Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во вторник ке се иде на гостување дефинтивно,башка дале согласнот и од Штип така да Вардар нема да бид сам!

Eдна слика има само сликана од неутралец некој веројатно
198442_159939010727059_104014492986178_300234_6386725_n.jpg

--- надополнето ---

п.с Запад каков е :drk:

Хахаха да, да обавезно...у први борбени редови ќе бидам, ништо чудно и за воџа да аплицирам.:)

VE stavame za vodzi ne se sekiraj so nadlezniot i moze da bide bas isto ko na slikata na profilot so mi e koa ke vlezes :)

A i uste nesto cim ke apliciras CV obavezno da podneses :)))

--- надополнето ---

Steta sto nemozam da dojdam polagam toj den a i cela taa nedela :( a tolku mnogu go cekav ova gostovanje, sto moraa sea da stavaat vonredno kolo c c mozese da si bide u sabota taman zavzrsuvav c c c

Фала богу што ни овозможиле гостување, браво и за Фаланга, јас обавезно идам, у вторник (нај веројатно) немам обврски:vozbud:
И што толку ви смета Маџаровски, не е лош он, знае по некој кикс да направи ама главно не е лош, башка може и Џангаровски да брани :pos2:

Пандо е опоравен, само што беше очаен и Стратев го извади уште на полувреме. Не знам што се случува со дечкот, ама веќе подолго време е во мизерна форма. Иначе искрено ме изненади играчот со број 18, кој после разбрав дека бил Роберто Карлос, а другиве Бразилци (Вандаир и Фабио) беа катастрофа.
На трибина изгледаше сосема солидно. Сега Брегалница мора да падне во Штип, па после со Работнички да се создаде невиден пекол на Градски и да ги земеме 3 бода.
Толку бил добар Пандо, што дури не сум ни забележал дека играл :kesa: Стварно не го забележав на теренот во првото полувреме...
Кој ја утна таа шансата во првиот дел, кога излезе сам пред голман??? Неможев убаво да видам, можда баш пандо бил :)
Steta sto nemozam da dojdam polagam toj den a i cela taa nedela :( a tolku mnogu go cekav ova gostovanje, sto moraa sea da stavaat vonredno kolo c c mozese da si bide u sabota taman zavzrsuvav c c c
Тебе барем се ти заврпува за една недела, мене до крај на мај лудило ми е :pop:
Па баш во вториник полагам од 12:nesvest: Зашто па утакмицава во вторник се игра.... Нели среда е спортискиот ден :pop:
А баш убаво се сеќавам на минатото гостување во Штип... можеби и прво во животот ми беше...
Бајаги ќотек падна со полицијата, и со обичната публика. Летаа камења, паѓаа огради, па беше превртена и една кола со Штипски регистрации на бензинска после Штип...
Ако се сеќавам добро Вардар победи. Беше 0-3, па запнаа овие али тепавме 2-3 :)
Се надевам дека пак ќе си тепаме...

Стварно и јас Пандо не го приметив,мислев повреден е :pos:... излеа коа била топката кај него,сум мислел дека е Вандаир.

magarovski e 3 klasi za dedono simov.. sve da mu ebam kikserska.. ostaj go magarovski mlad e

Се бројат три бода, ништо друго...
8BAC515F5B631C4EB17B73A057DE4EF1.JPG

Низ две сосема различни полувремиња, од кои остануваат запаметени единствено двата погодоци и непотребното исклучување на голманот Симов "вардарците" стигнаа до заслужена победа против Тетекс
Вардар успеа да ги прокнижи посакуваните три бода од средбата со Тетекс, благодарение единствено на нешто поангажираната игра во второто полувреме низ кое црвено-црниот состав создавајќи неколку 100% можности за гол успеа да искористи две доволни за три бода, кои единствено ќе останат запаметени.
На натпревар кој ќе се памети и по нелогичниот потег, а потоа и исклучување на домашниот голман Горан Симов во 88. минута по буквално првото посериозно минување на центарот на гостинскиот состав , "црвено-црните" стигнаа до триумфот преку головите на Тони Џангаровски во 68. минута, и на во саботата расположениот за игра Иван Настевски во 85. минута.
ВАРДАР - ТЕТЕКС 2:0 (0:0)
Национална арена "Филип Втори Македонски". Гледачи: 1.500. Главен судија: Стевче Шулески. Помошници: Драги Неделкоски и Жарко Тодороски (сите од Охрид). Делегат: Ерџан Менга (Гостивар).
Стрелци: Т. Џангаровски 68', Настевски 85' (В). Црвен картон: Симов 88' (В).
Играч на натпреварот: Иван Настевски
ВАРДАР ТЕТЕКС
9 корнери 4
9/6 удари/ во 1/1
8 прекршоци 12
7 офсајди 2
/ ж. картони /
1 ц. картон /

Ништо од доаѓањето на Гроздановски....
Иранскиот клуб кај што настапува добил нов тренер кој не сака да го пушти Влатче.
Штета,ќе беше огромно засилување во прилично слабата средина што ја имаме сезонава.

--- надополнето ---

ЕДИТ
Komiti Skopje - На гостувањето во Тетово не можевме да се надеваме,пред се,поради некоректниот однос на управата на Шкендија,која наводно сакала,ама од принцип не прифатила КОМИТИ да пристигнат,па така,на неколкуте патарини до Тетово полиција правела претреси на се што било со скопски таблици...Приказната за Штип би требало да е далеку поразлична од тетовската,па очекуваме да пристигнеме во градот и да ги бодриме нашите...Има одредени притисоци од страна на полицијата,со закани дека ќе бидат поднесени пријави против неколкумина наши членови,меѓутоа истите се спремни да ги прифатат,затоа што за ниедни пари на светот не се пропушта поддршката на нашата светост...А и колку да знаат...Финансиски добро стоиме,па еве им прилика да го збогатат буџетот на "квази државата" во која што живееме..Ако тоа ги исполнува и "свршаваат" на тоа да уништат се што е МАКЕДОНСКО !!! КОМИТИ СКОПЈЕ утре одат за Штип ... у најмала рака ќе испешачиме уште еднаш,се за ВАРДАРОВА ЉУБОВ !!!

Преземено од фб страната.
Епа спремајте се за ново пешачење :pos: xD

Тоа е тоа дечки, утре идеме јако, нема избор!!!

Ништо од доаѓањето на Гроздановски....
Иранскиот клуб кај што настапува добил нов тренер кој не сака да го пушти Влатче.
Штета,ќе беше огромно засилување во прилично слабата средина што ја имаме сезонава.

--- надополнето ---

ЕДИТ
Komiti Skopje - На гостувањето во Тетово не можевме да се надеваме,пред се,поради некоректниот однос на управата на Шкендија,која наводно сакала,ама од принцип не прифатила КОМИТИ да пристигнат,па така,на неколкуте патарини до Тетово полиција правела претреси на се што било со скопски таблици...Приказната за Штип би требало да е далеку поразлична од тетовската,па очекуваме да пристигнеме во градот и да ги бодриме нашите...Има одредени притисоци од страна на полицијата,со закани дека ќе бидат поднесени пријави против неколкумина наши членови,меѓутоа истите се спремни да ги прифатат,затоа што за ниедни пари на светот не се пропушта поддршката на нашата светост...А и колку да знаат...Финансиски добро стоиме,па еве им прилика да го збогатат буџетот на "квази државата" во која што живееме..Ако тоа ги исполнува и "свршаваат" на тоа да уништат се што е МАКЕДОНСКО !!! КОМИТИ СКОПЈЕ утре одат за Штип ... у најмала рака ќе испешачиме уште еднаш,се за ВАРДАРОВА ЉУБОВ !!!

Преземено од фб страната.
Епа спремајте се за ново пешачење :pos: xD

istoto ne vazi za vo Tetovo ?

istoto ne vazi za vo Tetovo ?

Тоа погоре од болдираното го прочита ?!
Управата на Брегалница,за разлика од вашата дала дозвола за присуство на гостински навивачи.
Но и покрај тоа има притисоци и закани од A.C.A.B.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom