Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Имај надеж биди оптисмист. Вардар ке се врати повторно таму каде што заслужува:wink:

Имај надеж биди оптисмист. Вардар ке се врати повторно таму каде што заслужува:wink:
Јас сум секогаш оптимист:):)
Инаку Вардар и дефинитивно остана без Љубисављевиќ, а повредени се Карчев и Петров. Сеуште е неизвесна иднината на Ступиќ!!!

А бе и јас сум вечен оптимист, ама дури не видам се црно на бело, еден асален да дојде со добар проект, што нема да сака само да краде, тогаш ќе поверувам, а вака само останува да се надевам, па дај Боже ова со долговиве да биде вистина!

Ништо не верувам додека не е официјално вака само кафански муабети се праат оној ке влезе оној ке влезе а никој не влага.Да се надеваме дека за еден месец Вардар ке најде асален спонзор

Јас сум секогаш оптимист:):)
Инаку Вардар и дефинитивно остана без Љубисављевиќ, а повредени се Карчев и Петров. Сеуште е неизвесна иднината на Ступиќ!!!
Милосављевиќ, а не Љубисављевиќ. До зимскиот преоден рок, што и да биде, не верувам дека некој ќе си оди пошто треба да чека 2 месеци додека да добие право за настап

Милосављевиќ, а не Љубисављевиќ. До зимскиот преоден рок, што и да биде, не верувам дека некој ќе си оди пошто треба да чека 2 месеци додека да добие право за настап
Моја грешка, фала на исправка:):)

Grupo Santos Idub е сериозен да го превземе Вардар. Се работи за една од најголемите шпански менаџмент компании. Покрај нив и уште неколку шпански компании биле заинтересирани да го направат истото. Главна цел им биле преговорите и условите што би ги поставил Вардар околу нивното влагање во клубот

Оффф дај Боже да дојде некој асален (таков може да биде само од странство) и да го опраи клубов, ова вака не се издржува.
ПС: За тој што праша за Мишо Поповиќ. Човек што навива за Партизан да стане претседател на Вардар, на што ќе личи тоа. Однапред му се знаат намерите (дојден е да краде)

Да точно е ова и јас го прочитав деенс во мак.спорт конечно една добра вест за вардар и има реални шанси да влезе некоја од овие шпански компании.Иначе свој удел во ова има македноски менагер кој е во мадрид и врши преговори со овие компании за мозноста да се преземе вардар. Ајде луге ако е ова вистина вардар ке се врати на старите патеки тоа сите со душа го чекаме!!!!!!!!!!

Мислам дека Шпанците се сериозни во нивните намери,само се плашам од нашиве дали ќе му дозволат на човекот што ја донесе Шпанија во Скопје да влезе во наш тим :toe: како и да е треба што побрзо да се реши статусот на Вардар,зашто почна и на терен да се одразува тоа :toe:

Абе во МакСпорт имаше многу вакви најави и претходно, ама ништо од тоа. Дај боже ова да не е ист случај како тие претходно, и да влезе ваков спонзор во Вардар. Жалосно е ова што му се случува на најголемиот мак. клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom