Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...тимот следната сезона ќе биде составен од 4-5 сениори а другите сите ќе бидат од младинскиот погон...агонијата продолжува :nesum:Епа кој го доведе? Па тие што го презема а не најдоја асален спонзор :helou: ти ако правиш одбор за спас на вардар го презимаш и не ја подобруваш ситуацијата од што било претходно како може некој да каже дека брацо е крив за таа ситуација? Тие што се сега во управа членови тие се најодговорни за ова ситуација.
п.с. ак одобро се сеќавам со брацо вардар секогаш озлегуваше на евросцената а сега две години по ред нема излез во европа. Епа како заклучи дека сега е подобро?
Епа тоа и го мислев јас! Зашто му се дали доверба на Трифуна ако го остави вардар на цедило? Дали ме разбираш? Не сакам да шпекулирам ама мора да имало некој заеднички интерес, така? Ак осе нашло вистински финасиер денес вардар ќе се спремаше најамлку за куп уефа а во најдобар случај за лига шампиони. А сега вардар е без финасиер и никој не сака да влезе во вардар, а сето тоа треба да го реши иницијатвниот одбор.
п.с. како што кажа и членот ИДМАК, мене ми е гајле кој е во вардар кој е газда и слично, јас сакам да гледам квлаитетн фудбал со странски екипи и сонот на сите македонци некој наш клуб да игра во лига на шампиони, а по можност тоа да биде вардар зашто е голем клуб. Тоа кој ќе го направи тогаш ќе речам дека се подобри од претходните. Јас од моја гледна точка вака ги разбирам работите.
Точно така. Секој кој мисли дека во времето на Брацо беше добро, е само плиток во размислувањето. Најтрофејниот клуб на Македонија, плата делеше на хартија од бурек...Како можеш да кажеш дека ИО на Вардар се заебал што го дал клбуот на Трифун. Они од кај да знаеле дека ќе излезе ваква ситуација после една година. Ај да те прашам тебе, мада не знам зашто ти објаснувам на тебе пошо се гледа дека појма немаш...Викаш Брацо кога бил секоја година Вардар излегувал на евро-сцена, ама затоа цената за тоа излагање, неплаќање, трансфер малверзации, долгови кон играчи, долгови кон ФФМ, долгови кон водовод, кон ЕСМ...сето тоа е ради таа багра која што ти викаш дека била подобра. Цената на таа Управа ја плаќа сегашниот Вардар.
Не тропајте глупости, ако не сте запознаени што само ја расипувате темата без врска.