Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиде во реноваШо става со Бобан Jaнчевски :nesvest:
Poteg na nedelata definitivno. Predlagam za ova da se falite na srpska tribina...:wink:Na kratko bila haknata stranata na sverceri ali vednas vratile sve vo normala
![]()
Pa ne e nas poteg be kretenu. Ovde ako sum go postiral neznaci deka nie sme go storile toa. Go staviv ovde zosto sverceri ni se najgolemi rivaliPoteg na nedelata definitivno. Predlagam za ova da se falite na srpska tribina...:wink:
Друже, шпанската компанија засега само има пројавено интерес, ама преговори се водени со Агрокор. Главната непознаница е Орце Камчев за кого никој не знае дали ќе се откаже од 7-те делегати кои ги има во Собранието. Доколку направи таква глупост поради него да пропадне целата работа, сместа треба да го запалиме на сред Плоштад. Доста веќе го кочи клуботПа нели требаше шпанска компанија да ги преземе од кај па сеа хрватска компанија ова ми е чудно али ок добро е и ова се надевам дека оваа компанија ке влозува во вардар и дај бозе да се вратиме на старите патеки.
Спорт денес објавија за Агрокор, ама ако пратиш ја уште пред некој ден тука пишав дека има преговори со позната хрватска компанија. Значи уште ништо не е сигурно и многу работи зависат од волјата на Камчев. Дали ќе му бидат поважни неговите интереси во случајов или интересите на Вардар. Кога е тој во прашање, некако тешко ми е за верување дека интересите на Вардар ќе му бидат пред другото. Треба да се изврши силен притисок врз него зашто би било преголема штета да пропадне работата ради негова неразумност.А кај го прочита ова денес во мак спорт имаше или од др место. По што до сеа според мак спорт мишо попович казаа дека го презел вардар за да после тоа нема ништо од тоа иако беше многи блиску до тоа али сепак не ги кривам многу мак спорт бидејки тогаш во последен миг пропадна договорот се надевам дека сега се во право и дека конечно вардар ке добие добар спонзор кој ка сака да инвестира.