Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
[/B]За кој како !

да имаше деца и жени повредено до сеа ке беа на сите интернет страни на сите вести знаеш како преувеличуваат нашите другарчиња од косово... И НЕ ГИ БРАНИ ЕДНАШ РАЗМИСЛИ ! ! !

Нема врска ! Кои да беа, ќе беше исто ! Мене не ми е важно која националност е човекот ! Тие, лично рекоа дека биле тепани и што јас знам друго !

На телевизија излегува водачот кој вика дека не тепале, туку дека се „бранеле“ !

Зошто тогаш тој излезе на ТВ и кажа дека само се „бранеле“ ?
Зошто ако е невин, не си седи дома и му е гајле што зборуваат дригите?
Зошто ако тој не е крив, се брани со адвокати?

И да беа мојте истото ке го речев за нив ! Ние пред сме се држава во која треба да бидеме сите исти и еднакви ! Како можевме со Шпанија сите да навиваме и сите да бидеме заедно ?!

и Македонци, Босанци, Срби, Албанци, Турци и т.н.

Сите навиваме за репрезентацијата и за државата во која живееме ?!

Ова што се случи со „Комитите“ е само уште еден белег на Македонскиот фудбал, кој полека, но сигурно, тоне !

:nenene:

За кој како !

Знаеш зошто излага пред ТВ да се правда?!?! Зошто членови на КОМИТИ добија кривични пријави, а не “невините“ од Нерези! Е затоа!

Последно прашање и не пишувам повеќе додека се среди целата ситуација

Ако ова му се случеше на „Чкембари“ на кој вие ке му верувавте ?

Па иако ве мрзам на Вас прв ке ви верувам пошто пред се сме МАКЕДОНЦИ се разбира ако вие бевте на нашето место на вас ке ви верувавме пошто сепак ние сме МАКЕДОНЦИ за разлика од вас чкемчишта.

Друже какво прашање поставуваш бе не си арен ти...:tapp:

Па се разбира дека вас ке ви верувавме,пред се сме МАКЕДОНЦИ,а после сме членови на различни навивачки групи.

Па иако ве мрзам на Вас прв ке ви верувам пошто пред се сме МАКЕДОНЦИ се разбира ако вие бевте на нашето место на вас ке ви верувавме пошто сепак ние сме МАКЕДОНЦИ за разлика од вас чкемчишта.

Тоа е нормално !

Јас не реков дека не ви Верувам туку дека некои излегоа со докази на ТВ ! Целиот муабет во Битола, по Широк Сокак е дека Комити биле криви ! И сега ?!

Јас бев единстевниот кој се осмели да пиша, и вие ме Отепавте ?!

НОРМАЛНО ДЕКА КЕ ИМ ВЕРУВАВМЕ НА НИВ ! ! ! МАКЕДОНЦИ СМЕ ДА МУ Е**М М***Р...КЕ СЕ ПОМАГАМЕ ! ! ! ПРАВДА ЗА КОМИТИТЕ ! ! ! ORTODOX TILL DEATH

Ради тоа што сте Македонци вас ќе ви верував за мене прво е државата па после тимот за кој навивам,партијата.....

И за мене е така ! Ете ај сега и кај вас да слушнам официјално мислење ?! За случката ?!

Демек повеќе луге се собрале за да се пресметаат со Комити ?! Или ====>>>> сето тоа е наместено и намонтирано, Вие бидете криви !

Абе остајте го тој со nick-от кој не го заслужил. Он радо би се здружил со ѓаволот отколку со Комитите.

И за мене е така ! Ете ај сега и кај вас да слушнам официјално мислење ?! За случката ?!

Демек повеќе луге се собрале за да се пресметаат со Комити ?! Или ====>>>> сето тоа е наместено и намонтирано, Вие бидете криви !
ја мислам дека политиката има замешано прсти у ова..

Тоа е нормално !

Јас не реков дека не ви Верувам туку дека некои излегоа со докази на ТВ ! Целиот муабет во Битола, по Широк Сокак е дека Комити биле криви ! И сега ?!

Јас бев единстевниот кој се осмели да пиша, и вие ме Отепавте ?!
Кои докази дечко?Ја не видов ниту едно дете или жена да излезе на ТВ едниствени што излегоа беа КОМИТИ....А тоа дека сме излегле да се браниме пред ТВ и со адвокати дека сме криви не е точјно се браниме поради тоа што обвинуват грешни луѓе како и секогаж КОМИТИ и секоја МАКЕДОНСКА навивачка група пошто приметувам у секој инцидент криви се македонските навивачки групи а албанските се бранети.Единствен доказ што се бранат шпоновите е жената со дупната глава.На снимка нема доказ дека ние сме ја мавнале да не бев КОМИТА а да се степав со некој човек кој не е навивач а видов тепачка на мојот клуб односно се тепаат навивачите на мојот клуб со други ке кажам дека ме тепале они.ПРОСТ ПРИМЕР!!!!Јас на снимките гледам само албанци со сеќири со ножеви со шипки со стапови...Жени не гледам нигде така да доказ сеуште нема.А незнам за тоа кој малтретира деца начекале обичен дечко кој има 20 години и глава му дупнале па тоа мислам се уште е дете до таа возраст..А дечкото не ни бил Комита, Војвода, Чкембар, Мајмун туку обичен граѓанин епа сеа ти види на кој ке веруваш.Немам намера веќе да објаснувам!!!

То е нормално и логично !

Ете зборвам сеа со татко ми и вика сигурно дека некој има замешано прсти ! Се ова ми оди на тоа дека некој сака да го смени Хари ! И некој прави против него работи !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom