Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Најбоље клип со Миле вардарецот :) ОООој вардареее македонскииии

Тргам накај х.Карпош...се надевам дека се ќе се реши за доброто на Вардар :olee:

pa od toa sto doznav vcera nz so da mislam iskreno inace gledam sekad na pozitivni raboti ama nekad treba da se prifati realnosta, daj boze da gresam, najsreken ke bidam

nemozam da otidam zs iam polaganje od 2h pa ke cekam izvestuvanje od nekoj so bile :vozbud::vozbud::vozbud:

Нека пише некој одма штом ќе дознае нешто од денешното собрание. Денес се решава судбината на ВАРДАР. Поздрав.

neka pise nekoj od denesnoto sobranie sto prisustvuval sto kako se desavalo
Шо и да пише може нема да биде точно така да ќе почекам ја на вести да кажат !!!А се надевам дека тоа ќе биде оставка на Камчев и ваљда промоција на нов спонзор

Ja cekam drugar eden da mi se javi pa stom ke doznaam ke pisam, u picku se nerviram nemzoam da ucam a polagam u 2 :vozbud::vozbud::vozbud: ako ne mi kaze do 2 kako ke polagam neznam hahahaha

Шо и да пише може нема да биде точно така да ќе почекам ја на вести да кажат !!!А се надевам дека тоа ќе биде оставка на Камчев и ваљда промоција на нов спонзор
Камчев нема шанси да си оди пошто како што знам и да дојде нов спонзор тој останува во ФК ВАРДАР со 1 колективен член.

Камчев нема шанси да си оди пошто како што знам и да дојде нов спонзор тој останува во ФК ВАРДАР со 1 колективен член.
А добро што глуми лудило тој не ми е јасно па сите пари ги искраде више и да сака да краде нема што да краде дури и топките си ги зел за дома гарант.Цели простории ќе фатат прашина од него ни чистачка има ни ништо вол глуп нека седи сам сега и играчите нема да идат на утакмици?Мислам дека Камчев е проблемот зошто до сега Вардар не најде спонзор

Abe daj neka kaze nekoj so bidnalo so vardar ne dali ke patuva utre so prv sostav dzabe ako ideme so prv ako deckite uste nema koj da gi finansira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom