Во вторник ке се иде на гостување дефинтивно,башка дале согласнот и од Штип така да Вардар нема да бид сам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха да, да обавезно...у први борбени редови ќе бидам, ништо чудно и за воџа да аплицирам.:Р
Толку бил добар Пандо, што дури не сум ни забележал дека играл :kesa: Стварно не го забележав на теренот во првото полувреме...Пандо е опоравен, само што беше очаен и Стратев го извади уште на полувреме. Не знам што се случува со дечкот, ама веќе подолго време е во мизерна форма. Иначе искрено ме изненади играчот со број 18, кој после разбрав дека бил Роберто Карлос, а другиве Бразилци (Вандаир и Фабио) беа катастрофа.
На трибина изгледаше сосема солидно. Сега Брегалница мора да падне во Штип, па после со Работнички да се создаде невиден пекол на Градски и да ги земеме 3 бода.
Тебе барем се ти заврпува за една недела, мене до крај на мај лудило ми е :pop:Steta sto nemozam da dojdam polagam toj den a i cela taa nedelaa tolku mnogu go cekav ova gostovanje, sto moraa sea da stavaat vonredno kolo c c mozese da si bide u sabota taman zavzrsuvav c c c
Ништо од доаѓањето на Гроздановски....
Иранскиот клуб кај што настапува добил нов тренер кој не сака да го пушти Влатче.
Штета,ќе беше огромно засилување во прилично слабата средина што ја имаме сезонава.
--- надополнето ---
ЕДИТ
Komiti Skopje - На гостувањето во Тетово не можевме да се надеваме,пред се,поради некоректниот однос на управата на Шкендија,која наводно сакала,ама од принцип не прифатила КОМИТИ да пристигнат,па така,на неколкуте патарини до Тетово полиција правела претреси на се што било со скопски таблици...Приказната за Штип би требало да е далеку поразлична од тетовската,па очекуваме да пристигнеме во градот и да ги бодриме нашите...Има одредени притисоци од страна на полицијата,со закани дека ќе бидат поднесени пријави против неколкумина наши членови,меѓутоа истите се спремни да ги прифатат,затоа што за ниедни пари на светот не се пропушта поддршката на нашата светост...А и колку да знаат...Финансиски добро стоиме,па еве им прилика да го збогатат буџетот на "квази државата" во која што живееме..Ако тоа ги исполнува и "свршаваат" на тоа да уништат се што е МАКЕДОНСКО !!! КОМИТИ СКОПЈЕ утре одат за Штип ... у најмала рака ќе испешачиме уште еднаш,се за ВАРДАРОВА ЉУБОВ !!!
Преземено од фб страната.
Епа спремајте се за ново пешачењеxD
istoto ne vazi za vo Tetovo ?