Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Правда за приведените Комити !!!

И не им вракајте на Баљистите смрдени,само знаат да јадат гомна и да провоцираат.

И јас сум за правда, ако ставрно тепале невини луѓе, правдата треба да ги стигне и нив. И не се правете наудрени, сликите и снимките се после натпреварот, и јасно се гледа дека луѓето се гневни (не оправдувам земање закон во свои раце, и носење секири) поради кукавичкиот чин на мавање по деца и жени (немојте да го оспорите ова, жена со шиена глава е доказ за тоа), кој што се случи пред натпреварот, и од кој срамен чин нема ниту снимки ниту слики.
Значи меѓу двата настана има 2-3 часа разлика.

И јас сум за правда, ако ставрно тепале невини луѓе, правдата треба да ги стигне и нив. И не се правете наудрени, сликите и снимките се после натпреварот, и јасно се гледа дека луѓето се гневни (не оправдувам земање закон во свои раце, и носење секири) поради кукавичкиот чин на мавање по деца и жени (немојте да го оспорите ова, жена со шиена глава е доказ за тоа), кој што се случи пред натпреварот, и од кој срамен чин нема ниту снимки ниту слики.
Да има една жена повредена,но таа жена прва почнала да фрла со камења и стап по Комитите.

Чекам доказ од жената со шиена глава...по вести ваму таму сигурно ќе излезела.

Чекам доказ од жената со шиена глава...по вести ваму таму сигурно ќе излезела.
И ја сум слушнал дека има жена повредена но замвнала со стап по некого од комитите и овој и вратил:toe: Може не е така само сум слушнал кажав

koha.com.mk
Aktuale.html

ete sto tepale komitite ...http://www.koha.com.mk/

imate slika na prva strana

ete ti dadov pogore dokaz!!

Абе не се прајте жртви бе веке,жената мавнала прва со камења по Комитите и овие вратиле,а после цело село се пуштило по нив...

Абе не се прајте жртви бе веке,жената мавнала прва со камења по Комитите и овие вратиле,а после цело село се пуштило по нив...

aha sega smenivte....TEPALE ZENA ama taa provocirala....ccc

Ајде читајте сега...

DNEVNIK
Ние сме навивачи, а не терористи

Најмалку две вистини постојат за тоа како почнал инцидентот во Нерези. Претставници на „Комитите“ вчера ги отфрлија обвинувањата дека тие се главни предизвикувачи на насилството.

- Не сме терористи како што не' претставија во јавноста. Не сме влегувале во куќи во Нерези и не сме тепале жени и деца. Се браневме од толпата што не' нападна со дрва, секири, ножеви и со камења. Инцидентот го предизвикаа жителите на Нерези што истепаа двајца малолетни членови на нашата навивачка група, изјавија десетмина „комити“, кои разговараа со екипата на „Дневник“, но сакаа да останат анонимни. Тие тврдат дека политичките партии сега собираат политички поени на нивен грб.

Навивачите во детали раскажаа како се случил инцидентот.

- Додека се собиравме дознавме дека двајца наши членови биле истепани во Нерези без причина. Бевме група од 200 до 300 навивачи. Одевме кон стадионот и по патот забележавме толпа од 20 до 30 граѓани, сите вооружени со дрва во рацете. На мостот имаше полиција, која буквално седеше со скрстени раце, па бевме принудени самите да се браниме. За десетина минути дојдоа пет возила на единицата „Алфа“, која не' однесе до теренот. Подоцна, пред и за време на мечот почна апсењето на членовите на групата - вели член на навивачката група.

И не го тапшајте веке со тоа тепале жена тепале деца...

Еве уште два линка....

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=112712
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=818910976&id=9&setIzdanie=21766

Од каде знаете дека е удрена од страна на наш човек?Може некој погрешка од ваш залутан камен ја мавнал?И што кур има таа да излага на мост и да пцуе по нас Комитите ???Ние бевме бројка околу 300 души а вие бевте околу 100 и повеке и од толку мажишта ние ке се пресметуваме со ороспијава?Вие секој ден правите проблеми низ град и низ цела МАКЕДОНИЈА прајте проблеми и настрадавте еднаш и се буните одма....

ПРАВДА ЗА КОМИТИ!!!!

КОМИТИ СКОПЈЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom