно, своето си го направивме на трибина![]()
Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Нешто дефинитивно смрди во нашата управа...
Бајо е пред трансфер во странство...
Баш ме интересира каков профил на играч му треба на Илчо за во нападот![]()
Абе не снимаше ти колку што памтам![]()
Па знам не те видов, а и не видов никој да снима од доле, така да ме зачуди како воопшто сме извадиле видеоНе памтиш ништо тијас не ни бев у Охрид,а видеото го направив од најдобрите моменти нормално
Друже, не е проблемот во нашата управа. Што требаше да му чуваат место на Деспотовски до крај на август за да може он до тој период да си бара трансфер на страна?! Имаме и повеќе од доволно играчи на средина зашто непотребно да се ствара незадоволство? Деспотовски беше прв избор за засилување на средниот ред на почетокот од подготовките, ама тогаш изјави дека не планирал да се враќа во нашето првенство. Е, ама тркалото се врти.Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Нешто дефинитивно смрди во нашата управа...
Бајо е пред трансфер во странство...
Баш ме интересира каков профил на играч му треба на Илчо за во нападот![]()