Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
...ke ti kazam deka ti ne si vo pravo,ili si nedovolno upaten i vozrasen za da gi znaes ovie raboti.iako poteknuvas od aerodrom i si clen na fa,ne bidi siguren deka gi znaes site raboti povrzani so postarite clenovi od tvojata grupa za porano,a bogami i za sega. itekako pravele kombinacii i dogovori so del od cpb,i bile vkluceni vo ova sto jas go kazav!
zemi rasprasaj se malku i ke ti kazat samite tie(dokolku si blizok so niv).

]

По муабетиве гледам дека си запознаен со некои работи од минатото ама си во тотално бунило или останат во тоа време што го знаеш. Во 90% од твоите постови има вистина, макар тоа било и за ФА. Само можам да ти гарантирам една работа, а тоа е дека пред почетокот на оваа сезона навивачката група ФА не била, а нити некогаш во иднина ќе биде поврзана кон левата или десната страна од "центарот".

Јас можам да ти гарантирам (затоа што сум многу доволно упатен во целата ситуација) доколку некој има решение, моќ, средства, интерес за вложување во КК МЗТ Скопје, без оглед на тоа од каде доаѓа и каде припаѓа, ќе биде прифатен како еден од оние кои сакаат да помогнат во истиот.

Ако си доволно информиран ќе знаеш дека тие членови што во минатото ги правеле тие мучки веќе и да ја имаат заборавено локацијата на Јане Сандански. Оваа година беше една од најтешките како за клубот, така и за самата навивачка група така да останаа оние луѓе кои навистина вредат...

Ајде бе баталете политика и така ни ја сјеба цела група таа партсика обоеност :tapp:
Него баниран сум од Фан клуб Шкендија ама заслужуваат да им вратам на постов .
Види мајката не знаев дека гадно сме го јаделе :pos:
Абе љопче бе љопче бе....

Kako bas mene ne me napadnaa be niz tetovo so sal komiti se setav pominaa 100 sipci pa niso

Kako bas mene ne me napadnaa be niz tetovo so sal komiti se setav pominaa 100 sipci pa niso
Абе остајтеги праа филмои,ја секоја утакмица идем со шал и маица низ град па никој уште не ми прерокол а не да проба нешто,плус секоја утакмица има корео низ град па само гледаа како навијамо без разлика дали има 20 души у кореото или 200:toe:

.

...ke ti kazam deka ti ne si vo pravo,ili si nedovolno upaten i vozrasen za da gi znaes ovie raboti.iako poteknuvas od aerodrom i si clen na fa,ne bidi siguren deka gi znaes site raboti povrzani so postarite clenovi od tvojata grupa za porano,a bogami i za sega. itekako pravele kombinacii i dogovori so del od cpb,i bile vkluceni vo ova sto jas go kazav!
zemi rasprasaj se malku i ke ti kazat samite tie(dokolku si blizok so niv).

]

Доволно сум ја упатен, не мора многу приказни да кажуваш за мене.
Зборот ми е дека поединечно секој може да праи што сака се додека тоа не се пренесува врз трибината. Секој може да си биде дел од партија, знаеме кај нас политиката колкава влијание има во популацијата. Така е и во повеќето земји на Балканот, нема некоја голема филозофија.
Дури кога и ќе се споредиме со другите земји ќе се види дека кај нас тоа е и најмалце изразено.

Mal si mn raboti neznaes, pa nema potreba da debatiram so tebe.Koga ke ti raskazat postarite od tvojata opstina kako bilo sto bilo, togas ke prifatam debata vo sprotivno nemas kredibilitet da kazuvas nekoj raboti koi VEZE NEMAS pozz

Koga ne si ja znae istorijata na svojata grupa nema potreba od debatiranje za toa ostaj go neka mu raskazat neso od minatoto, pa bide ramnopraven clen :)

Иста генерација сме, не се праи луд. Испадна дека појше знаеш ти што се дешавало кај нас од нас самите кои сме тука цело време. Кај е логиката тука? Си наслушнал нешто и мислиш дека тоа е вистина затоа што така ти одговара да пишеш.
Ти најде за кредибилитет да ми збориш??? Одлучи се прво у која група припаѓаш. У име ЦПБ, на слики со шал од Комити и на гостувања со истите. Ти дечко не знаеш за кого навиваш!!!

СУПЕРМЕН!!!

За тоа што го направија тие така наречени навивачи на шкендија,ке платат наредната сезона,а може и во финалето на купот(младинци) иако не верувам дека ке дојде некој...
Иначе да вистина е за црвената корса,дечките беа од кај мене од населба и им беше дупната гума,ама за среќа имале резервна

П.С. Младинците на Вардар денес победија со 2-0 против Македонија ЃП и се пласираа во финалето на купот(ке играат против шкендија).
За нивната игра немам зборови,едноставно везеа момците,постојано напаѓаа,ѓорче не помина пола терен...Ако овие момци останат во Вардар,за 2-3 години ке газиме се живо и диво

Недела

Вардар-Турново...собирање 14.30 на фонтана
Одлучувачки натпревар оваа сезона,затоа бидете таму :)

За тоа што го направија тие така наречени навивачи на шкендија,ке платат наредната сезона,а може и во финалето на купот(младинци) иако не верувам дека ке дојде некој...
Иначе да вистина е за црвената корса,дечките беа од кај мене од населба и им беше дупната гума,ама за среќа имале резервна

П.С. Младинците на Вардар денес победија со 2-0 против Македонија ЃП и се пласираа во финалето на купот(ке играат против шкендија).
За нивната игра немам зборови,едноставно везеа момците,постојано напаѓаа,ѓорче не помина пола терен...Ако овие момци останат во Вардар,за 2-3 години ке газиме се живо и диво

Недела

Вардар-Турново...собирање 14.30 на фонтана
Одлучувачки натпревар оваа сезона,затоа бидете таму :)

Мореее, ипак направиле нешто. И дупната гума им е достигнување :tv:
Искрено немав слушнато за ова, али и не било многу вредно да се спомене :)
Инаку како што читам во фан клубон на Ѓорче, они викаат судијата ги оштетил :) Што и да е вистина, мило ми е што сме ги победиле. Колку да се знае дека кој е кој :bip:

За во недела очекувам сигурна победа. Како што кажав се враќа Положани, и очекувам лесно да ги надиграме Турновци. Еднаш веќе не тепаа кај нас, али сега ситуацијата е далеку поинаква. Тоа беше најслабиот меч кој некогаш сум видел да го изигра Вардар :tapp: Лани тепавме 2-0 кај нас(кога навивавме од зад трибина:)), али во принцип Турново ни е противник кој секогаш ни бил тврд орев :)

29176_391312691379_12245646379_3786564_7021546_n.jpg

Abe mladincive jako igraa ali koa ke treba da se napravat poslednite dodavanja za gol gresat, inace sudijata ednas gi osteti gjorce ali neka bidat srekni so ne primija 10 gola zs celo vreme igraa povleceno ne mrdnaa od pola teren

Доволно сум ја упатен, не мора многу приказни да кажуваш за мене.
Зборот ми е дека поединечно секој може да праи што сака се додека тоа не се пренесува врз трибината. Секој може да си биде дел од партија, знаеме кај нас политиката колкава влијание има во популацијата. Така е и во повеќето земји на Балканот, нема некоја голема филозофија.
Дури кога и ќе се споредиме со другите земји ќе се види дека кај нас тоа е и најмалце изразено.

Иста генерација сме, не се праи луд. Испадна дека појше знаеш ти што се дешавало кај нас од нас самите кои сме тука цело време. Кај е логиката тука? Си наслушнал нешто и мислиш дека тоа е вистина затоа што така ти одговара да пишеш.
Ти најде за кредибилитет да ми збориш??? Одлучи се прво у која група припаѓаш. У име ЦПБ, на слики со шал од Комити и на гостувања со истите. Ти дечко не знаеш за кого навиваш!!!

СУПЕРМЕН!!!

LEGENDO

nema veze transferov neznam od kaj samo vakvi izmisluvanja koga realno situacijata vo Vardar e kasa popara

Незнам само зашто се шпекулира со овие трансфери. Ситуацијата во Вардар е енигма. Овие шпекулации од Спорт дека правиме некој јак тим за во иднина, и не ми се многу веродостојни. Немаме спонзор, не се знае дали Благоја ќе остане кај нас, немаме ни претседател, така да како што кажа Панче, ситуацијата е каша попара. Се надевам дека барем на крајот од сезонава ќе се знае иднината на Вардар, и да може да се остварат едни добри подготовки и со зацртан план да се влезе во идната сезона. Да не биде само, да се шпекулира цело лето, па во 5до 12, да останеме без играчи, па да крпиме тим со младинци и слично. Денес Тетекс победи во Куманово, и ако победиме и ние во недела, скоро и сигурно и двете екипи ќе си имаме обезбеден пласман за идна година во првата лига. По мечот со Турново не очекува гостување во Прилеп. Последен пат таму тепавме пред 3-4 години со 0-2. Тоа беше последното гостување ван Скопје на кое сум бил а Вардар да победи :nesvest: Победите на Вардар на гостински терен во изминативе 5 сезони за жал се бројат на прстите од двете раце. Сепак очекувам да издржат и да не го загубат тој меч. Покрај победата која ја очекувам со Турновци, очекувам 3 бода и од мечот со Силекс. Ако загусти Силекс сигурно ќе ни ја пушти таа утакмица, заради некои постари долгови:)
И последниот меч се надевам ќе биде само формалност, но нормално очекувам уште една победа сред Куманово кај слабиот Милано. Сега сме уиграни, се врати и Положани, па можеме да атакуваме на 10 бода од последните 4 меча.

Марче Марче не грижи се пак ке победите,ке и кажам на Сања пак да благослови.А знаеш од нејзин благослов ке победите:back:
Инаку каде играте?

Марче Марче не грижи се пак ке победите,ке и кажам на Сања пак да благослови.А знаеш од нејзин благослов ке победите:back:
Инаку каде играте?
На градски,или по ново Филип II
Недела- 16:30 :)

Официјално Мојсов останува и наредна сезона во Вардар!!

^ Колку е официјално не сум сигурен,кај нас никад не се знае.
Може да му текне на благојчета да ги повлече играчите од Ѓорче,па да треба пак со младинци да играме......
Али како и да е,утре сите на трибина ! Да го подржиме ВАРДАР !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom