Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
stupic ne dojde u vardar dodeka nov clen e dragan jakovlevski a vardar e mnogu blisku do potpis i so gjorgji hristov
Како бе не дошол Ступиќ, кога вчера потпиша договор на 1 година и замина со екипата на подготовките во Златибор

Па мислам дека Ступиќ би требало да е квалитетно засилување за разлика од овие што ги зедоа од третолигашки екипи.

Каква е ситуацијата со Бурхан Емурлаху, дали е сеуште играч на Варадар, или замина и тој? И како изигра ланската сезона, дека има талент, ама некако ми се чини дека голем мрзливец е.

Каква е ситуацијата со Бурхан Емурлаху, дали е сеуште играч на Варадар, или замина и тој? И како изигра ланската сезона, дека има талент, ама некако ми се чини дека голем мрзливец е.

Според мене добар беше. Многу викаа баш дека е мрзил и дека не го бива, ама според мене дечкото беше одличен. Дали остана не знам, ама секако еден од подобрите поединци во Вардар според мене.

Каква е ситуацијата со Бурхан Емурлаху, дали е сеуште играч на Вардар, или замина и тој? И како изигра ланската сезона, дека има талент, ама некако ми се чини дека голем мрзливец е.

ne ostana burhan emrulahu deneska od vardar si zamina i ljupco kmetovski potpisa za teteks

znae li nekoj kolku pari se sobraa do sega vo akcijata za spas na vardar

Штета за Кметовски :nesum: можеби е најквалитетен голман во нашава лига,сега за Вардар ќе бранат преостанатите двајца младинци,нов нема да се купува

Што има сега на располагање Вардар ? Не сум во тек со засилувањава и со дечките кои си отишле:kesa:

Ova e aktuelniot sostav na vardar
Golmani:
Marko Jovanovski
Borjan Ristevski

Odbrana:
Dino Najdovski
Martin Blazevski
Darko Stojanov
Dragan Ljubisavljevic
Trajce Stojkovski
Bozidar Dimitrovski
Marjan Belcev
Toni Dzangarovski

Sredina:
Marko Kostencovski
Oliver Peev
Stefan Ristovski
Edon Jasarevic
Vladan Milosavljevic
Nenad Jovanovic

Napad:
Aleksandar Pandovski
Muzafer Ejupi
Filip Petrov
Gjorgji Hristov
Goran Naumovski

Dodeka pregovori se vrsat do Ramadan Zekirija i Artim Sakiri
Еве го составот...

А што се деси со Бобан Јанчевски каде отиде?

Ѓорѓи Христов уште не потпишал :toe: незнам ама типов како Славковски се однесува...играм,не играм,играм,не играм :tapp:
едит-Јанчевски потпиша за Ренова

Штета што не остана кај нас дечкото ми беше баш солиден напаѓач кога му идеше на вардар даваше по 2 гола на утакмица ама после се смени ситуацијата и ...

даваше на почетокот на сезоната голови али некако се промени ситуацијата во вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom