Sto igra Vasilevski i toj Jasarevic od kaj dojde. Inace dali znaes dali dojdoa Hristov i Sakiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па за Василевски пишува дека игра во среден ред, а Јашаревиќ мислам дојде од некој хрватски второлигаш.Sto igra Vasilevski i toj Jasarevic od kaj dojde. Inace dali znaes dali dojdoa Hristov i Sakiri
Кметовски потпиша за Тетекс.A toj sto go kupivme Ralevski se vika ili Rolevski i od kade igra. Dali Kmetovski ostana da brani
Ролевски мислам. Бил позајмен пролетниот дел во Скопје како што прочитав, ама неам појма што позиција игра.A toj sto go kupivme Ralevski se vika ili Rolevski i od kade igra. Dali Kmetovski ostana da brani
Да да, у Тетекс отиде сигурно. А за Јовановски не знам дали е тој што збориш пошто искрено слабо пратам Втора лига. Знам дека лани дојде во Вардар кога се преселија Костовски family, ама го пратија негде на позајмицаSiguren si deka otisol u teteks. A inace Jovanovski e toj sto branese u teteks preklani sto dade gol od svoja polovina ili?
Siguren si deka otisol u teteks. A inace Jovanovski e toj sto branese u teteks preklani sto dade gol od svoja polovina ili?
Mnogu jak film ali realnosta e druga za zalДа се надеваме дека ваква ќе биде работата со Вардар годинава...пошто, кои се овие луѓе бре? Едон Јашаревиќ, прв пут на нет се спомиња сеа откако преминува у Вардар. :nerv: :nesvest:
Можеш во секое време да уплатиш (1000 за север и југ, 300 за запад), а за подигање накнадно треба да бидеш известен и со приложување на уплатницата си ја земаш сезонскатаНекој да не има inside информација за годишните билети, односно акцијата...? Кога уплаќање кога подигање?