Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И да е точно, мислиш Вардар ќе ги види овие пари? :) Да не набројувам претходни трансфери, до сега Вардар има земено милиони од трансфери, а од тие трансфери лично видел 0
Што знам:toe:,Вардар и се е можно:tapp:

Малиот е еден од најдобрите во Вардар што секоја утакмица ја играше со срце и душа :vozbud: жално е што е жртва на вакви работи,но тоа е вистината,инаку и веќе фамозниот Иницијативен Одбор по се изгледа ќе застанат позади штрајкот,но сепак зашто Вардар има уште едно коло до пролет,ќе мора да се почека да се активира,што е доволно време ФФМ да ги предомисли (читај поткупи) ситните души во Вардар и да продолжи да се натпреварува :tapp:
...дали дното е допрено конечно? Колку и да сакаме и да се надеваме по се изгледа веќе нема спас :jaj:

Утре ќе се игра фудбал или дефинитивно останува планот за бојкот на последново есенско коло?

Утре ќе се игра фудбал или дефинитивно останува планот за бојкот на последново есенско коло?

Пред малку на спортските вести на А1 кажаа дека утре Вардар нема да го одигра натпреварот против Металург

да да така беше кажано на а1 дека вардар утре нема да игра тоа е конечна одлука

не ми е јасно зошто сите екипи од проклетава македонска фудбалска лига еднаш не се солидализираат и да престанат со ова:uvo:

не ми е јасно зошто сите екипи од проклетава македонска фудбалска лига еднаш не се солидализираат и да престанат со ова:uvo:

Македончето за ништо неможе да се договори, па ни за ова. Нас име ќе ни сменат на држава па нема кој да излезе на протест, а не за еден “мочан“ фудбал. Тоа е тоа...:toe:

Металург-Вардар не се игра фудбалерите на Вардар не се појавиле на теренот во Автокоманда

Па слушам на радио и се јавија од Автокоманда и коментаторот кажа дека Металург е на теренот,а Вардар го нема

И онака ќе ја изгубевме, Металург влага полека у форма... Ем поента тераме, ем бодови не ќаруеме у никој случај... Жал ми е само за дневно политички игри шо се праат у ФФМ, иначе штрајкот како штрајк го поддржувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom