- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Денес играме со Миравци:icon_cool
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ke ima 5000 ali na zapadna taka da nisto od 500 000 denarineka nie srekna godisninata. So pelister i sloga bi se isplatelo da se igra pod reflektori ke ima 5000 lugje po 100den ke ima profit vardar
Виктор, не ме фаќај за збор, ама мислам дека пред 2 години игравме со Пелистер во вечерен термин и немаше никаков проблем.
Денес победивте 1:0 ама многу лошо играа а вчера 2:0Денес играме со Миравци:icon_cool
I pazi i pazi i pazi VARDAR gazi:pos2::pos2:Денес победивте 1:0 ама многу лошо играа а вчера 2:0
Ај објасни што има врска џандарската држава со неиграњето под рефлектори?Сеа иаме прилично џандарска држаа. Мислам дека не се исти работите како порано... мислам дека нема да дозволат.
Ne treba da si clen, moze da kupi bilo koj ako go naceka otvorenoАјде нека ни е честито 62 годишнина од основањето на нашиот најсакан клуб. Се надевам дека 63 - тата ќе ја славиме со поголема радост, дека повеќе народ ќе оди да го гледа Вардар и дека со радост ќе размислуваме за квалификации на кој било странски куп. Срцево ми копнее што поскоро да го видам Вардар како игра ноќе во преполн стадион, каде што ќе ја славиме секоја негова победа. НАПРЕД ВАРДАР!!!
BTW отидов денеска во онаа трафиката кај ГТЦ и ми рекоа дека немаат ништо од Вардар, сакав да отидам кај Комитите да прашам, но беа затворени. Ме интересира кое време и ден се таму и дали (ако сакам да си купам нешто од Вардар или од навивачката група) треба да бидам член?
Ај објасни што има врска џандарската држава со неиграњето под рефлектори?
Ајде нека ни е честито 62 годишнина од основањето на нашиот најсакан клуб. Се надевам дека 63 - тата ќе ја славиме со поголема радост, дека повеќе народ ќе оди да го гледа Вардар и дека со радост ќе размислуваме за квалификации на кој било странски куп. Срцево ми копнее што поскоро да го видам Вардар како игра ноќе во преполн стадион, каде што ќе ја славиме секоја негова победа. НАПРЕД ВАРДАР, ТИ СИ ШАМПИОН!!!
BTW отидов денеска во онаа трафиката кај ГТЦ и ми рекоа дека немаат ништо од Вардар, сакав да отидам кај Комитите да прашам, но беа затворени. Ме интересира кое време и ден се таму и дали (ако сакам да си купам нешто од Вардар или од навивачката група) треба да бидам член?
Ај објасни што има врска џандарската држава со неиграњето под рефлектори?
Ја сум сигурен дека пред извесен период гледав дресови со натпис Вардар. Класично црвено црни вертикални линии, најубавиот според мене дизајн за дрес на Вардар, и знакчето Вардар стоеше.![]()
Abe ne deka gi krijat od tebe nego Sverceri kupuvaat na velikoПа и јас видов пред две недели кога последен пат минував таму маица од Вардар, сеа може беше чкарт, ама кој го гледа тоа, битно беше од Вардар. Изгледа кријат од мене.![]()
Abe ne deka gi krijat od tebe nego Sverceri kupuvaat na veliko
I pazete, t.e. ne davajte maici i salovi na Makedonci koi ziveat vo naselbi so dominantno albansko naselenie posto posle gi preprodavaat na Sverceri za 2 iljadarki. Jebiga sekad mora da ima takvi faci megu nas Makedoncite:pos2:
Zimi se, sea ne vikam deka samo taka doagjaat do nasi stvari ali toa e eden nacin. Glavno toa se Makedonci od Cair, Cento, Nerezi i sl. ili pak onie koi ucat so albanci:jaj:Ај бе не се зезај. Стварно ова се дешава?
Zimi se, sea ne vikam deka samo taka doagjaat do nasi stvari ali toa e eden nacin. Glavno toa se Makedonci od Cair, Cento, Nerezi i sl. ili pak onie koi ucat so albanci:jaj: