Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еве некои видеа за почеток од некој што снимал. Официјалното утре...
Фала на сите што ни честитаа на победата :)

Море сељо,прво не е Комит,туку е Комита.
Второ веројатно имаш слика како доказ,а не доказ и слика ебате глупиот.
И трето постирај ја де сликата да видиме.
Ако е некоја од новите маици се ќе ми биде јасно....

ne e od novite tuku e od modelot 'komiti stara garda' od napred, a od pozadi 'komiti skopje'..

Your nightmares

Честитки и од мене... Секоја чест.. го одржувате клубот у живот.. поздрав!

Колку се нервирав коа почна фрката со џандарите имасе многу деца се стрчуваат накај џандарите и после сите испобегаа на средина на трибината

Ајде уште едно видео од прославата на голот :)

--- надополнето ---

http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=44&eventId=26941
Малку и од темната страна на дербито...
Зар не им е јасно дека секој инцидент настанува затоа што после утакмиците не не пуштаат да си одиме туку чекаме по сто саата на стадион. Што ќар имаат од тоа, освен стварање гнев и тепачки???

Ајде уште едно видео од прославата на голот :)

--- надополнето ---

http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=44&eventId=26941
Малку и од темната страна на дербито...
Зар не им е јасно дека секој инцидент настанува затоа што после утакмиците не не пуштаат да си одиме туку чекаме по сто саата на стадион. Што ќар имаат од тоа, освен стварање гнев и тепачки???
А мене не ми е јасно зашто темата во црна хроника:)

--- надополнето ---

Еве ги и канал 5...Се чудам зошто а1 и велија каснат...
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=64242

Дали зошто беше утакмицата навечер или нешто друго важно бевме многу.Дефинитивно отпосле дојдоа многуповеќе зошто коа се тргнуваше од Хавана бевме помалку.За тепачката со полицијата ништо не знам ништо пошто апсолутно ништо не видов.Друга работа не ми е јасно.Зошто се разбегаа сите коа они воопшто не влегоа на трибина?Дефинитивно тоа ја уништи све.Пред тоа добро бевме збиени и повеќе се пееше.Тек пак се врати во нормала негде накај 50та минута.Голот за жал не го видов ама после голот лудило настана.И бројка колку беа.Слушав многу коментари кои беа од 600 па до 2000.Според мене бевме негде меѓу 1000-1200.

na poluvreme gi zatvori vratite toa grdite dzandari.. ne ni davaa voda da pieme?? pa kaj go ima ova be aloooooooooooooooo voda ne davaat da im ebam plemeto !!!

ali Vardar si tepase, kur me boli.. neka pusat bitolskite picki !
Ти на јужна да не беше па ти изгледаше се затворено?:)Грешка си друже вецињата беа отворени и не пуштија вода да пиеме али имаше на средина многу желки и карши карши се јадевме со чкембари..Е кога заврши утакмицата не дадоа од кој причини не знам а чкембари беа заминати:toe:

Ајде малце покоректни во коментирањето на навивањето ... за муабети имате МСН и ПП - овде НЕ!!!

Ти на јужна да не беше па ти изгледаше се затворено?:)Грешка си друже вецињата беа отворени и не пуштија вода да пиеме али имаше на средина многу желки и карши карши се јадевме со чкембари..Е кога заврши утакмицата не дадоа од кој причини не знам а чкембари беа заминати:toe:

sdfdsfsd.jpg

Ајде малце покоректни во коментирањето на навивањето ... за муабети имате МСН и ПП - овде НЕ!!!
Па мислам дека ова е форум и овде треба да се коментира за ВАРДАР и за Комити...кој е проблемот тука?:)

Па мислам дека ова е форум и овде треба да се коментира за ВАРДАР и за Комити...кој е проблемот тука?:)

Точно, ова е ТЕМА за навивање во која треба да се коментира, но и овде важат правилата на културно однесување како и на остатокот од форумот ...

Одредени мислења (ради ваша безбедност) не им беше местото тука и затоа Ве опоменав - продолжете со исто темпо ама не претерувајте ... може??

Точно, ова е ТЕМА за навивање во која треба да се коментира, но и овде важат правилата на културно однесување како и на остатокот од форумот ...

Одредени мислења (ради ваша безбедност) не им беше местото тука и затоа Ве опоменав - продолжете со исто темпо ама не претерувајте ... може??
Може зашто да не може :)
Иначе следна утакмица играме на домаше н со Скопје па со пиратчиња ке се дружиме...Иначе очекувам победа само малце ме изненадија со Турново.....Иии еве ги средствата што ги потроши групата за овој натпревар:

1. 24000 ден. = 60 бакљи
2. 14000 ден. = 2 бајраци 4 x 4 м.
3. 2000 ден. = 1000 карти
4. 3600 ден. = 36 кг. најлон
5. 2200 ден. = 1 топ платно
6. 600 ден. = 2 мотки

Вкупно : 46.400 денари !

Dali nekoj kOmit gubel nekoja maica deneska vo plostat od nekoj Shvercer (H) ?..Neka se javi ako e vo kajgana ako ne imam dokaz i slika :)
abe ne seri !!!!

--- надополнето ---

cestito pobeda braca!!! prvite bodovi protiv rivalot ova e dobro...taka samo prodolzete i vardar ce ispliva nad opasnata zona !!! pozdrav vojvodi..

Dali nekoj kOmit gubel nekoja maica deneska vo plostat od nekoj Shvercer (H) ?..Neka se javi ako e vo kajgana ako ne imam dokaz i slika :)
Cc da vi ebam toa Albancite ...
Bravo bravo ...
Ste mavnale dete od 13 godini i ste mu zemale maica Stara Garda Komiti i sea jaki ste ...
Go znam deteto mi kazha shto kako se desilo ...
NEma da ostane ova vaka ..
P.s da ne imate nekoj od shverceri vo nekoja bolnica so padnato oko ili so puknata arkada ...
Ako znaesh za shto zboram znaesh za toj shto go izede vo separinjata ...

Za natprevarov ocena 10
Komiti brojka od 1200-1500
Prekrasno navivanje vo tekot na celiot natprevar !
Baklji dimni paroli ...
Toa so dzandarite frkata bilo namesteno ..
No ne ispadna kako shto sakaa oni da ispadnat ..
Sakaat da ne ocrnat ushte povekje .. !
No nie odime do kraj ..
Pozdrav do site KOMITI !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom