Toa e prosta raja...Edino dodeka ste vo kriza moze da ve pobedat,inaku tesko...ovie pa se raduvaat kako da osvoile liga na sampioni a vardar e vo kriza nevidena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e prosta raja...Edino dodeka ste vo kriza moze da ve pobedat,inaku tesko...ovie pa se raduvaat kako da osvoile liga na sampioni a vardar e vo kriza nevidena
а демек Пелистер не се...играат без пари ама со срце на теренovie pa se raduvaat kako da osvoile liga na sampioni a vardar e vo kriza nevidena
абе а со кој пари ќе донесеш засилувања прво да се исплатат долговите на клубот не оди тоа така одма играчи ќе купуеме.Треба основните работи во клубот да се стабилизираатДо Нова Година ако собереме уште некој бод ќе биде одлично,факт е дека без финансии никако не иде,така да мора во јануари да се донесат барем 3-4 засилувања и главна цел на клубот да биде опстанок во лигата,зашто мислам дека стечај и почнување од најниска лига ќе биде погубно за Вардар зашто 4 години ќе му треба за повторно да стигне до прва лига :jaj:
Вардар-ТурновоКако е распоредот на Вардар.Има некој линк да ми прати да видам со кого се играат до полусезона утакмиците?
Вардар-Турново
Вардар-Силекс
Тетекс-Вардар
Вардар-Македонија
Вардар-Ренова
Победа-Вардар
Вардар-Слога
Металург-Вардар
Мое лично мислење е дека од првиве 3 натпревари треба (и реално е) да се соберат 7 бода , а од натпреварот со Македонија па се до Металург исто така уште 7 бодови со што билансот од горенаведените натпревари би бил 4 победи 2 нерешени и 2 порази
Мое лично мислење е дека од првиве 3 натпревари треба (и реално е) да се соберат 7 бода , а од натпреварот со Македонија па се до Металург исто така уште 7 бодови со што билансот од горенаведените натпревари би бил 4 победи 2 нерешени и 2 порази
не ги рачунај сигурни едино на среќа ако ги земат лани многу катастрофа изиграа со Силекс на градски да не речам мизерноРеално првите три утакмици носат 6 бодови. Три со Турново, три со Силекс, и пораз од Тетекс. Дома победивме во гости сигурно нема да поминеме сјајно.
После тоа, Бог нека ни е напомош. Со Ѓорче муки, Со Ренова муабет да не праам, у Прилеп муки, дома со Слога - три бода, со Металург у гости, се сомневам на било каков бод, до тогаш Металург ќе се опраи гарант, при толку пари, мора да напраат нешо.
Али, има и втор дел сезоната :wink:
не ги рачунај сигурни едино на среќа ако ги земат лани многу катастрофа изиграа со Силекс на градски да не речам мизерно
Знам, ги гледав, ама така гледано немаме ниеден сигурен бод. Мислиш дека Турново е полесна од Силекс? Напротив, потешка е, ама со надеж дека ако тука нешто се киксне, па ќе не изненадат против Ѓорче можеби, а што знаеш, и Ренова се само луѓе...
Епа тогаш да не ја играат утакмицата подобро да ја дадат службено 3-0?Шо ти е тебе фудбал е незначи дека ако тогаш било така дека пак ќе биде така !Сеа шала на страна брат,ако игра Вардар како во Ѓорче,не ви бега уште една петарда...
Тогаш беа тотално надиграни од 1 до 90 минута...