Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еи која фаца е овој Вулич, сум се мочал од смеење на сликата на Италија `90 шо ја имаше... Ја нема на нет... али ја најдов оваа :)
vulic.jpg

Еи која фаца е овој Вулич, сум се мочал од смеење на сликата на Италија `90 шо ја имаше... Ја нема на нет... али ја најдов оваа :)
vulic.jpg

hahahahahahah малце на Хитлер ме потсеќа.

па овја тренеров не беше на Хајдук тренер или грешим?

Ама спорт демантира. То ест дава друга страна на приказната. Вика Вулиќ се откажал, Змија влага као трењер... и тоа зашто нема пари Вулиќ не дошол. А Спорт е далеку по релевантен... Ќе вииме. :toe:

Најверојатно Пане Блажевски е нов тренер на Вардар :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Најверојатно Пане Блажевски е нов тренер на Вардар :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Да да точна е информацијава кажаа на спортските вести на А1...коа слушнав се зачудев, мислев дека Вулиќ ќе биде ама...:icon_eek::icon_eek::icon_eek:

A1 напиша:
„Црвено-црните“ останаа без спонзор и без најискусните играчи што настапуваа во ланската сезона, но затоа денеска добија нов тренер.

Иако се шпекулираше со звучни имиња од типот на Бабунски, Илиевски, дури Вулиќ, потоа со Здравков и со Балевски, драстично подмладениот состав ќе го предводи Пане Блажевски, поранешен тренер на Беласица и на Маџари Солидарност.

Тој денеска ја изврши прозивката на играчите на првиот собир.

Претседателот Бојан Захариев повторно ја актуализира можноста Христов да го облече вардаровиот дрес, овој пат заедно и со уште еден ветеран, Шаќири.

И покрај ваквите звучни ветувања, а се уште без обезбеден стабилен спонзор, ростерот на тимот во меѓувреме уште повеќе се раситни, па тимот последни го напуштија Јанчевски и Ѓошевски.

Тоа значи дека во новата сезона во која амбициите ќе бидат висок пласман и во првенството и во купот, играта целосно ќе се темели на младите играчи кои дури минатата почнаа да собираат искуство - Пеев, Белчев, Ејупи, Костенцовски, Најдоски.

Штета за Јанкер и Ѓошевски, стварно добри играчи. Ама Ејупи, Костенцовски и Дино ми се по мерак. Па и тој Пеев знае една од десет утакмици да одигра. Може ќе напримае чудо, шо...

Шакири и Христов, кога ќе видам ќе верувам, мислам дека нема шанса, иако таков спој може да е одличен, ветерани и јуниори, супер би било. :vozbud:

KOj e toj Pane Blazevski ???

Пане Блажевски бил тренер во некои слабо ренгирани македонски екипи.
Не знам дали воопшто бил тренер на прволигашка екипа. Спомнаа дека бил во Беласица, ама не знам во која лига играла тогаш Беласица.
Беше тренер на Маџари, Алумина, Локомотива ....
Со оглед на ситуацијата во клубот, Пане е супер решение.

Spored finansiite na klubot pane e super resenie.
Samo sto klubot mora da najde 3 igraci pod itno ako saka da se natprevaruva vo mkd liga bidejki momentalno ima samo 13 igraci a minimum za natprevaruvanje treba da ima 16 igraci

Вардар има 13 играчи:nesvest:
Не ми се верува дека ова го читам:toe:
Се надевам оние шо ги кажаа 3цата вчера на а1 што потпишале ќе му помогнат на тимот и тренерот ќе го води супер... но мора прво спонзор да се најде :tapp:

ke najdat igraci sea od cementara 2-3 treba da dojdat ali se e u sverata na spekulaciipa ke vidime kako ke bide

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom