- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
Goran Naumovski
Кој е овој Горан Наумовски од младинска школа или???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Goran Naumovski
Кој е овој Горан Наумовски од младинска школа или???
Кај ви е голманот Пачовски а иначе Артим Шаќири доаѓа во Вардар?:smir:
pacovski otide u belgija mislam u bersot toj timot tka se vikase kaj sto igrase igor mitrevski
Ако дојдат Христов и Шакири нема да биде гола водата :smir:
Нека ти каже P-S-G зашто е тоа така.Извинете што се убацувам......како мислиш ти Гоодман не е верна навивачка група......кој ти докажал дека не е верна.
Навиваме за клуб кој нема историја.....хммм...вака сега ти навиваш за Вардар дека имал освоено нешто значајно или од што го сакаш клубот....
Одговори на ова,па после ке дебатираме.:smir:
Nabroj mi na kolku gostuvanja bevte ovaa godina. Vernosta ne se pokazuva samo na svoj terenИзвинете што се убацувам......како мислиш ти Гоодман не е верна навивачка група......кој ти докажал дека не е верна.
Навиваме за клуб кој нема историја.....хммм...вака сега ти навиваш за Вардар дека имал освоено нешто значајно или од што го сакаш клубот....
Одговори на ова,па после ке дебатираме.:smir:
Нека ти каже P-S-G зашто е тоа така.
Јас навивам за Вардар заради едното и заради другото. Првите натпревари на кој сум бил беа на моја 4 годишна возраст и тоа со ФК Вардар. За тој клуб навивале и мојот дедо и мојот татко, а највероватно и твојот татко или дедо навивале за Вардар, секако ако биле ориентирани во фудбалот како тебе.
Инаку сум бил (не сум навивал) и на други натпревари како на пример кога играше Слога Југомагнат во куповите, сум бил кога играше Работнички во куповите, сум бил да го гледам и Македонија ЃП (јас будала) кога играа со бугарите. Но, во ниеден од овие клубови не ми се јавило потреба да ги сакам, толку колку што го сакам ФК Вардар.
Nabroj mi na kolku gostuvanja bevte ovaa godina. Vernosta ne se pokazuva samo na svoj teren
Нов играч е Перица Василевски од Цементара, а утре играме пријателска против Борац од Чачак.Ni pomina banot za temata. Aj malku da pisuvame nesto sto e pofudbalski. Ima li nekoja nova fudbalska vest osven pobedata protiv Zlatiborac so 1:4