Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
LOL, veruj ke se iznenadis u nedela:)

Ке видиме бе,нема проблем само да ви кажам дека сами ке навивате ние сме во бојкот поради педерската управа и тоа што не зезаат.

ACAB pa nikot mi e toj so mi e CPB( city park boy) u gradski park ziveam za informacija eve tvoja vaka ali navivam u kosarka za rabotnicki se znaes kako idat rabotite u sk ili za RABOTNICKI ILI za Mzt

Ке видиме бе,нема проблем само да ви кажам дека сами ке навивате ние сме во бојкот поради педерската управа и тоа што не зезаат.
Ozbilno????
Eh sea mi skrsi film, nema da bide interesno:) Ustvari sekad koga igrame so vas samo nie navivame taka da nema nisto novo:pos2::baeh:

ACAB pa nikot mi e toj so mi e CPB( city park boy) u gradski park ziveam za informacija eve tvoja vaka ali navivam u kosarka za rabotnicki se znaes kako idat rabotite u sk ili za RABOTNICKI ILI za Mzt

Знам знам многу добро како идат работите во Скопјево,ама не е тоа причината да навиваш за 10001 клуб.Но,твое си е тоа...

A cekaj be neli toj so bese sponzorot neso izigravase na A2 on vaka on taka pa za 3 dena go snema hahaha

Ozbilno????
Eh sea mi skrsi film, nema da bide interesno:) Ustvari sekad koga igrame so vas samo nie navivame taka da nema nisto novo:pos2::baeh:

Абе тоа дека сами навивате не сакам да почнувам нова расправија брат,пошо знаеме како ке заврши,нема фајде.

Нема да се навива од наша страна додека управата не исполни тоа што вети...

ZA 10001 KLUB???!!! NA ZAPAD SUM OD KOPILJ a za rabotnicki sto navivam isto od mal mi e toa, ako si informiran KOMITI navivaa za rabotnicki porano

A cekaj be neli toj so bese sponzorot neso izigravase na A2 on vaka on taka pa za 3 dena go snema hahaha

Абе тој тука е уште,дава пари за се,само не е претседател.
А тоа што си играше курот со нас,ке се кае за многу кратко време...

ZA 10001 KLUB???!!! NA ZAPAD SUM OD KOPILJ a za rabotnicki sto navivam isto od mal mi e toa, ako si informiran KOMITI navivaa za rabotnicki porano
Tocno e, duri se navivase i na odbojka za rabotnicki
main.php
Aj sea ne zabeguvajte po temive, da se vratime malku na nedelnata utakmica. Lavovi ke idete bez navivanje ili uopste nema da idete. I zosto bojkotirate ustvari:toe:

Абе треба да си верен на една навивачка група само,а не во фудбал си за Вардар,во кошарка си за Работнички во ракомет за Металург.
Немам ништо против тебе и твојата навивачка група,но навистина не чини ова,но кај нас дека тапа тифо сцена,ништо чудно.

Tocno e, duri se navivase i na odbojka za rabotnickiAj sea ne zabeguvajte po temive, da se vratime malku na nedelnata utakmica. Lavovi ke idete bez navivanje ili uopste nema da idete. I zosto bojkotirate ustvari:toe:

У недела нема да се навива воопшто,ке има неколку пароли изгледа,да види Блашко дека не треба да се зеза со нас.
Бојкотот е поради тоа што се зеза со нас,мисли дека може да не зеза како сака.
Рече и вети дека ке ја загради трибината кај нас,ке биде како коцка,а ништо од тоа.
Фан-Шоп рече уште пред 2 и пол години дека ке се отвори,уште нема...
И уште некој ситни работи.
Во најскус можен рок ке се реши сето ова,па се вракаме со дупло поголема бројка,пошо сега не идат повеке од пола поради овие причини.

Абе треба да си верен на една навивачка група само,а не во фудбал си за Вардар,во кошарка си за Работнички во ракомет за Металург.
Немам ништо против тебе и твојата навивачка група,но навистина не чини ова,но кај нас дека тапа тифо сцена,ништо чудно.

У недела нема да се навива воопшто,ке има неколку пароли изгледа,да види Блашко дека не треба да се зеза со нас.
Бојкотот е поради тоа што се зеза со нас,мисли дека може да не зеза како сака.
Рече и вети дека ке ја загради трибината кај нас,ке биде како коцка,а ништо од тоа.
Фан-Шоп рече уште пред 2 и пол години дека ке се отвори,уште нема...
И уште некој ситни работи.
Во најскус можен рок ке се реши сето ова,па се вракаме со дупло поголема бројка,пошо сега не идат повеке од пола поради овие причини.
Ајде, па тоа ли се причини за да не навивате? Смешки. Па уште и повеќе од пола не иделе ради тоа.

Ајде, па тоа ли се причини за да не навивате? Смешки. Па уште и повеќе од пола не иделе ради тоа.

Абе јбг,подобро сега бојкотот отколку покасно,ке продолжи да се зеза со нас газдата и нема да бидне ништо.

Ozbilno pricinava im e butni me majko da padnam da se obesam:pos2:
Abe sto sakate be, covekot kolku pari tamu frli od maalski klub napravi sampion, a oni bojkotirale zosto ne im stavile ograda. Toa ne e pricina da se bojkotira. Moze da go raslapte da mu dojde pamet, ama da se ostavi klubot na cedilo poradi vakva banalna pricina:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom