Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа шала на страна брат,ако игра Вардар како во Ѓорче,не ви бега уште една петарда...

Тогаш беа тотално надиграни од 1 до 90 минута...

На таа утакмица Господ лично играше за Ѓорче. Македонија даде само еден гол затоа што нешто одигра. Сите други 4 голови беа чиста магија. Среќа у гс имавте. Али, тоа ипак не го смалува моменталниот квалитет на Македонија ЃП у однос на Вардар, затоа и викам многу тешко.

Со силекс и турново нема да изгубиме сигурно али ќе биде мнпогу тешко затоа што ќе ни играат на 0:0 а ние не сме баш вешти во нападот:( Со тетекс не верувам дека ќе изгубиме се надевам барем на бод. Ѓорче ќе игра на три бода како и Ренова така да тоа ни одговара и ако не правиме грешки во одбрана тешко дека ќе можат да ни земат трибода, така да од тие две утакмици очекувам 2-4 бода. Незнам зашто али со Победа се ми иде накај пораз, исто како и со металург. Затоа очекувам сигурна победа против Слога:back:

Вардар-Турново 3 boda
Вардар-Силекс 3 boda
Тетекс-Вардар 1 bod
Вардар-Македонија 1 bod ama tesko
Вардар-Ренова barem 1 bod ama tesko
Победа-Вардар 1 bod
Вардар-Слога 3 boda
Металург-Вардар 1 bod

ova e moe mislenje kolku boda ke osvoime na ovie utakmici

gore dole i ja taka mislev ali so pobeda neznam, ke se zapalat tamu tie Najnunite ke bide ko so 11ti OKtomvri, vardar tesko igra na gosti, a do koja utakmica ke se igra esenskiot del znae li nekoj da kaze?

Епа тогаш да не ја играат утакмицата подобро да ја дадат службено 3-0?Шо ти е тебе фудбал е незначи дека ако тогаш било така дека пак ќе биде така !

На таа утакмица Господ лично играше за Ѓорче. Македонија даде само еден гол затоа што нешто одигра. Сите други 4 голови беа чиста магија. Среќа у гс имавте. Али, тоа ипак не го смалува моменталниот квалитет на Македонија ЃП у однос на Вардар, затоа и викам многу тешко.

Tenk кај прочита такво нешто од мојот пост ???
Реков според играта,значи и тогаш и сега се исти играчите на Вардар...тогаш во Ѓорче беа тотално надиграни,Вардар цело време се бранеше и се обидуваше да прими што помалку голови.

Виктор не зезај сеа,тотално беа надиграни,прво и второ полувреме се играше на половината на Вардар цело време,се редеа шансите како на филмска лента за нас.

Вардар-Турново
Вардар-Силекс
Тетекс-Вардар
Вардар-Македонија
Вардар-Ренова
Победа-Вардар
Вардар-Слога
Металург-Вардар
4 до 6 бода да земеме ќе биде ОК,а и најреално е така,се под тоа е тотално потфрлување.

Ako sakame da se borime za da izbegneme barazi mora da tepame so Turnovo i Sileks, a so teteks i bod ke bide dovolno

Tenk кај прочита такво нешто од мојот пост ???
Реков според играта,значи и тогаш и сега се исти играчите на Вардар...тогаш во Ѓорче беа тотално надиграни,Вардар цело време се бранеше и се обидуваше да прими што помалку голови.

Виктор не зезај сеа,тотално беа надиграни,прво и второ полувреме се играше на половината на Вардар цело време,се редеа шансите како на филмска лента за нас.
Епа не ја гледав утакмицата али битно 5-0 дали се бранеле или напагале 5-0 си е 5-0.Сега можда ќе постават друга тактика а иначе дали се исти играчите на Македонија Г.П?Незнам од кај дека Турново ќе ги тепаме?Нели беа појаки едно време едвај бод спасувавме

gore dole i ja taka mislev ali so pobeda neznam, ke se zapalat tamu tie Najnunite ke bide ko so 11ti OKtomvri, vardar tesko igra na gosti, a do koja utakmica ke se igra esenskiot del znae li nekoj da kaze?
Па со Металург на гости завршува есенскиот дел

jas mislam deka od ovie 8 utakmici ke zememe 11 boda min a max 13,doma sigurno gi tepame sloga i sileks, za turnovo malce potesko bidejki imaat dobar sostav ne moze da tepame a dr utakmici zadovolen sum i so nereseni, realno taka bi bil zadovolen ali ke vidime ja na sekoj mec ke se nadevam na pobeda. vardar vo srceeee

vardar povtorno vo strajk ako za 2 dena ne im bide isplateno platata za 3 meseci sto cini okolu 250 evra, ova e najnova informacija. Kako mi deluva se poveke i poveke toneme sramota e ova nz so da kazam!!

vardar povtorno vo strajk ako za 2 dena ne im bide isplateno platata za 3 meseci sto cini okolu 250 evra, ova e najnova informacija. Kako mi deluva se poveke i poveke toneme sramota e ova nz so da kazam!!
Не знам од кај ти се овие информации кога вчера веќе им е исплатена една плата на играчите, а до натпреварот со Турново треба и преостанатите да им бидат исплатени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom