Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Океј и ја претерав малце,напнат бев ептен ЧД

Иначе глеам за навивањето ништо не сум пишал. Не сум баш задоволен и од тоа. На моменти бевме одлични,на моменти ептен слабо. Очигледно беше дека некои може и прв пат доаѓаат на утакмица,плус жешкото ко ќе се додаде..... Првите 10-15 минути од второто полувреме мислам дека беа најдобри (тогаш и си отидоа 100-200 души ) останавме ние што редовно идеме,и одма се осети разлика. После тоа пак слабо,за да на крај не ни навиваме..... Мене бар после тие 15 мин ми се исуши веќе устата,стварно не се пееше на такво време.
Али моментот беше,коа дечкото од напред ја зема ручката од тапанот и ја фрли према копиљаци некои шо беа тука шо не пееја :pos:
Ќе ги утепаше за малце.

Се на се солидно издание ( иако пак ќе кажам ја бар не сум задоволен од тоа ),сепак мило ми е што од утакмица во утакмица сме се повеќе и повеќе :)

Стварно кои нови 4-5 песни??Иначе навивањето солидно со оглед на топлото време и идење секои 20 минути до веце по вода.Најјакиот момент "јави се запад":pos2::pos2:

Цело скопје сега пее одиме на победа...Една песна!Скопје е градот кој го сакам...Втора песна!Чука ли срце за овој град...Трета песна!Има и доста наши песни али овие 3 се од поновите така да имаме доста песни што рипате одма...:)

http://img689.imageshack.us/gal.php?g=dscn0764m.jpg

Цело скопје сега пее одиме на победа...Една песна!Скопје е градот кој го сакам...Втора песна!Чука ли срце за овој град...Трета песна!Има и доста наши песни али овие 3 се од поновите така да имаме доста песни што рипате одма...:)

http://img689.imageshack.us/gal.php?g=dscn0764m.jpg

првата што ја пиша е нова, промовирана во првото коло со металург, втората е од лани, пред утакмицата со пАлистер дома само не се пееше зошто втората строфа беше малку изменета, а третата е од пред 2-3 сезони
:smir:

првата што ја пиша е нова, промовирана во првото коло со металург, втората е од лани, пред утакмицата со пАлистер дома само не се пееше зошто втората строфа беше малку изменета, а третата е од пред 2-3 сезони
:smir:
Па пак се понови....третата колку пати е пеена на фудбал??Скоро ич повеќе се пееше на утакмици ЛШ на ракомет втората е од лани 2 полусезона...

Не се пееше со Пелистер дома туку со Металург Ама добро што е битно важно е понова :D

@комита ултрас
се пеела и на фудбал ама помалце, за да звучи добро таа песна на стадион треба и повеќе публика да има и сите да пеат без забушавање, а во сала тој ефект се постигнува со многу помалце луѓе
@jyvation
знам друже, се сеќавам, требаше да се пее со пАлистер ама втората строфа беше изменета и поради тоа не се пееше

Драчевец, не заборавај колку касно се почна со припреми и дека поголемиот дел од играчите се 17-18 годишни деца, прерано фрлени во сениорска конкуренција. Покрај тоа, и распоредот досега не ни одеше во прилог. Игравме со главните кандидати за титула (Металург и Ренова), составени претежно од стари в'ци кои само поради поголемото искуство во нозете, ги добија утакмиците. Не се разочарувајте толку брзо. Реално бодови треба да очекуваме против екипите од долниот дел на табелата.

Точно така. Плус, само три кола се поминати, уште многу има од сезоната. Факт е дека ќе биде борба, ама Ренова и Металург не ни очекував да ги добиеме. Ќе беше фер по бод барем, ама јбг, не е ништо изгубено уште...

Ако не дојдат засилувања во јануари ништо од опстанокот на вардар, а читам во нова макеоднија бизнисмени од украина и други земји се заинтересирани да вложат во беласица која имала стадион кој исполнува услови н ауефа и 7 помошни игалишта а во вардар никој не сака да вложи и ако тој тренд продолжи ќе станеме како малски клуб кој ќе игра втора тета лига. многу ми е тешко што вардар не е на нивото на динамо загреб, партизан и звезда и хајдук кои имаат значитлни успеси и во евроап идомашното првенство а вардар на времето ги победувал тие клубови и бил првак во таква конкуенција.

Sileks trebase da gi tepame ako se zeme predvid 4-5 sto procentni sansi ali valjda ke iame sreka so poslabive ekipi koi doprva ke trbea da igrame taka da nema prostor za panika za sega

Неможете да кажете што ке биде со ВАРДАР уште од 3 коло има уште многу за играње а последните утакмици имаме среќа што ги играме и дома не е ништо загубено...Тешко ке биде сезонава ништо чудно и бараж да играме али тоа ке го знаеме после 20 коло и понатака...Иначе и ја заборавив новава песна (свето име е ке го чуваме гордост наша е ке ја браниме секогаш со тебе и само за тебе напред вардаре знај те сакаме...)Така да ете пак имаме нови песни а пак пееме песни од делије и таурунум!

...Така да ете пак имаме нови песни а пак пееме песни од делије и таурунум!
do vodzata vi e izgleda rabotata,izgleda pati od srpski kompleks!?
inaku na vardar ne mu se pisuva dobro sezonava.so tie deca sto nastapuvaat tolku se moznostite.mozebi ne e ni korektno od niv da se bara senzacija i cuda.tolku ide masinata.epa dragi moi komiti,vratete go filmot nanazad i setete se koj mozese da mu pomogne na vardar,i se bese na dobar pat,ama na vasite "vodji" ili na niv slicnite(upravni odbori,zasluzni gragjani i sl.),ocigledno malku im bese se sto im se davase,pa otidoa cekor ponapred vo baranjata i moznostite...i ete vi sega klub...
zalno e sto po 200,300,400,500 dusi ucestvuvate vo poddrskata na vardar,a 2,3,4,5 lugje ve vozat so godini nanazad...pa aj bar da bea barem nekoi likovi,ama za nekoi od niv na vremeto i samiot vlez na zapad im bese nastan i dozivuvanje...a da...ima i eden koj go nema pomirisano zapad vo zivot,ama imase opasni kombinacii za licen profit(za srekja ne mu uspejaa),so odredeni lugje sto go zamatija vardar.

Неможете да кажете што ке биде со ВАРДАР уште од 3 коло има уште многу за играње а последните утакмици имаме среќа што ги играме и дома не е ништо загубено...Тешко ке биде сезонава ништо чудно и бараж да играме али тоа ке го знаеме после 20 коло и понатака...Иначе и ја заборавив новава песна (свето име е ке го чуваме гордост наша е ке ја браниме секогаш со тебе и само за тебе напред вардаре знај те сакаме...)Така да ете пак имаме нови песни а пак пееме песни од делије и таурунум!

пак си се смешал нешто, и таа е постара, мислам дека се промовираше на утакмицата со Македонија ЃП кога беше инцидентот во нерези, а можда и порано

пак си се смешал нешто, и таа е постара, мислам дека се промовираше на утакмицата со Македонија ЃП кога беше инцидентот во нерези, а можда и порано
:nenene:Грешка си понова е оваа ја направија дечки од укб и знам дека е 1 година максимум па и 2 и 3 да е пак е нова која воопшто не е пеена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom