Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вака дечки јас бев на Собранието,извинете што досега не пишав ама не бев во можност :toe: Комитите ги добија делегатите од Трифун,но Камчев остана со 5 колективни члена сеуште во Вардар,по барање на Комитите Сетинов беше изгласан за нов претседател и му се даде рок од 30 дена да најде спонзор.Тој вети дека целата документација е веќе во Норвешка и дека очекува за десетина дена да се произнесе новиот спонзор.
Инаку делегатите на Камчев беа против Сетинов и тие предложија со ФК Вардар да раководи Јавното претпријатие за стопанисување со јавен и деловен простор што не беше прифатено од Комитите,башка тоа што немаше никој од ова претпријатие да се произнесе дали сака да раководи со Вардар :tapp: тотално несериозно од нивна страна.
Во Битола ќе се патува со најјак состав,само не ми стана јасно дали барем нешто им се исплати на фудбалерите и каков договор постигнаа за да патуваат,сакав да прашам ама атмосферата верувајте беше премногу мрачна така да останува да чекаме уште на позитивни вести од Норвешка,некое прашање ако имате слободно...
Напред Вардар во срце те носам :olee:

Ajde be sreduvajte go Vardar, mene kako provinciski navivac na Vardar (ima i takvo nesto:)) mi e mnogu krivo so go gledam Vardar vakov, a edna skapana Renova i Horizont, selski timovi od Dzepsiste i Turnovo se pobogati i posilni.

Така така тука кажувајте што ке правите...:uvo:

Ве читаат сите,мегу кој и полицајците...:uvo:
vistina im velish

spored mene petrov i kostencovski najveke se trudat
епа со 2ца играча нема победа жал ми е воопшто да го гледам Вардар ваков сваќам порази ама волку порази не е могуче.ајде уште 10 мин има да извадиме бод да не паднеме лига

Да можеше на овој меч и на двете екипи немаше да им дадам бодови:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom