Ѓорче 1932
тој сум...
LOL, veruj ke se iznenadis u nedela![]()
Ке видиме бе,нема проблем само да ви кажам дека сами ке навивате ние сме во бојкот поради педерската управа и тоа што не зезаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LOL, veruj ke se iznenadis u nedela![]()
Ozbilno????Ке видиме бе,нема проблем само да ви кажам дека сами ке навивате ние сме во бојкот поради педерската управа и тоа што не зезаат.
ACAB pa nikot mi e toj so mi e CPB( city park boy) u gradski park ziveam za informacija eve tvoja vaka ali navivam u kosarka za rabotnicki se znaes kako idat rabotite u sk ili za RABOTNICKI ILI za Mzt
Ozbilno????
Eh sea mi skrsi film, nema da bide interesnoUstvari sekad koga igrame so vas samo nie navivame taka da nema nisto novo:pos2::baeh:
A cekaj be neli toj so bese sponzorot neso izigravase na A2 on vaka on taka pa za 3 dena go snema hahaha
Tocno e, duri se navivase i na odbojka za rabotnickiZA 10001 KLUB???!!! NA ZAPAD SUM OD KOPILJ a za rabotnicki sto navivam isto od mal mi e toa, ako si informiran KOMITI navivaa za rabotnicki porano
ZA 10001 KLUB???!!! NA ZAPAD SUM OD KOPILJ a za rabotnicki sto navivam isto od mal mi e toa, ako si informiran KOMITI navivaa za rabotnicki porano
Tocno e, duri se navivase i na odbojka za rabotnickiAj sea ne zabeguvajte po temive, da se vratime malku na nedelnata utakmica. Lavovi ke idete bez navivanje ili uopste nema da idete. I zosto bojkotirate ustvari![]()
Ајде, па тоа ли се причини за да не навивате? Смешки. Па уште и повеќе од пола не иделе ради тоа.Абе треба да си верен на една навивачка група само,а не во фудбал си за Вардар,во кошарка си за Работнички во ракомет за Металург.
Немам ништо против тебе и твојата навивачка група,но навистина не чини ова,но кај нас дека тапа тифо сцена,ништо чудно.
У недела нема да се навива воопшто,ке има неколку пароли изгледа,да види Блашко дека не треба да се зеза со нас.
Бојкотот е поради тоа што се зеза со нас,мисли дека може да не зеза како сака.
Рече и вети дека ке ја загради трибината кај нас,ке биде како коцка,а ништо од тоа.
Фан-Шоп рече уште пред 2 и пол години дека ке се отвори,уште нема...
И уште некој ситни работи.
Во најскус можен рок ке се реши сето ова,па се вракаме со дупло поголема бројка,пошо сега не идат повеке од пола поради овие причини.
Ајде, па тоа ли се причини за да не навивате? Смешки. Па уште и повеќе од пола не иделе ради тоа.
Ozbilno pricinava im e butni me majko da padnam da se obesam:pos2:Ајде, па тоа ли се причини за да не навивате? Смешки. Па уште и повеќе од пола не иделе ради тоа.