Toa e toa momci. Treba da se navikneme na porazite. Ete i Skopje tepase i sega nie sme edinstvenata ekipa bez bodovi, a situacijata
nema da se smeni nitu vo sledniot mec, tek vo petto kolo so Pelister mozebi ke osvoime bod. Nemaat sreka nasive u pm. Renova ne bese mnogu podobar protivnik, no
povtorno zagubivme na nas teren. Vo prvi 15 minuti bevme dominantni ali bez nekoja poseriozna sansa. Odnovo na nivo bese Arben Nuhiju, a dobar bese konecno i kapitenot Ristov.
Po nasa greska padna golot koj totalno ne unisti. Neznam sto sve se desi togas. Navidum lesna topka za leptirot Madzarovski, eden od nasive mu ja sobra, ovoj od Renova go butna koga ja izbacuvase, i neprecen od nikoj
igracot na Renova ja zatrese ekipata, iako pederot ne svirna ocigleden faul, sto dovede do bura od nezadovolstva na tribinite. Ecese *****ski picki do Tetovo :icon_mrg
FFM resile deka ovaa god mora da ideme vo vtora liga... No vinata e i kaj nas, t.e. vo moznostite na nasite igraci. Vo celo poluvreme nemavme nitu edna sansa. Vo vtoriot del, trgnaa pohrabro no na nekolku navrati nemavme sreka.
Tolku baksuzni situacii vo zivotov ne sum videl

I povtorno eftin gol za Renova. Do krajot napagavme no nisto, pa uspeavme duri i penal da utneme. Pando trebase da mu ostavi na Ristov, no se odluci on da sutne i ja pogodi stativata
Tri meca, tri nuli, igrata zadovolitelna so ogled na neiskusniot sostav. Najslaba alka, Madzarovski

LEPTIR LEPTIROVIC

Ni se blizi vtorata liga, no brojkata na tribinite i golemata poddrska ne zaostanuva. Deneska okolu 400 Komiti, dobro navivanje... No se e toa naprazno, koga gubime li gubime. Na ostatokot od stadionot prazno...
Dali uste 200 dusi imase... Ali ne se predavame. NAPRED VARDAR!!! Pozdrav od SaberRider mora da zamaram drugi mesto mene da pisat, banot mi istekuva za 6 dena