Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На Канал 5 имате за тепачката .

edit : Направиле инцидент Комитите во Нерези, лошо . . . лошо .

тој од комитите рече дека тие не направиле :toe:

можно е и ренова кога иделе накај филип 2 да направиле нешто

Тежок инцидент предизвикаа фудбалски хулигани во населбата Нерези

Тежок инцидент предизвикаа попладнево фудбалски хулигани кои се дел од навивачите на фудбалскиот клуб Вардар пред денешниот натпревар со Македонија. На пат за Ѓорче Петров навивачите со обележја на навивачката група Комити со камења ги нападнале жителите на населбата Нерези во општина Карпош. Најмалку 4 лица се потешко повредени а десетина полесно.

Ова го пишува на страната на канал 5
:oeoeoe::oeoeoe:
ЕДИТ леле 5-0 :(

Дај средете си речник, ви избришав два поста, наредните ке ги оставам па админиве нека одлучат што ке прават со нив .

п.с. петарда . Ајт у пм све .

Леле 5:0 најголем пораз у историјата

Аууу Вардар како раштимана виолина се. Добро бе шо се случува, не очекував дека ќе изиграат којнзае колку фантастично на утакмицава ама 5-0 ни на крај памет не ми беше. А за пеналите нема шо да се буните чисти како солза беа и двата:kesa:

Ни Комити, ни Лавови. Џабе толку фурање овде на форумот и кавги помеѓу 2те навивачки групи, кога на стадионот е театар.

Оваа сезона ќе го јадеме како поп сарма, пеналите признавам дека си беа пенали, после нив падна моралот и ги мрзеше да трчаат. Така во Вардар не се фаќа место. 5-0 ејјјјјј па од маало ќе соберев екипа и немаше толку да примиме:kesa:

Комитите повредија четворица жители на скопската населба Нерези

Околу 15 часот на пат кон стадионот во Ѓорче Петров, група навивачи на Вардар со камења ги нападнале жителите на населбата Нерези. 4-ца луѓе се повредени и однесени во ургентниот клинички центар. Мештаните велат дека глетката била страотна. Наеднаш од секаде почнале да фрчат камења, по луѓето, по автомобилите. Влегле и во нивните домови.
Неколкумина сведоци предмалку беа однесени во полиција, за да ги препознаат напаѓачите. Но, полицијата засега не соопштува имиња и се уште трагале по комитите. На местото на инцидентот трае увидот. Се снимаат оштетените возила и се земаат изјави од сведоците. Од фудбалскиот клуб Вардар негираат дека се случил инцидент. Тоа не биле нивните луѓе.
Канал5

Дај Комити објасните што сте направиле поопширно, зошто дошло до инцидент шо како ... ТЕТОВО - СКОПЈЕ...:smir:

Комитите повредија четворица жители на скопската населба Нерези

Околу 15 часот на пат кон стадионот во Ѓорче Петров, група навивачи на Вардар со камења ги нападнале жителите на населбата Нерези. 4-ца луѓе се повредени и однесени во ургентниот клинички центар. Мештаните велат дека глетката била страотна. Наеднаш од секаде почнале да фрчат камења, по луѓето, по автомобилите. Влегле и во нивните домови.
Неколкумина сведоци предмалку беа однесени во полиција, за да ги препознаат напаѓачите. Но, полицијата засега не соопштува имиња и се уште трагале по комитите. На местото на инцидентот трае увидот. Се снимаат оштетените возила и се земаат изјави од сведоците. Од фудбалскиот клуб Вардар негираат дека се случил инцидент. Тоа не биле нивните луѓе.
Канал5

Дај Комити објасните што сте направиле поопширно, зошто дошло до инцидент шо како ... ТЕТОВО - СКОПЈЕ...:smir:
U kratki crti Sverceri Nerezi dojdoa da provociraat. Se sobraa 10 tina 40 godisni Albanci i jadea gomna. I sto ocekuvaa. Udar od 300 komiti, krsenje na se zivo i divo vo nereZI. eDEN FATEN I SRAMNET SO ZEMJA, MNOGU POGODENI OD NASA SAMO DVAJCA SO GREBANICI NA NOZETE. iZLEGOA POSLE CELO nEREZI I SE SPREMIJA ZA GRAGJSANSKA VOJNA:) aLI EVE JAS SUM ZIV I ZDRAV IAKO GLEDAM DEKA NA TV DAVAAT KAKO VODZIVE NASI SE TEPAAT USTE NA MOSTOT. NE ZNAM STO BARALE DA SE VRAKAAT OD TAMU

што е битно тоа.луѓе се повредени.

не е точно.

Нерези? имам другари од Карпош 4, населба која е одма до Нерези и ми викаат дека таму има многу албанци, а и од други имам слушнато... не велам дека 100% се, ама мнозинството

Нерези? имам другари од Карпош 4, населба која е одма до Нерези и ми викаат дека таму има многу албанци, а и од други имам слушнато... не велам дека 100% се, ама мнозинството
Nerzezi e naselba so 80% albansko naselenie i ima mnogu navivaci od Sverceri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom